• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszerűbben ment mint vártam.
    A kiírt elérhetőségi időpont elején hívtam, elsőre nem vette fel, de pár percen belül visszacsörgött. Hívtam újból, most már sikerrel, és egyből a lényegre térve rákérdeztem egy aznapi késő délutáni időpontra.
    Nagy szerencsémre még éppen szabad volt, így le is csaptam rá.
    A lehetőségekről érdeklődni telefonon nem láttam értelmét, mert bőven akad olvasnivaló Ramiról, az ajándékról pedig már korábban tájékozódtam bővebb infóból.
  • Megközelítés:

    A cím és a kapualj elég egyértelmű, XIII. kerület egyik frekventáltabb része.
    Tömeggel is jól megközelíthető szerintem, bár én autós vagyok.
    A környező, több emeletes lakóházak által valószínűsíthetően magasabb népsűrűséget kiszolgáló, nagy mennyiségű parkolóhellyel rendelkezik a ház előtti környék. Maximum hétvégén lehet gond a parkolással.
    A parkolás fizetős, de a díjszabás egyáltalán nem horror.
  • Helyszín:

    Viszonylag újabb építésű lakóház felső emeletén található a helyszín.
    Modern kialakítású a igényesen berendezett kis nappali+konyha, fürdő, 1 hálószobás lakás.
    Az ilyen helyszíneket szeretem leginkább, ahol egy kicsi de a célnak tökéletesen megfelelő lakásban fogad egyedül a vendéglátó, mert ez sokat hozzáad ahhoz a feelinghez, mintha a barátnődhöz / szeretődhöz ugranál fel egy légyottra.
  • Lány külseje:

    Nemtudom miért pont most meg miért nála, de őszintén rég izgultam ennyire egy randi előtt mint most.. Volt mostanság kivételesen egy esetem, ahol a képek alapján teljesen mást vártam mint ami fogadott lehet azért..
    Nah mind1 abban azért biztos voltam, hogy 75 ember 115 beszámolóban nagyot nem tévedhet, de volt bennem kis para, hogy mivan ha sokkal öregebb mint a kiírt, és ennek látható nyoma is van már, mivan ha túl sok meg erős a smink, mivan ha...
    De minden para azonnal elmúlt amint beléptem az ajtón.

    A képek annyira tökéletesek, hogy leginkább férfimagazinokban lenne a helyük, az ember azt gondolná, hogy hát azért ilyen úgy se lesz..
    De a valóság az, hogy Rami pontosan olyan mint a képeken, csak az egész összkép még is olyan valódi, nem pedig a valóság egy végtelenül tökéletesített "elferdítése".

    Ha minden áron valami különbséget kéne találnom, akkor talán annyi, hogy a popsi kicsit gömbölyűbb a valóságban, de ez is inkább hozzáadott számomra az összképhez mint elvett.
    Külön kiemelendő, hogy Raminak annyira szép, hibátlan, feszes és bőrhibáktól teljesen mentes mindenhol a teste, hogy eddig ezt teljesen elképzelhetetlennek tartottam egy 30 közeli nőnél.
    Tapintásra meg fogásra is olyan, hogy órákig el tudnám simogatni meg gyurmázgatni.
    A mellei is szinte hihetetlen, hogy olyan feszesen, a gravitáció fogalmát nem ismerve domborodnak, hogy a tinilányok sírva irigykednének..

    Ami viszont nekem talán a legtöbbet jelentette, az az arca.
    A "szép arcú" kifejezés itt egyáltalán nem a szó elcsépelt értelmében értendő. Eléggé durva ízlésficammal kell rendelkezni ahhoz, hogy valaki az ellenkezője mellett kardoskodjon.
    Ő az a típusú szépség akinek még a minimál smink se kellene hogy jól szemügyre vegyem ha elhaladna mellettem az utcán. A randin se volt rajta sok.. talán semmi.

    Összességében nekem ő pont az esetem, szóval elfogulatlansággal nem lehet engem megvádolni.
    Én mindig le szoktam írni, hogy őszinte csodálója vagyok a természetes női szépségnek.. és hát Ramin bőven van mit csodálni.
  • Action:

    Nos hát ajtó nyílt, beléptem, bemutatkozás, puszi stb..
    Kezdi is nagyon kedvesen mondani, hogy érezzem otthon magam..., (én eközben teljesen ledöbbenve próbálkozok nem túlságosan feltűnően végigmérni őt, hogy végre tudatosítsam magamban, hogy tényleg egy ennyire tökéletes nő áll előttem), közben megtalálom a cipő levételére szánt helyet, megkérdezem, hogy a ruháimtól merre tudok megszabadulni (csak hogy ne legyek teljesen kuka), erre a válasz hogy ahova jól esik, szoba, étkezőasztal melletti székek, kanapé..
    Hát ennyi választási lehetőséggel csak összezavarnia sikerült, mert miközben próbálok dönteni tesz egy megjegyzést "Amúgy a dumás pasikat szeretem."
    Erre a gyorsan válaszolok, hogy "Oh bocsi csak még nem sikerült megnyugodnom". "Miért?" "Hát hogy milyen gyönyörű vagy!"

