• Bius a szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius a szomszéd lány reagálása

    Kedves Imi ,

    Örülök, hogy boldoggá tehettelek. Köszönöm a kedvességedet és a dicséreted.
    Nekem is tetszett a szilveszteri feeling ,hogy ellazultunk vidámak voltunk és csak a boldog pillanatok számítottak.
    U.I : Újévi jókívánságom, Legyen az Új esztendőnk éppen olyan sikeres boldog és vidám amilyen ez a randink volt :)
    Várlak szeretettel az új esztendőben is ,Puszi, Ölelés Biusod :)

  • Egyeztetés:

    Biusnál már voltam eddig is, írtam is, de ez most egy különleges tali lett, ezért megemlékezem róla.
    A december utolsó napjai adták aktualitását, innen az ötlet, hogy egy kis előszilveszter is legyen benne.
    Kissé hosszabban írom, de részekre tagolva a jobb olvashatóságért. Telefonon egyből elértem a reggeli órákban és
    VTR-en is természetesen rögzítettem. Mint eddig is jókedvűen, aranyos hangon válaszolt az egyeztetés során
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, nagy betűkkel kiírva a kapu felett, webes térkép is jól mutatja, BKV is a közelben
  • Helyszín:

    Kellemesen lakályos nagyobb szoba, közepén akár táncolni is lehet (és most alkalom erre is adódott). Belépéstől jobbra a profi masszázs ágy, szemben a francia ágy, közte egy igen ízléses tálaló asztalka . Karosszék, stb., ami kell. Fürdő kádas, műanyag függöny. Törölköző friss, új, puha. Tusfürdőből több, szájvíz, egyszer használandó műanyag poharak
  • Lány külseje:

    A képeinek teljesen megfelel, amik visszafogottabbak a többi hirdetőhöz képest, de ezek a jól megválogatott képek, e pillanatfelvételek sejtetik, hogy Bius mennyire aktív. Amit majd tapasztalsz a homokóra alak, a markánsan kedves arc, a pajzánság. Már a belépéskor is azonnal elvarázsol cserfes fogadtatással, barátnős puszival, meleg öleléssel. Egy neves magyar filmből ismerős a mondás "a helyzet egyre fokozódik" Nos ez itt így is történik, nincs megállás, a barátnős helyzet valóban egyre csak fokozódik. Az egyik képen is látható izgi, vörös-fekete, széles pántos, keresztben áttekert sexy bikiniben fogadott, megjegyzem selyemből lehetett, tapintásánál csak az Ő bőre a finomabb. Két végén csokorra kötve, amit a hátán el is oldhatsz a masszázs alkalmával.
  • Erotikus masszázs:

    SZILVESZTER FEELING (a beszamolok.com stílusában :)

    Én magam nem tartom különlegesnek, de Bius tényleg az, sejtettem is, hogy jól fogja fogadni az ötletet, így hát némi plusz csekélységgel érkeztem amit kedves vendéglátom is váratlanul kiegészített. Igy hát volt pezsgőbontás, lufifujás, stb. A lufikötözésben Bius remekelt, én viszont felsültem a szerpentinnel...
    A kis party vége felé már zenét is bekapcsoltunk, egy pörgősebb számot a rázáshoz, majd pedig egy lassúbbat, az amolyan testhez simulóshoz.
    Jó volt a hangulat, Bius mindenben abszolút benne volt, amíg én szorosan átöleltem, úgy emlékszem, mintha dúdolt is volna valamit. Ez a kissé más, különleges élmény megdobta a talit és Bius, többek közt, most egy ritka masszázzsal is meghálálta a folytatásban.

    AZ EROTIKUS BAMBUSZ + TANTRA MASSZÁZS

    Említette, hogy nem gyakorta, de alkalma nyílik (telefonon beszéltünk róla előzőleg) a BAMBUSZ MASSZÁZSRA is, habár a hozzáértés és a kellékek is mind adottak. Ez kis illetve közepes rudakkal, vékonyabb hengerekkel történik, minden testrészre, izom és idegpontra a megfelelővel. A tárgyak hallatán valami mesterséges, mechanikus dolog juthat az ember eszébe, de ez egyáltalán nem így van, ugyanis ez egy nagyon kellemes, a többi masszázs gyúró mozdulataitól teljesen eltérő masszírozás. Ezek az említett eszközök finom fából készültek, érintésük sajátosan kellemes. A spéci olaj is átforrósítja az érintett testfelületeket. Nem annyira a kis görgetett rudakat érzed, hanem úgy, hogy izmaidat eddig nem tapasztalt érzéssel lazítja fel, simítja ki, nyújtja el hosszan, egy angyalian sima kéz. Közepes erővel megsimít, megsirít, nyugalom és erő terjed el benned és még hozzátenném, hogy kedvesen megvariálta mindezt kézzel is, néha pajzán benyúlásokkal improvizált :)

