• Tekla

  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Kedves Csabesz!


    Micsoda évkezdés. Igazán jó alap ez, egy erotikától túlfűtött évhez. Remélem sok sok élményben lesz még részed idén, mindig segítő kezet vagy mást… nyújtok az effajta szórakozáshoz. :)

    Csókollak🥰

  • Egyeztetés:

    Reggel 6-kor kértem vtr-on időpontot 10-re amikor a kiírás szerint kezd láttam, hogy 8-kor nem fogadta el mondom rácsörgök kis idő után fel is vette.
    Nagyon aranyos volt én keltette de mondta, hogy semmi gond akkor elkészül.
  • Megközelítés:

    Egy zebra és két lépés a ház a villamostól.
  • Helyszín:

    Tökéletesen megfelelő a helyszín zuhanyzáshoz kád van illetve több fajta tusfűrdő a masszázs tatamin zajlik.
  • Lány külseje:

    Egy egybe részes fekete csipkés fekete ruci a fogadott nagy mosollyal illetve ébenfekete halyát fonot copf a hordta ami nekem tetszett illetve nagyon szépek a szemei.
  • Erotikus masszázs:

    Nehéz helyzetbe vagyok mert elégé összemosódott á masszázs és az erotika a hátmasszázsnál is már szinte az elejétől be nyúlkált a farpofáim közzé amit én különösen szeretek. Úgy gondolom, hogy kiemelném annak ellenére, hogy előszőr jártam nála mérhetetlen kedvesség és szeretet áradt belőle.
    Na de vissza a masszázshoz még hason feküdtem amikor kibontott melleit beolajoztta és elkezdett csúszkálni rajtam amúgy szuper mellei vannak bár ez ízléseik és pofonok.
    Na szóval végűl megfordulhattam...
  • Levezetés:

    ... és kezdődtek az igazán csúcsszuper dolgok ugye előlről is kaptam egy fergeteges csúszkát illetve elcsattant egy két szájrapuszi is majd odaért a kis barátomhoz előszőr finoman kézzel simogatta majd egy nagyon finom franciába kezdett. Én viszont szerettem volna kicsit a melleit megkostolni szóval elhuztam tőle. Mit ad isten miközben a melleit puszilgattam pont kéztávolságba került a puncija amit galád módon ki is használtam. Leginkább tenyérrel igattam intenzíven miközben ő a melkasomnál volt így szinte végig a szemébe néztem és láttam, hogy nagyon élvezi. Mikor elfáradt a karom ő visszatért a kispajtihoz tényleg nagyon finoman szopik végül így lett végén a hasán.
    Kicsit pihentem mondom neki mingyárt felkelek erre ő "nyugodtan pihenek hiszen van még idő ráadásul a vtr miatt +15perc"és után a odafeküdt mellém és ég jót beszélgettünk ami számomra legalább annyit ért mint a masszázs. Végezetül zuhi majd öltözés
  • Elszámolás:

    Átlag alatti rózsacsokorrol átlag feletti szolgáltatásért.
    Mielőtt mentem az előszobába vettem a cipőm akkor ugrott be, hogy még nem fizettem erre "el is felejtettem" mondta.
  • Összkép:

    Nem régi hirdető mondtam neki hogy még biztos nincs rossz tapasztalata azért ilyen kedves erre csak nevetett.
    Nagyon közvetlen szerethető cukorfalat amit fura egy 40 éves hölgyre mondani de remélem sokáig ilyen marad.
Happy Massage