• Mirus

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma délelőtt néztem ki a hirdetését. Láttam, hogy délután rendel, ami nekem is ideális volt. Akkor még nem voltam alkalmas helyen a beszélgetéshez, ezért 3 óra körül hívtam először, akkor nem vette fel, de kb 3 órával később sikerült elérnem. Közel volt az általam preferált időpont, ezért már nem volt egyszerű közös időpontot találnunk, de nagyon kedves és rugalmas volt, így meg is állapodtunk az esti időpontban.
    Az érkezéskor is hívnom kellett, mert 15p csúszásban voltam, de ezt is nagyon kedvesen kezelte és fogadta el.
  • Megközelítés:

    A ház ugyan könnyen megközelíthető, de parkolóhelyet nehéz találni közel a bejárathoz, de kis sétával viszonylag sok helyet lehet találni.
    Az érkezésekor véletlenül először az ugyanabban az utcában található másik rendelőhöz mentem először, de ez az én figyelmetlenségem volt. Rövid sétával orvosoltam a helyzetet, és a megadott kapukóddal bejutottam hozzá.
  • Helyszín:

    A lakás szépen van berendezve, a célnak megfelelően van kialakítva. Tiszta volt minden, és a szükséges, használandó eszközök rendelkezésre álltak. A szobák nem túl nagyok, de minden benne van, ami szükséges. A fürdő egy kicsit már elhasznált, de tiszta volt. A kád nagy es kényelmes, ezért lehet úgy zuhanyozni, hogy rád folyjon a víz, ne össze vissza.
    Az érkezésekor volt még egy cipő, és hallottuk, hogy pont elzárja valaki a zuhanyt, ezért kicsit sietősen mentünk a szobába, de ott mar teljes volt a diszkréció. Minden fürdőbe kimenetel alkalmával alapos körbenézés kellett, de azon kívül, hogy hallottam némi női kacarászást, csak az óvatosság miatt ejtette meg Mirus az ellenőrzést.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak, Mirci gyönyörű!
    Amit viszont nem tudnak visszaadni az a kisugárzása, ami nekem nagyon betalált. Gyönyörű kerekded formák, kedves mosoly, állandó figyelem. Na nem tolakodó, hanem ha kell csendes, ha kell biztató :)
    Érkezésemkor necc harisnya és szexi fekete fehérnemű volt rajta, ami láttatta a gyönyörű testét. Belépéskor még nem voltam feloldódva, de már akkor is megfogott a szép tekintete.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára érkeztem, így megkérdezte, hogy egy vagy két kényeztetést szeretnék. Teljesen rábíztam magam, mert nem voltam benne biztos, hogy kétszer el tudok menni. Elmondtam az aggályomat, és az okát, amit megértően fogadott, de azt is érezte rajtam, hogy azért örülnék, ha többszöri lenne.
    Megkérte, hogy álljak mögé, és olajozzam be a fenekét, a gyönyörű, bepucsított popsiját. Ahogy elkezdtem körkörösen masszírozni, éreztem, hogy valami megindul bennem.
    Lassan áttértem masszázs közben a határa, melleire is, miközben Mirci gyakorlott kezekkel kezdte el izgatni a lassan ágaskodó testrészem. Egy kicsit később érzéki csókok és szorítások között élveztem el a kezeiben.
    Egy rövid mosdás után elterültem a tatamin és a fenekemre ülve elkezdte masszírozni a hátamat. Végig beszélgettünk közben, kellemesen ellazultam. Az elején inkább csak lazító masszázs volt, aztán kezdődtek az incselkedő érintések, simítások. Amikor már a nyakamnál tartott és épp előre hajolt, megpróbáltam kicsit felfelé fordulni, de megkért, hogy maradjak még hason. Megfordult a lábfejem felé, széttárta a lábaimat, a combjaidat masszírozta, de egyre nagyobb dinamikával nyúlkált a labaim közé, aminek ismét kezdett meglenni az eredménye.
  • Levezetés:

    Még nem voltam készen, felajánlottam, hogy kényeztetem kicsit én őt, és abban maradtunk, hogy masszázzsal kezdem én is. Nem bírtam ellenállni, és 1-2 mozdulattal a fenekét kezdtem masszírozni ismét, majd szépen haladtam felfelé, és kezdtem előről, újra és újra. Mind a ketten egyre robban élveztük a játékot, végül megkértem, h forduljon hanyatt, és végül a “mi a fasz” nyögéssel :) élvezett hatalmasat, amit rettenetesen élveztem én is. Ettől már készen álldogáltam Mirci második érintését kívánva.
    Meg is kaptam, nem is akármilyet. Egy kis kedves levezető játék után megkértem, hogy cseréljünk helyet. Fantasztikusat élveztem a kezei és szája érzéki mozdulataitól. Átvette az irányítást, határozott volt, nem engedett beleszólást, és pontosan tudta, hogy mi kell nekem. Talán jobban mint én :)
    Amikor a végéhez közeledtem, a száját elemelte, és a kezei között remegtem ismét.
  • Elszámolás:

    A megbeszélt összeget előre elkérte, amit én a masszázspadon hagytam. Mire visszatértem a fürdésből már nem volt ott. Többet szóba sem került.
  • Összkép:

    Fantasztikus este volt, nagyon örülök, hogy sikerült összehozni, biztos, hogy találkozunk még Mircivel. Nagyon élveztem a társaságát, a szexualitását és a kisugárzását.
Happy Massage