• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés roppant egyszerűen ment, bár nem Fanni vette fel, hanem egy bájos kolléganője, aki készséggel és nagy adag kedvességgel mindent elmondott nekem telefonban amit lehet/érdemes tudni egy találkozó körülményeit illetően. Le is foglaltam az időpontom (kb. találkát megelőző 1-2 órában).
  • Megközelítés:

    A találkára autóval mentem, és mivel a környéket nem ismerem ezért Google Maps segítségével találtam oda , az egyetlen probléma volt, hogy kb 30 méterrel tovább vitt a GPS, de egy gyors telefonos segítségkérés után hipp-hopp célba találtam.
    Parkolóhely az utcán van bőven , 20 méterre a kaputól és még ingyenes is (legalább is én nem láttam fizetési kiírást és nem büntettek meg).
    BKV-val kapcsolatosan sajnos nem tudok információval szolgálni, bocsi.
  • Helyszín:

    Helyszín egy lakópark, sok-sok viszonylag új lakással, tehát már kint érezhető, hogy nem lebujba fog toppanni az ember. Ez az érzés beigazolódik, amikor belép az ember az ajtón.
    Lakás állapota tehát teljességgel elfogadható, ízléses, de ez nem is lényeges véleményem szerint.
    Fürdőszoba rendezett, kádas fürdőszoba. Semmi extrára nem kell itt számítani, célnak megfelelő, tusfürdőből nincs 100 fajta, de az a pár ami van, az tökéletesen lefedi az igényeket.
    Törülköző normál méretű, teljesen tiszta, gyakorlatilag szagtalan, tehát összességében higénikus.
    A baszobában (kb 12nm) egy normál méretű (kb 160x200-as) ágy van elhelyezve, amely elég kényelmes, ezen felül egy gardrób, ahova a cuccod be lehet rakni, ami plusz pont.
    Kellemes sejtelmesen ,,árnyékos" a szoba, ez kedvez a látványnak és hangulatnak is.
    A lakásban több szoba is van, több hölgy is dolgozik párhuzamosan, de eddig sikerült úgy managelniük, hogy ne legyen kínos pillanatom ottlétem alatt, tehát nem találkoztam mással.

    Második alkalommal volt lehetőségem megismerni a barátnőit a közös helyiségükben, ahova férfi még nem tette a lábát, de engem beinvitáltak, ami nagyon jól esett.
    Mindenki nagyon aranyos, kedves és elhalmoztak bókokkal, még zavarba is jöttem :)
  • Lány külseje:

    Fanni képei szemet gyönyörködtetőek és először féltem, hogy nagy csalódás lesz a vége ennek... hát na... jártam már így. Viszont csalódás nem volt egyáltalán, mondhatni megkönyebbültem mikor megláttam bájos vendéglátóm.
    Én nagyon finnyás vagyok, arcra meg aztán nagyon-nagyon, de Fanni szép arcú. Barna őzike szemei vannak, kislányos arccal és mosolya is szép volt.
    Haja festett szőke/világosbarna (bocsi, soha sem tudom megmondani), középhosszú, mely össze volt fogva.
    Nem egy magas lány, arányos testtel, nem nádszálvékony, de valóságban fedi a képeit , amelyek jól be vannak állítva, de ezzel nincs baj, mert az összekép helyben nagyon pozitív. Bátran merem ajánlani.
  • Action:

    Itt előre is elnézést kérek minden honfitársamtól aki pornóregényt vár el tőlem, célom csakis a tájékoztatás/információ közlés, tényszerűen.

    Fanni miután köszöntünk egymásnak arcra puszival, már mosolygott rám, nagyon bájos és kedves volt. Adott egy törülközőt, amibel belépőt nyertem a fürdőszobába, ahol jól lezuhanyoztam.
    Vendéglátóm is frissen volt zuhanyozva mire oda érkeztem, frissen, illatosan várt egy falatnyi ruhában, amitől hamar megszabadult.
    Fiatal a hölgy és nem régóza űzi az ipart, nem annyira kezdeményező, picit félénk volt. Az az igazság, hogy én is, de csak össze melegedtünk :)
    Felajánlott egy natúr franciát, amelyet nagyon ügyesen művel, olyannyira, hogy kértem hadd viszonozzam, amiben örömmel benne volt.
    Nagyon kellemes neki odalent, mind látványilag, mind higéniailag, ezért mindent megtettem, hogy jó legyen neki és nagyon hamar sikerem is lett szerencsére.
    Ez után gumihúzás és szeretkezés, csókolózás (nagyon finoman csókol) egészen a végéig, amikor egyszerre "távoztunk", nagyon tetszett. Barátnő feeling garantálva ezáltal.
    Végén tisztálkodás, kaptam egy pohár vizet, felajánlotta a zuhanyzás lehetőségét , amellyel a végén nem éltem nagy megizzadás hiányában.
  • Elszámolás:

    Véleményem szerint teljesen korrekt a lány, amiért fizettem azt kaptam, rossz szavam sem lehet.
  • Összkép:

    Ezúton elnézést a honfitársaimtól, hogy nem vettem túl szaftosra az action részt, de remélem értékelitek jószándékom ezzel a rövid szösszenettel.
    Összességében teljesen pozitív benyomásom van a hölgyről, aki szép, kedves és korrekt. Bátran ajánlom úriembereknek.
    Én biztosan visszamegyek még oda.

    Ez úton is kívánok az ott dolgozó aranyos lányoknak boldog új évet!
Happy Massage