• NADETT

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nadettet ismervén, itt az oldalon üzenetben váltottunk pár mondatot, és már ment is a vtr, egy kis időpontigazítás után. Hihetetlen egyszerű elérni, és abszolút nyitott az időpontokkal is, igazából rajtad áll hogy mennyire vagy rugalmas, mert ő maximálisan.
  • Megközelítés:

    Én bkv-ztam nem kellett a parkolással bíbelődni, gondolom napközben egyszerű, és fizetős is. Tömeggel egyszerű és nagyszerű. Busz,metró sétatávolságon belül.
  • Helyszín:

    Az új lakás ahol Nadett rendel, abszolút illik a randikhoz, kicsi, de nincs is ott senki más, legalábbis én nem találkoztam. Tipp-topp minden. Kis előszoba, nappali-konyha elfüggönyözve, a fürdő csili-vili, ott minden ott van ami kell a felfrissüléshez. Szobában egy nagy franciaágy szembe vele nagy tükör, aki akarna mozizni, hangulatvilágítás, illatok. A ruháknak kis ruhainas, ami teljesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    A Hölgy abszolút kedvencem, már a régebbi találkozások alkalmával is bennem hagyta a visszatérés szikráját, amit ismét lángralobbantott, ahogy beértem. Helyes arc hihetetlen jó test, most picit fogyott az utolsó találkozásunk óta de ez semmit nem vesz el az élvezetből. Kacér tekintet és mosoly, meg az a kisugárzás az valami isteni! Kis necc-bodyban fogadott, combfixben meg magassarkúban, de az hamar lekerült róla. Tetoválásai természetesen sokan vannak,ahogy írja is, de jól állnak neki,még nem tudtam végignézni, pedig nagyon megnéztem párszor
  • Action:

    A tömbház elől hívtam, felvette, és már mondta is a bejutáshoz az instrukciókat. Kicsit bénáztam de aztán megtaláltam a liftet és már indultam is felfelé.
    Ajtó mögé bújva várta rám és egy nagy öleléssel és puszival fogadott, mint ha régi barátok lennénk. Szobába való bevezetés után picit beszélgettünk kivel mi van de már itt elcsattant egy csók amit nagyon jól csinál. Nem fukarkodik, átad mindent rendesen. Rögtön az ölembe pattant és simúlt- érdeklődött irántam közben azért a kacérkodást nem hagyja abba. Alig bírtunk elszakadni egymástól aztán elküldött fürdeni, és ő meg felajánlott egy vizet amit a zuhany után meg is kaptam és letettem a kis szekrényre.
    Ezek után elszabadult, és úgy nekem esett hogy hirtelen azt sem tudtam hogy hol és merre vagyok arccal. Annyira lendületesen franciázik hogy az ember csak arra az egy dologra tud figyelni. Közben simogattam testét, melleit, a póz váltásokat már nem is tudom hogyan hajtottuk vegre de folyamatosan más és más helyzetben találtam magam. Néha a feje felett térdelve, néha oldalt, néha csak a hátamon feküdtem és élveztem ahigyan csinálja. A kezét csak akkor használja ha kell de az is nagyon jó érzés.
    Így töltöttünk el legalább egy órát ha nem többet. Én sem voltam rest és megkóstoltam a kis vendéglátómat amit kéjes hanghatásokkal és ránggásokkal hálált meg. Nem is számoltam hogy hogyan és mikor ment el de isteni volt érezni a nedves puncit a számon és hallani a kéjes nyögéseit. Nadett nagyon érzékeny és vad is egyben...pillanatról pillanatra változik hol lassan hol intenzívebben csinál és követel mindent, és el is veszi ami neki jár.
    Egy adott pillanatban védőfelszerelést húzott, és még párat bólogatott a kéjrúdon aztán egyből tövig bele is ült. Nem kellett semmiféle sikosító mert csak úgy tocsogott és egy vad lovaglásba kezdett. Nem finomkodott, csak úgy csattogtunk. Én markoltam ahogy tudtam és tartottam ahogy lehetett de egyszer csak elsültem és abba kellett maradjin a kis játékunk.
    Megtisztigatott, majd mellém feküdt és régi jóbarát módjara beszélgettünk mindenről. Nem is próbálkoztunk több menettel, ez így elég is volt mindenkinek.
    Majd rövid tusolás és búcsúcsókok után irán a szürke utca.
  • Elszámolás:

    Amit ígér és leír az adatlapján azt teljesen korrekt módon vállalja és szereti is. Az elszámolás kicsit a pesti átlag felett van de bőven a kapott élményt fedi.
  • Összkép:

    Nadett egy energiabomba nem tudom higy ki lehet-e fárasztani valamivel. Nekem abszolút kedvenc,nem utolsó sorban remek beszélgető társ. Legközelebb azt hiszem hogy hosszabb időre megyek mint 2 óra.
    Mindent köszönök.
Happy Massage