• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randit megelőzően már korábban is érdeklődtem Nadettnél a lehetőségekről, de főként szabad időpontokról. Nagyon aranyos volt és kedves. Időpontot első alkalommal nem sikerült találni, de vidám kedvessége még inkább meggyőzött. Múlt héten újra próbálkoztam elérni őt, amikor az oldalon is feltüntette mikor lesz telefonnál és sikerült is. Másnapra sajnos nem igazán stimmelt nekem már az általa felajánlott intervallum így ismét szomorúan mondtam le a karácsonyi ajándékomról amikor is Nadett azt gondolta ki, hogy reggel egy picit korábban érkezik és akkor tudunk találkozni. Mivel még nem ismertük egymást, azt gondolom ez egy nagyon kedves gesztus volt Tőle, így gondolkodás nélkül elfogadtam a reggeli időpontot. Nem kérte, de a randi előtt sms-ben jeleztem neki, hogy biztosan meg fogok jelenni a találkozón.
  • Megközelítés:

    Budapest, Marina-part. Ezzel talán sok társamhoz hasonlóan mindent el is mondtam. Metróval és pótlóbuszával érkeztem a közeli bevásárlóközponthoz, onnan pedig kényelmes sétával közelítettem meg a célzott háztömböt a sok közül. Jöhettem volna autóval is mert számos parkolóhelyet láttam, de a reggeli csúcsban inkább nem bíztam a véletlenre ha már ilyen nehezen jött össze az egyeztetés.
  • Helyszín:

    Új építésű házikó, modern, minden igényt kielégítő. Lift is van nem kell megijedni. A lakás állapota is kifogástalan. Kellemes félhomály, kellemes illatokkal. Tiszta és rendezett szoba minden szükséges bútordarabbal. Fürdő is patika, nem néztem mennyi tusfürdő van meg miegymás, megmondom őszintén nem ezen járt az agyam...
  • Lány külseje:

    Rég vártam ennyire találkozást ismeretlen hölggyel. Ráadásul Nadett úgy eltűnt a csendben kinyíló ajtó mögött, hogy egy pillanatig elgondolkodtam rajta valójában van-e ott valaki. Szerencsére volt. De még micsoda hölgy! Csinos kis fekete színű valamiben fogadott, de ha már ott helyben megkérdezték volna 1 percen belül sem tudtam volna elmondani miben volt. Úgy egyben megfogott és elcsábított már az ajtóban. Kacér mosolyával, hívogató apró mozdulataival és a szemüvege mögül vadítóan lehengerlő tekintetével. Képeknek természetesen megfelel. Mondjuk nem feltétlen, mert sokkal jobb. Elvesztem.
  • Action:

    Összeszedtem magam, bemutatkoztunk, puszik, ruhák a helyükre közben az ilyenkor szokásos első talis ismerkedés. Instrukciókat megkaptam, törcsi fel és fürdés. Hamar visszatértem, Nadett az ágyon várt és rövidesen én is ott találtam magam mellette. Hideg kezeimet szerettem volna mielőbb felmelegíteni ezért elkezdtem felfedezni Nadett csodás vonalait és puha bőrét. Közben egyszer csak olyan csókot kaptam, hogy azt hittem eltűnök teljes mivoltomban Nadett szájában. Elképesztő volt, követni se tudtam. Mindemellett attól a bizonyos "fogadóruhakölteménytől" is megszabadultunk és előbukkantak Nadett különleges tetkói, de nekem inkább az előbukkanó cicik vonták el a figyelmemet. A további puszi és csók variációk után Nadett puncijánál kötöttem ki. A bemelegítés után Nadett szinte megdugta saját magát a számmal és a nyelvemmel. Követni is alig tudtam ezt a fergeteges parádét amit előadott. Próbáltam megfelelni a férfiúi dominanciának, de rá kellett jöjjek rég alulmaradtam. Nadett hihetetlen dinamikával tolta rám magát, fejemet összekulcsolta lábaival, olykor már levegőt sem sokat adott csak élvezkedett rajtam önfeledten. Esküszöm elfáradtam a show végére, de baromi jó élmény volt. Mondtam is neki rég voltam így összepuncizva :)

    Egy szusszanás és máris helycsere következett. Nadett vette át az uralmat (na nem mintha eddig nem ő lett volna a főnök ugye) és lehengerlő kényeztetést indított el. Volt itt minden kérem... Csiklandós kis nyalakodás, cirógatás, lágy bólogatás majd pedig őrületes mélytorkos franciázás. Engem ez az egész helyzet olyan szinten felvillanyozott, hogy szinte újra izgulós kamaszként sodródtam az eseményekkel és kértem kedves randipartnerem, hogy gyorsan szerezzünk egy gumit mert baj lesz. Ez pillanatok alatt meg is történt, Nadett pedig belecsüccsent a farkamba. Na innen aztán nem volt visszaút. Azt hittem a nyelvemen való lovaglás után már sok újat aznap nem láthatok. Hát láttam illetve éreztem. Ilyen vehemens és domináns lovaglásban még nem volt részem. Meg lettem dugva. Kész! Gondoltam váltsunk, felemeltem lábaim elkaptam Nadett csodás fenekét és megdolgoztam alulról. Mondanom sem kell közöm nem volt az Ő előadásához. Ide legközelebb jobban fel kell kössem a gatyámat... :) Az egyik hosszabb következtében ki is lettem végezve. Egy pillanat erejéig átfutott ugyan az agyamon, hogy kéne egy pózcsere de vétek lett volna a kisasszonyt leállítani, így hát elvette amit akart. Élvezés után csücsült még rajtam egy darabig én pedig lüktettem megállás nélkül. Közben a fejleharapós szenvedélyes csókokból sem volt hiány. Így lett vége s végem.
    Ezután beszélgetni kezdtünk, amit szintén különösen élveztem ám az idő is elszaladt. Nadett nem szólt rám, az én biológiai órám jelzett hogy talán eltelt az egy óra. És tényleg, pontosan egy órája voltam nála. Így nagy levegővétel után vissza a fürdőbe. Öltözés, ölelések, puszi, boldogkari és búcsú. Na de nem örökre!
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe. A bővebb infóból abszolút kiolvasható adatok alapján előre felkészültem és még az elején elhelyeztem szó nélkül a polcon az egy órás tiszteletdíjat és egy kis kerekítést Nadett kedvességét meghálálva. Minden rendben volt!
  • Összkép:

    Tényleg minden a legnagyobb rendben volt. Többet kaptam, mint vártam. Egy elképesztően dinamikus és feltehetetlen szexuális élményt, amire legközelebb fel kell készüljek mert ez a csodás nő felfal az ágyában :)
Happy Massage