• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    telefonon egyeztettünk és sikerült is aznap délutánra időpontot találni,
  • Megközelítés:

    a stadionok környékén, a közelben számos BKV elérhetőség sztem bár én autóval érkeztem és az út mentén a házhoz közel parkolóhely is volt bőven de ez nyilván szerencsefüggő, mindenesetre vmelyik mellékutcában is megoldható lett volna
  • Helyszín:

    egy több szobás lakás ahol nem egyedül rendel. ottlétemkor semmilyen rendellenességet nem tapasztaltam, nem találkoztam mással, hangokat sem hallottam, jó volt a logisztika.
    A szoba teljesen rendben, a fürdőszobában is makulátlan tisztaság, számos tusfürdő, friss törcsi. Bár a lakás sztem régies de kellően rendben van tartva.
  • Lány külseje:

    Cintia egy igazi milf párduc. csinos, kecses vékony de azért van mit fogni. kellően méretes cickók, kézbeillőek szintén milfszerűek de jók. a hölgy maga a tapasztalattól és a kiegyensúlyozottságtól sugárzik. Adni akar de tartja a mértéket és szereti ha ezt az ügyfelek is betartják. Nem kell tartani az arckitakarástól sem (bár lassan útba kell majd ejtenie egy fogorvost is) összességében nagyon csinos érettebb ifjú hölgy fogadott.
  • Action:

    Megérkezésemkor kedvesen bettessékelt a szobába, tisztáztuk a részleteket, elszámoltunk majd irány zuhanyozni. Fürdőbe menet majdnem a szomszéd egybenyíló-szobába kötöttem ki de még időben észbekaptunk (vlsz ott egy kolegina lehetett bár ez engem annyira nem zavart volna főleg mert más ügyfélnek nyoma sem volt éppen, serencsére) de fő az elővigyázatosság:)
    Sajnos mivel késtem így sietősre vettük a figurát. Franciára alapoztam de reméltem hogy több lesz benne az idő rövidsége ellenére és ez be is vált.
    Visszaérkezésemkor az ágy szélén ülve várt. Az ideális ülő magasságot kihasználva és mivel nem volt túl sok időnk rögtön be is kapta és a megfelelő szakértelemmel végezte a teendőket. Finoman fogta de kellő magabiztossággal. Mozdulataiból lehetett érezni h tudja mit és hogyan kell végezni. A nyelvét is ügyesen használta hogy időnként feldobja a bólogató mozdulatokat, amihez kellő szívóhatást is biztosított. Közben a kezemmel többször is a testéhez és főleg a melléhez nyúltam amit kedvesen engedett és némileg viszonzott is, a ruci lejjebb került és egyre forrósodott a levegő, apránként próbáltam több helyen elérni. Egy kellően csinos és vékony de olyan asszonykás is a csini-vékony csajszi stílusnál határozottabb kezei, húsa egyre kívánatosabb volt és végül bekéredzkedtem a punciba. Kedvesen széttette a lábát, gumi fel és már benne is voltam. Kicsit olyan érzésem volt mintha egy ismerősnél egy délutáni babazsűr vagy teamatiné alkalmával elvonultunk az egyik szobába és gyorsan túl kell esni rajta. A falon lévő tükör és nyögdécselései is egyre fokzták a hangulatot ugyanis eddigre már alapos döngetésről beszélhetünk. Cintia jól fekszi az utat, nem feltétlenül barátnő feeling (arra most nem volt idő) de legalább úgy tűnt hogy szereti és engedi is hogy jól meglegyen dugva (legközelebb ezt a részt alaposabban kiélvezzük esetleg más pózokat is kipróbáljunk) Amolyan vadabb sex egy kiéhezett feleséggel féle érzésem volt. Rövidesen meg is tette a hatását és felkerült az i-re a pont:) Tisztogatás beszélgetés és még egy gyors zuhi után már ott sem voltam.
  • Elszámolás:

    teljesen korrekt, előre rendezve, budapest átlag
  • Összkép:

    Összességében minden flottul ment, tudja a hölgy hogyan kell hatni, bár nem mai csirke de a tapasztalat a hasznára vált és régi fénye kecsessége kellően élvezhető:) Legközelebb több pózt is kipróbálnék, erre most sajnos nem volt idő.
    Aki inkább a profi sexy hölgyeket szereti az jól fogja érezni magát nála.
Happy Massage