• Cindy

  • Beküldte:
  • Cindy reagálása

    Kedves Bemapó!

    Hatalmas megtiszteltetés, hogy megfordultàl a kezeim közt, nagyon köszönöm! :)
    Vendélgátóként fontos nekem, hogy a kedves a lehető legjobban érezze magát velem. Örülök, hogy végül amellett döntöttél, hogy maradsz és végülis kellemesen csalódtál.
    Remélem megtalálod azt a szolgáltató hölgyet, aki mindenben a TOP. ☺️
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Úgy érzetem, hogy sürgősen törődésre és emberi melegségre van szükségem, úgy hogy végigcsekkoltam a közeli helyeket, hogy hol tudnának fogadni egy megfáradt jómunkásembert. Cindy jókor volt jó helyen, így bejelentkeztem hozzá egy órás programra.
  • Megközelítés:

    Választottam egy jól ismert sarokházban rendel, ami a BKV járműveivel gond nélkül elérhető, ha valaki nem ragaszkodik a trolihoz, illetve kicsit hajlandó sétálni a metrótól. Ha nem, akkor a villamos és a busz gyakorlatilag a házig visz. Autóval is mehetsz, de a parkolást csak akkor fog sikerülni, ha a három-ujj technika nagymestere vagy.
  • Helyszín:

    A jól ismert sarokház megérdemelten jó hírű szalonjában három kezelő is van. Most a bejárattal szembeni baldachinos ágyas szoba jutott. A fürdőben kád van üvegfallal és megfelelő számú tusfürdővel. A szájszagod a kikészített szájöblítővel tüntetheted el.
  • Lány külseje:

    Cindy a méretes melleket kellőképpen kiemelő ruhában és a magasságát megemelő vastag talpú cipőben bújt elő az ajtó mögül. Ha nem vágytam volna arra a bizonyos törődésre és emberi melegségre, akkor azonnal visszafordulok. A fotókról nekem nem jött le, hogy Cindy kinézetre egy plázacica (pontosabban: plázamacska): sötétbarnára szolizott bőr, műhaj, műszempilla, műköröm stb. Viszont olyan örömmel üdvözölt, mint egy régi jó ismerőst, így gondoltam, hogy a cipőm azért minden előítéletem ellenére leveszem, aztán meglátjuk mi lesz. A baldachinos ágyas szobát szintén olyan örömmel és büszkeséggel mutatta meg, hogy nem volt szívem elárulni, hogy már nem először vagyok itt, hanem teljesen átragadt rám a lelkesedése és együtt örültem vele, hogy milyen szép helyre jöttem, majd elballagtam zuhizni.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs elérte azt a célját, hogy átvezetett a kényeztetéshez, illetve leépítette a maradék előítéleteimet. Féltem, hogy masszázs közben tudunk-e egyáltalán beszélgetni valamiről, de egy teljesen jó hangulatú cseverészés jött össze, teljesen hétköznapi témákról. A masszázs igazából kellemes átsimogatás volt. Cindy persze tudja, hogy hatalmas mellei vannak és nem fél őket masszázs közben sem használni. A masszőzöm szerencsére előbb unta meg a masszázst, mint én, és már fordulhattam is.
  • Levezetés:

    Fordulás után igazi pornós kényeztetés kezdődött. Először lábam közé térdelésből gyors egymásutánban pár lefety a golyókon, utána pár szoppintás (jóleső fogkarccal) a rúdon, majd pár nyalintás a mellen. És újra, és újra, és újra. Majd marokra fogta a szerszámom, megköpködte és a szemembe nézve, csücsörítve és kéjesen hörögve verni kezdte. Aztán tövig bekapta, de még ekkor is kéjesen hörgött hozzá. Nem ám finomkodó "kézzel és ajakkal történő kényeztetés" történt, hanem kőkemény bevadulós pornós faszverés és szopás! Bárki mástól nevetséges produkciónak éreztem volna mindezt, de Cindyvel olyan autentikus és természetes volt, hogy elhittem, hogy ez nem is lehetne másképp. Majd ugyanez a kézi és szájmunka jött, de már mellém térdelve, hogy én is tudjam simogatni a méretes ciciket és a szeméremajkak között megbújó csiklóját. Utána a combjaimra ült és a farkamat a markába fogva lovaglást imitált. Természetesen a megszokott szemkontaktussal és a csücsörítős kéjes hörgéssel, mintha mindez neki is hatalmas élvezetet okozna. Mit mondjak, nekem azt okozott! Valamelyik nyálcsurgatás utáni farokverés során robbant ki belőlem a feszültség, de még ennek is annyira örült, mint én. Utána letörölgetett, hozzám bújt és megitatott, majd leellenőrizte a logisztikát és mentem fürödni.
  • Elszámolás:

    A lelkes és figyelmes vendéglátásra tekintettel a telefonban közölt összeget felkerekítve hagytam nála a szeánsz végén.
  • Összkép:

    Ha a plázacica típust szereted, na meg a köpködős pornós szopást, akkor Cindynél a helyed! Ha nem, de szeretnéd egyszer úgy kipróbálni, hogy az autentikus, de mégsem röhejes, akkor szintén! A látogatás már csak azért is hasznos volt, mert azonkívül, hogy megkaptam az áhított törődést és emberi melegséget, megváltoztatta az addigi előítéleteimet, elfogultságaimat és sztereotípiáimat. Cindy kitűnő vendéglátó: Végig figyelte minden reakciómat és amit láthatólag élveztem azt újra és újra megkaptam tőle. Hálás köszönet érte!
Happy Massage