    Biusnál a masszázs lényeges rész, és igazán élvezetes is amit kapsz. Viszont még előtte kérdeztem, ha az exotikus bambusz masszázs 15-20 bemutató perce után megenged-e nekem egy időben közepes méretű TANTRA MASSZÁZST a folytatásban. Hála a videó tanfolyamoknak és kis gyakorlatnak, valamennyire konyítok is hozzá. De ami Biusnál rendkívüli, hogy pillanatról-pillanatra érzed, mikor teszed azt jól, ahogy meg-megrándul a teste, ahogy izgalmasan megemeli a törzsét, izgi hangokat hallatva. Ebből az alkalomból főleg a testközép pontok voltak soron (a szívpont épp a mellek alatt, nappont a köldöknél, a szex pont a csikló felett), plusz finom körzések, spirál közelítések Bius szép kerek és lányos ikrein, természetesen olajjal mindezt. A lassabb és finom érintéseket közepes erősségű mozdulatok követték részemről. Hozzátenném, hogy időnként hosszabb simításaim is voltak távolabbra is, hosszan le és fel a végtagokon, meg az izgalmas hajlatokban és nem tudtam megállni, hogy néha ne fusson a kezem le a gátig meg vissza is a puncin keresztül, ami már minden olajnál finomabban nedvesedett, Bius érzéki rezdüléseit ismételten kiváltva.
  • Levezetés:

    A BARÁTNŐ FEELING

    Minden, e három órában egyre forrósodó folyamatként haladt megállíthatatlanul. Ami mégis a most következők határaként említhető, hogy a profi masszázs-ágyról Bius átinvitált a nagy francia ágyra, a kényelmesebből a még kényelmesebbe, izgalmasabba. Persze tudom, hogy ezt a részt is szeretné itt az olvasó részletekkel teli olvasni... A kényeztetést, a tantra masszázs folytatásaként szeretem én kezdeni, és most épp a fent említett utakat jártam be, immár szájjal, kézzel, ujjal egyszerre, egyidőben. A három óra alatt a cserfes, beszédes pillanatok fokozatosan adták át a helyet az érintéseknek, de Bius jelzései és hangjelzései mindvégig megmaradtak nagy örömömre. Nem lehet írással helyettesíteni, át kell élni. De azt leírom, hogy a természet igen szép alakkal, meg nagyon szép szirmos puncival áldotta meg, nagyobb és kiemelkedő, igencsak érzékeny csiklóval, aminek zamata őszintén bevallom, elszédített. De sokfelé, sok pontja is élvezeti terület nála, bárhova tévedsz élvezeti pontokra találsz. Még az a gondolat is előjön bennem, most utólag, hogy minden csodás erotikus vonása saját magának is teremtménye lenne, ami részben igaz is, hiszen testben és lélekben olyan Nőt tapasztalsz aki tett és tesz is ezért, hogy mindezt elérje, ami így kevesek kiváltsága lesz. Ez a szenvedélyesig fokozódó barátnő feeling egyszerre testi és lelki dolog is, a nőiesség és a kedvesség csúcsa, amiért rajongásod talán sohse múlik iránta.

    Az én kényeztetésem most fergeteges franciával indult (egy előbbi alkalom lingam-masszázsa után; arra ismét, de még inkább erre is ki voltam éhezve). Ugye, nincs olyan férfi szemmel, hogy ez a fázis túl hosszú lenne :) Hosszan voltam a plató szintjén, hullámokkal, a Bius által teremtett kéjes bizsergés egyre szélesebb körökben árasztott el, isteni volt. Végül Bius hozzám oldalt emelkedett, de mindkét kezével lent rendíthetetlenül tartotta az iramot a zacsin meg az ezredesen. Örvénylő mozdulatok lent és fent, örvénylő csókokban robbantam nemsokára. Megismételhetetlen élmény volt, vagy talán megismételhető? Ezt csak Bius tudhatja, megadatik-e majd mindez, vagy legalább ehhez hasonló ismét számomra? Bius érdemei és hatása páratlan.
  • Elszámolás:

    Elején letettem a megbeszélt csokrot, kisebb ajándékkal kísérve. Teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Köszönöm Bius! Túlzás nélkül a legszebb talinak éreztem eddigi életemből és ha itt a leírás részekre osztott is, a valóságban ez egyetlen áradó folyamat volt, Bius olyan természetességével, mint ahogy erőfeszítés és gondolkodás nélkül a nyári felhők haladnak, siklanak tovább és előre, szétterülve a mindenhová befolyó és jótékonyan mindent elborító esőig. Persze ez a hasonlat csak utólag született meg bennem, ott és akkor, a helyen és időn kissé kívül vagy, ilyesmi csak most jut az eszembe, hogy itt, ezen a weboldalon értékelésre felkértek az oldal szerkesztői.
Happy Massage