• Betsabé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam, pár csörgés után felvette a telefont és másnapra egyeztettünk időpontot. Határozott stílusa van , ez már a telefonon keresztül is átjön. Kért másnap megerősítést írásban, majd utána küldte csak el a pontos címet.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület viszonylag könnyen elérhető része, szerintem van BKV is rendesen a környéken, illetve akad parkolóhely bőven, könnyű volt parkolni. A kapuból hívtam, mondta az emeletet és az ajtót, a számot félrehallottam, jó, hogy a másik lakásban senki nem nyitott ajtót.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű ház, otthonos, rendben tartott lakása, szerintem mással nem osztozik rajta. A fürdő is tiszta volt, minden előre bekészítve, instrukciókkal együtt a tusfürdő és szájvízhasználatra vonatkozóan. Betsabé kellemes hangulatfényt és zenét készített előre, illetve a fekhelyet felkészítette a squirt nedvek fogadására, megkaptam a törölközőm és mentem tisztálkodni.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, rendkívül ápolt MILF, kicsit magasabb lányra számítottam a képek alapján, de teljesen rendben volt a kinézete, 30x-re tippelném egyébként. Nem esett róla szó, de vagy sportol(t), vagy vigyáz az alakjára és/vagy jó genetikája van, az emberfia azt kapja, amire a képek alapján számít. Szemei és mosolya bujaságot sugároztak már az első perctől kezdve.
  • Action:

    Betsabé hirdetése nem üres reklámszlogen, kb. tényleg arra lehet számítani, amit előre leír. Szóval fürdés után egyből csókkal kezdtünk és Betsabé szinte kiköveteli, hogy mit, mikor és hogyan szeretne. Szokatlan volt ez a helyzet, de teljesen inspirálóan hatott rám és egyáltalán nem volt tolakodó, vagy a határaimat átlépő. Pontos instrukciókat ad arra vonatkozóan, hogy ő hogyan képzeli el a folytatást. Elég hamar az ágyon találtuk magunkat és Betsabé egyből rámült - nem számoltam, hány squirttel ajándékozott meg, mielőtt gumit húztunk volna és beleült volna az addigra már teljesen felkészült műszerbe. Ezeket a testi reakciókat nem lehet megjátszani, ő valóban szereti a szexet és az irányítást. Pár spricc után az ő részéről hátulról folytattuk az ismerkedést, majd miután rendesen meghajtott, megkönyörült rajtam és egy frenetikus kéz-száj kombóval lett egy nagyon durva orgazmus keretében végem, az utódokat kivitte, majd a fürdőszobában végezték. Szerencsém volt, hogy csak félórára mentem, mivel Betsabé tempóját nem biztos, hogy bírtam volna egy órán keresztül szuszzal, erre külön rá kell edzeni.
  • Elszámolás:

    Korrekt, amennyit a telefonban előre mondott. Magasabb az átlagnál, de elég széles a programválaszték, ami már az alapban benne van. A kapott élmény viszont teljesen egyedi.
  • Összkép:

    Bizsergő ágyékkal gondolok vissza a találkozóra, van pár, de nem sok, hasonlóan mindent beleadó hirdető az oldalon. Ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új élményekre.
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage