• Nykol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Vele december 22-én szerdán délelőtt, első próbálkozásra fölvette a telefont. Könnyű volt a randit leegyeztetni, aznap délután 3-ra tudtam is menni, egy óra együttlétet kértem Tőle.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem Hozzá, GPS nélkül is viszonylag könnyű odatalálni, vélhetőleg tömegközlekedéssel is jól elérhető, mert gyakorlatilag majdnem főút mellett van a lakása. A parkolás a lakás udvarában történik, mikor odaérkeztem, már nyitva volt a kapu. Az udvarban volt bőven parkolóhely. Érdemes beállni az udvarba, mert amúgy a környéken én nem nagyon láttam helyet, ahova le lehetne tenni a kocsit.
  • Helyszín:

    Jó állapotú társasház, a lakás közvetlen bejáratú földszinti ingatlan az udvar felől, ezért nagyon könnyű megtalálni. A fürdőszoba jó, zuhanykabin biztosítja a tisztálkodási lehetőséget, volt legalább 6-8 féle tusfürdő és tiszta száraz törülköző várt. A tetthely szobája teljesen megfelelő minőségű, egy franciaágy biztosítja a zavartalan hancúrozást.
  • Lány külseje:

    Olyan, mint a képeken, szép arcú, bár számomra idősebbnek tűnik, mint 30, de ez számomra abszolút nem volt zavaró. Igényes teste van, szép sima szolibarna bőre. Szürke farmerba fogadott, plusz valami kis fekete topszerű volt rajta, ezt nem tudom pontosan már felidézni.
  • Action:

    Érkezés után letettem az asztalra a tiszteletdíjat, aztán irány a fürdőszoba, kaptam friss törölközőt, aztán gyors zuhany. Mikor beléptem a szobába, fekve várt az ágyon. Kértem, üljön fel, simogatni kezdtem mindenhol, eközben Nykol a farkamat kezdte izgatni kézzel finoman. Hamarosan lekerült a felsője, nagyon jó kemény, formás, álló szilikonmellei vannak, se nem nagyok, se nem kicsik, hanem testéhez mérten pont arányosak. Simogattam a melleit, szoptam-nyaltam a mellbimbóit, amik hamar megkeményedtek. Aztán a mellei közé raktam a farkam, kicsit dugtam őket, majd makkommal simogattam a ciciket, bimbókat.
    Ezután megkértem, pucsítson be, mert kiszeretném nyalni a fenekét. Kérésemnek eleget tett, széthúztam a fenekét és elkezdtem kinyalni. Pár perc nyalás után kértem, húzzunk gumit és folytassuk aktussal. Szemből beleült a farkamba, úgy kezdett mozogni rajtam, eközben én gyönyörködtem a látványba, illetve fogdostam melleit, simogattam csipőjét. Hamar eljött az idő, úgy éreztem végem lesz, ezért kértem, hogy lassítson. Nykol vissza is fogta a tempót, picit később jelezte, csináljuk más pózba. Mondtam, feküdjön hanyatt, folytassuk úgy. Így is történt, már nem sokáig bírtam, így elmentem a puncijába. Óvszer le, adott törlőkendőt amivel rendbe tudtam tenni magam.
    Kis pihi, illetve általános témákról való beszélgetés következett.
    Második körre már csak orális szexet kértem, ami szintén óvszerben történt. Azt gondoltam, nehezebb lesz a második menet, de pozitívan csalódtam, hamar a csúcsra járatott. Második kör után ismét zuhany, majd elköszönés és indulás haza.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás, szerintem az egy órás alapszolgáltatás megfelel a pesti átlagnak. Nem vettem igénybe extrákat, talán majd egy másik alkalommal.
  • Összkép:

    Összességében elégedett vagyok, szép tiszta, rendezett környezet, könnyen megközelíthető környék. A hölgy olyan, mint a valóságban, kedves, figyeli a vendég kívánságait, amiket kértem, készségesen teljesíti.
Happy Massage