    Szóval miután sikeresen abszolváltam ezt a ritkán előforduló bemutatkozó performanszot amitől tökre balfasznak tűnhettem, egyre oldottabb small talk következett, majd elmentem a fürdőbe felfrissülni.

    Fürdőből visszatérve a szobában állva kezdtünk beszélgetéssel ismerkedni, ami fokozatosan átment csókolózásba.
    Igazán érzékien, barátnő feelingesen csókol, nem a visszafogott szájrapuszi kategória, de nem is a mindenféle finomkodástól mentes vad nyelves csók. Úgy pont az a kellemes középút amivel bárki megelégszik.
    Pár perc csókolózás után mondtam neki, hogy szeretném megkóstolni őt.

    Kényelembe helyezte magát, és belekezdtem a nyalakodásba.
    Olvastam korábbi beszámolókban, hogy nála nem egyszerű elérni így a csúcshatást, de úgy éreztem készen állok a kihívásra.
    És hát valóban... Eléggé sokat kellett kellett kísérleteznem, mert nála valahogy nem működött az, ami a legtöbb nőnél eddig 6-8 perc alatt általában meghozta a sikert.
    Minden esetre nagyon kitartó voltam (talán ennyire még sosem), és vagy negyed óra után egy igazán valódinak látszó vonaglós orgazmussal, és dicsérő szavakkal díjazta a ténykedésem.

    Kért 1-2 perc pihenőt hogy lenyugodjon, majd ragaszkodott hozzá, hogy viszonozza a törődést.
    Kényelembe helyeztem magam, ő először rám feküdt és csókokkal hozott hangulatba, majd belekezdett a nyelvleckébe.
    Számomra kicsit szokatlan, de nagyon is hatásos technikája van.
    Nagyon sokféle, más-más érzéki hatást keltő mozdulatot-mozdulatsort váltogat meglehetősen gyakran, és megjósolhatatlan permutációkban.
    Van hogy lassan érzékien végignyalja a farkam, utána foglalkozik a golyókkal is, majd utána érzékien simogatja a farkam a melleivel, ezután beveszi a szájába egészen mélyre, és a nyelvével meg a szájával masszírozza a makkot, de van hogy csak a makkon pörgeti a nyelvét anélkül hogy a szájába venné, és hát időnként minderre kézzel is rásegít..
    Szóval nagyjából így, de mindig úgy váltogatva a sorrendet, hogy sosem tudtam mi fog következni.

    Minden esetre ezzel 10 perc alatt úgy felhúzott, hogy mondtam neki, hogy itt már bármelyik pillanatban bajok lehetnek, és hát azt ő sem akarta, mert szeretett volna pacizni egyet. Nem ellenkeztem.

    Gumit húzott, nyeregbe pattant, csináltuk így egy ideig, majd próbálkoztunk egy doggy-val ami nem nagyon akart összejönni, szóval javasoltam a biztos sikert jelentő misszit befejezésképpen.
    Missiben rögtön érződött, hogy így vagyunk a legkompatibilisabbak, mondtam, hogy muszáj lassan csinálnom, vagy ennek hamar vége lesz. Megnyugtatott, hogy neki is lassan lesz jó kezdésképpen.
    Így hát az élvezeteket minél jobban elnyújtva, a reakcióit figyelve fokozatosan gyorsítottam a tempón, majd a végén hatalmasat élveztem a gumiba.

    Sajnos ezzel így az óra végéhez is értünk, mert mindketten eléggé elhúztuk a nyelvleckét, de azért tettem egy kísérletet, hátha rá tudunk húzni az időre még, hogy legyen még egy menet, de már programja volt az estére így nem ért rá.
    Sebaj majd legközelebb.
  • Elszámolás:

    1 órát voltam, bővebb infóból kiderül az ajándék mértéke. Végén helyeztem az asztalra kis borítékban.
  • Összkép:

    Megismertem egy nekem nagyon tetsző, tényleg szép arcú, tökéletes testű kb korombeli nőt, aki kifejezetten kedves, intelligens, jó beszélgetőpartner, nagyon lazán, őszintén és természetesen kommunikál, abszolút rugalmas partner az ágyban, és mindezek mellé még élvezni is tudja a szexet.
    Többet nem is kívánhatnék azt hiszem.

    Én azt mondanám, hogy ez így nekem egy tökéletes első randi volt. Nekem az első ebben az évben, és elmondása szerint neki is :)

    Biztosan megyek még, és biztosan több mint egy órára tervezek legközelebb.
Happy Massage