• Tekla

  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Ó te jó ééég….! 😳

    Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! Az istennő címkét, a kedves bókokat, a huncut randit. Ilyen az, amikor megvan a kölcsönös tisztelet,működik a kémia, minden klappol egy tökéletes együttléthez.
    Tudod jól, hogy visszavárlak…. 😅😜

  • Egyeztetés:

    Aznap délelőtt hívtam, elsőre fölvette a telefont, személyesen vele beszéltem, a kedvességével már telefonon keresztül is elcsábított, így gyorsan meg is egyeztünk egy aznap kora esti időpontban. Másfél órás programra neveztem be.
  • Megközelítés:

    II. kerület, a Mechwart liget közelében, a villamostól kb. egy perc séta, s már ott is voltam. Jól tettem, hogy a BKV-t választottam, mert szabad parkolót szerintem nagyon nehéz lett volna találnom.
  • Helyszín:

    Egy régi építésű sokemeletes társasház majdnem legfelső szintjén van a lakás. A fürdőszoba kádas, kifröcskölés ellen az egyik felén műanyag plexi véd. Szájvíz, drazsé, dezodor, és többféle tusfürdő közül is lehet választani. Több szoba is van, a mi tetthelyünk tatamis volt, elöl is, oldalt is tükörrel. A ruha elhelyezésére egy fotel szolgált.
  • Lány külseje:

    Egy fekete copfos hajú, szexi, kedves mosolyú hölgy nyitott ajtót Tekla személyében. Formás popsi, eredeti, dús keblek, és gyönyörű barna szem. Arcra is szép, de ez látszik is a képeken, hiszen kitakarás nélkül hirdet, és szerintem a képek abszolút vissza is adják a valóságot. Egyrészes kosztümben fogadott, amiben látványosan feszültek a cicik.
  • Erotikus masszázs:

    Időrendileg erre a két kényeztetés között került sor. Először a hátamon fekve csinálta, krémet használt, lábfejtől indult felfelé a vádlin keresztül. Közepes erősséggel gyúrt, a combomnál alaposan elidőzött, és a zacsit és farkamat se hagyta békén, kellemes simításokkal máris nekiállt életet lehelni bele, felkészítve a második kényeztetésre. Hasra fordulás után a hátsóm kapott alapos gyúrást, közben a kellemes "benyúlások" sem maradtak el, majd a hátam, végül a lapockák és vállam következett. Kellemes masszázs volt, nagyon jólesett Tekla minden mozzanata. Egy olajos csúszkával zárta a masszázst, a nagy cicikkel kellemesen csúszkált a hátamon.
  • Levezetés:

    A programot megelőző fürdés után a tatamira feküdtem, Tekla mellém ült, máris előttem feszültek a nagy cicik, először csak finoman benyúltam a ruci mögé, majd gyorsan lehúztam, hogy szabadon gyönyörködhessek bennük. Nagyon izgató, eredeti, nagy cicikkel áldotta meg a sors! Felváltva cirógattam, puszilgattam hol az egyik, hol a másik bimbót, szopiztam, mint egy kisbaba... Közben Tekla keze is letévedt a legérzékenyebb testrészemhez, nagyon jólesett a gyengéd érintése, s miközben én a cicit, ő pedig a farkamat simogatta, izgató szemkontaktus alakult ki közöttünk, amiből finom csókok következtek, ami szép lassan igazi érzéki csókolózássá alakult. Még csak a program elején voltunk, de máris a mennyországban éreztem magam, olyan gyorsan kialakult köztünk a közös hullámhossz. Közben az én kezem is lejjebb tévedt, és nekiálltam a puncit simogatni a textilen keresztül, Tekla rá is kérdezett, megszabaduljon-e a ruhától, mondtam, naná! Így már egyenlőek voltak a feltételek, akadály nélkül tudtam izgatni a nedves csiklóját, közben előkerült az olajos flakon, kölcsönösen beolajoztuk egymást, a legtöbbet természetesen a bimbók kapták, majd jött az izgi erotikus csuszka, a cicikkel föl le csúszkált, a farkamban többször is elakadva, egy-egy csúszka közben csókot váltottunk, majd a zacsimra ült, az ujjaival pedig a makkomat kényeztette. Nem is bírtam sokáig, hatalmasat élveztem, a hasamat pillanatok alatt ellepték az utódok. Tekla alaposan letörölt, én pedig csak a plafont bámultam, alig tértem magamhoz a nagy élvezet után, ezután következett a fenti fejezetben leírt masszázs, aminek a második felében már a farkincám felébresztése volt a cél, ami nem okozott problémát Teklának. A masszázst záró csúszka után megfordultam, s miután a farkam ismét vigyázzba állt, egy nagyon finom franciás kényeztetésben részesültem. A tükörnek köszönhetően nagyon szép panorámában is részesültem, hiszen olyan jól pucsított szopizás közben, hogy felváltva gyönyörködtem a franciás kényeztetésben és a tükörben Tekla popsijában és puncijában. Meg is lett az eredménye az intenzív szopás és vizuális élmény kombinációjának, a hasamat ismét ellepték a spermák, tényleg szupi vég volt. Még egy kis összebújós pihenésre és beszélgetésre maradt idő, majd irány a fürdőszoba, és elérkezett a búcsú pillanata.
  • Elszámolás:

    Szerintem a budapesti átlagnak megfelelő, egy jóval az átlag feletti programért cserébe. A randi végén került sor az anyagiak rendezésére, nem kérdés, hogy megérte.
  • Összkép:

    Az érkezésem pillanatától egészen a távozásig elvarázsolt a kedvességével, odaadásával, meg mindennel, az egész kisugárzásával. Nem régóta masszőzködik, mégis minden egyes mozdulatából sugárzott az erotika. Nagyon ajánlom azoknak, akik nem tettek fogadalmat a huszonéves lányok mellett, engem legalábbis nagyon levett a lábamról, szóval reményeim szerint először, de nem utoljára jártam Teklánál.
Happy Massage