• Mia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már hónapokkal ezelőtt felfigyeltem rá, hívtam párszor, akkor is jót beszélgettünk, de aztán nyomtalanul eltűnt a hirdetése és vele együtt ő is. Most, hogy ismét megjelent, igyekeztem mihamarabb eljutni hozzá.

    Elérni könnyű volt, de órarendjébe bekerülni már jóval nehezebben ment. Aranyos volt, folyamatosan biztatott, hogy ne adjam fel. Én, pedig kitartó voltam, ezért a sok próbálkozásom végülis meghozta a gyümölcsét. Összejött a randink.
  • Megközelítés:

    Híres vagy hírhedt (kinek, milyen tapasztalatai vannak) Kondorosi lakópark. Újbudán jó helynek számít az a városrész. Nincs a központban, de jó tömegközlekedéssel rendelkezik az a terület. Parkolás is egyszerűen megoldható a házak előtt. Fehérvári út és Szerémi út között van pár szabad hely.
  • Helyszín:

    Társasház emeleti folyosójának végében található a modern, két szobás lakás. Bejutás konyhán, majd nappalin keresztül történik. Ott, diszkrét paravánnal van eltakarva a nappali egy kisebb része. Privát zóna.

    A kis szoba egyszerűen, de célnak tökéletesen megfelelően volt berendezve. Egy nagyobb heverő, egy szék, egy komód és egy éjjeli lámpa a szoba kötelező tartozéka. Zene telefonról ment.

    Fürdőszoba is tiszta és jól felszerelt volt. Ahogy láttam, elég jól bírja a strapát, állta a nagy igénybevételt.
  • Lány külseje:

    Tényleg fiatal és karcsú lány Mia. Ahogyan a bemutatkozója is igéri: „Pici, vékony, szőke, garantáltan szép arcú….” Ez igaz is.

    A képek jól visszaadják a valóságot. Egyetlen eltérés talán csak az, hogy a tetoválások és piercingek retusálásra kerültek a fotóin. Az egész teste varrva van. Motívumok sokaságában lehet gyönyörködni. Ez, azért lesz, akit majd sokkolni fog. Engem nem zavart, elvagyok a tetkókkal, de azért őszintén megvallom egy kicsit meglepett azok mennyisége. De, olyan tökéletes és feszes a bőre, hogy az mindenért kárpótolt. Tapintása selymes, ápolt és illatos. Cicikéje kemény és formás. Mint ahogyan a feneke is félgömb formájú.

    Az arca is nagyon szép, olyan szlávos jegyeket hordozó, szabályos forma. Kék szemekkel és csókos szájjal megáldott. Bájos, szűzies tekintete és visszafogott személyisége nagy kontrasztot ébreszt a vagány külsőjével szemben. Nem tudtam (még) megfejteni, hogy melyik a valódi énje.
  • Action:

    A bejárati ajtóban, ahogyan az kinyílt, megpillantottam gyönyörűségemet, egyből megnyugodtam. Jó helyre érkeztem, nincs átverés, ő az. Fekete tüll köntöse alatt fekete fehérnemű együttest viselt. Csodálatos testének hibátlan formája és fehér bőre átsejlett. Nagyon tetszett az, amit láttam. Külsőre No’1. Beinvitált. Lejött, hogy korábban nem vele egyeztettem a telefonban, de ott, a helyszínen, ennek már nem volt különösebb jelentősége. Bekisért az egyik baszobába, ahol a cuccaimat lepakoltam. Ráérősen, mert a fürdőszoba használatra várnom kellett, nem tudtam birtokba venni azt azonnal. Addig lazán elcseverésztünk, ismerkedtünk. Kedves lány, érdekes belsővilággal, szubjektív gondolatokkal rendelkezik. Akció rész végre eljött. A csúszás miatt egyből a közepébe vágtunk. Nem cifrázta ráhangolódással, simogatással, puszikkal, vagy csókokkal, egyből letérdel és cumi. Franciája nagyon lágy. Csak a felső egyharmad kapott szerepet. Lassan járatta a rudamat a szájában. Nyelvével ütemesen körzött. Szinte pulzált. Én kedvelem az ilyen finomkodó kényeztetéseket. Később, amikor én, egy kis csípő mozgással rásegítettem volna, akkor udvariasan megkért, hogy ezt ne tegyem. Nem jó neki. Majd ő csinál mindent, úgy ahogyan azt általában szokta. Maradjak mozdulatlan deréktól lefelé. Első perctől fogva álltam, mint a cöveg, úgyhogy reggelig is kibírtam volna, ezt az üde, tavaszi szellőhöz hasonló símogatást, de az időnk rohamosan fogyott, ezért gumit kértem. Bontatlan csomagot a kezembe adta, hogy nyissam fel és rakjam fel magamnak, mert a műkörmeivel nem akar bénázni. Gondoskodtam a precíz védelmemről. Beleülni nem akart, egy a napokban elszenvedett fájdalmas együttlét sajgó következményei miatt. Maradt kezdésnek a misszi. Benyálazta az ujjait és a puncikájának bejáratánál szétkente azt. Kis terpeszbe tette behajlított lábait és passzívan várta a folytatást. A gumi, amit felraktam magamnak, az már eleve vastagon síkos volt, mégis csak nehezen tudtam behatolni, annyira szűk volt a hüvelye. Lassan toltam neki, kíméltem, ő pedig oldalra fordított fejjel hagyta, hogy dolgozzak meg a jutalmamért. Hosszú percekig keféltünk így. Intenzív érzések nem futottak végig a testemen. Hanghatásokat csak én adtam ki. A látvány viszont, az isteni volt, kárpótolt mindenért, de az orgazmusom csak nem jött el. Kutyusosba fordultunk, hogy hátha majd úgy. Láb ide, láb oda. Még se mentem el. Hátát is domborította, célzottan szorított, lepedőt is markolta, de nem akart jönni a csúcs. Párnákkal is próbálkozott jobb pozíciót fogni, de úgy se robbantam el.
    Kicsi lány meg tett mindent, hogy ejakuláljak. Erősen koncentrálnom kellet mire összejött. A végén lecsekkolta a használt gumi óvszeremet, hogy nem szakadt-e ki véletlenül a nagy csuszakolásban. Megnyugtattam, hogy minden cseppje benne van a kis batyuban. Összecsomózta és eltüntette. Majd nedves és száraztörlőt is adott a személyi higiéniámhoz.
  • Elszámolás:

    Annyi, amennyi a telefonban elhangzott. Extrákról nem tudok, vagy legalább is nem vettem igénybe. Átlag alattinak számít.
  • Összkép:

    Mia szép arcú, tini bestia. Testi adottságai különlegesen jók. Light-os franciája nekem tetszett, élveztem a pihe-puha száját. Az utána következő akciórészben jót alakítottunk. Szűk punciját öröm volt ápolgatni. Lelkesedésem szerencsére sokáig kitartott. Kellemes volt, igen, ahogyan szokták mondani, jó volt, mint egy hétköznap délutáni rosé fröccs. Amiért mentem, azt alapszinten megkaptam. A látogatásom elérte a célját, kellemes élménnyel gazdagodtam.
Happy Massage