• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre nem vette fel. Hívtam egy óra múlva, akkor gyorsan felvette. Épp szabad volt, szóval sikerült rugalmasan időpontot egyeztetni, 10-15 perccel a hívás után már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Helyszín a Marina part, metrómegállótól 3 perc séta, GPS könnyen odatalál, parkolás fizetős, de van a közelben hely.
  • Helyszín:

    Új építésű lakóház, célnak tökéletesen megfelel. A hálóban kellően nagy franciaágy, van szobainas is, a fürdőszoba is teljesen rendezett, minden van amire szükség lehet.
  • Lány külseje:

    Emily úgy néz ki, ahogy a képeken, szexi cserfes lány aranyos arccal. Fekete köntösben fogadott, megmutatta a fürdőt, fürdőből visszatérve már ruha nélkül feküdt az ágyon. Rengeteg tetkója van, számomra ez izgalmas volt, valamint a más meglepetést is tartogatott, amilyet még sose tapasztaltam.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve az ágyon fekve várt meztelenül, leheveredtem mellé és kis beszélgetés közben a kezemmel fedeztem fel a testét. Megnéztem a tetkókat, végigsimítottam az oldalát, rámarkoltam párszor a melleire, közben ment a chit-chat.
    1-2 perc után végül nekiestünk egymásnak, ő hanyatt én fölötte, csókolóztunk. Igazán szenvedélyesen csókol, ilyet még egy lánynál sem tapasztaltam. Játékos a nyelvével, ami még izgalmassá tette a csókot.
    Ezután elkezdett franciázni, ez is nagyon izgalmas volt, közben tudtam fogdosni a testét, mellét. Nem ment teljesen mélyre (fel is van tüntetve az adatlapján, hogy nincs mélytorok), nem volt az a felejthetetlen francia, nem volt szembenézés, golyók izgatása, stb, de ezektől függetlenül pár perc alatt nagyon keményre felszopott és javasolta is a gumit (amit el is fogadtam), lehet csak nem volt ideje kiteljesedni a franciázásban.
    Először hátulról kezdtem dugni (ágy mellett álltam, ő bepucsított). Ahogy beraktam, rögtön hangosan elkezdte élvezni, végig hangosan, izgatóan nyögött, élvezett. Ezután misszionáriusban folytattuk, ahol felváltva csókolgattam a testét, markoltam a melleit vagy csókolóztunk. Eszméletlen jó dugás közben csókolózni vele (vagy csókolózás közben dugni), nagy beleéléssel csókol, igazán elhiszi az ember hogy ezt ő hihetetlenül élvezi.
    Misszionáriusban lett végem, csókolózás, mellmarkolás közepette teleélveztem a gumit. Hagyott lenyugodni, pihegtünk picit, majd ő felkelt, leszedte rólam a gumit és megtörölgetett, bedőlt mellém az ágyba és még picit beszélgettünk. Nagyon közvetlen lány, tök jól el lehet vele diskurálni, nem érzed közben hogy tisztes távolságot tartana, vagy illemből válaszolgatna.
  • Elszámolás:

    Fél órára mentem, extrát nem vettem igénybe, drágább volt mint a megszokott ár, de minden úgy volt ahogy a telefonban. Nem fogok exkluzívan hozzá járni, mert amire sokszor szükségem van azt máshol is megkapom kevesebbért, de amit nyújt azért megéri az elkért rózsaszálakat.
  • Összkép:

    Pozitív csalódás volt a találkozónk, minden percét imádtam, a közvetlensége, hihetetlenül jó teste, izgalmas tetkói felejthetetlenné tette a randit.
Happy Massage