• ADRIENN

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, még a rendelési ideje előtt , de szerencsére elértem. Kora délutánra kaptam is időpontot. Ha épp masszíroz a kolléganők kezelik a telefonját.
  • Megközelítés:

    Margit körút , a Mechwart Ligethez közel, mindig BKV-val megyek, villamos illetve Metró a közelben. a parkolás itt egészen biztosan problémás, aki autóval érkezik, az számoljon rá emiatt bőven.
  • Helyszín:

    Régi bérház , a lift talán nem is működik. Alapvetően egy szalon a célnak teljesen megfelel, a fűrdő okés, többféle tusfürdőből lehet választani. a Mazzsázsszobában kanapé, és masszázspad. mindkét fürdéshez tiszta törölközőt kapunk.
  • Lány külseje:

    A képek valóban kicsit retusáltak. Fiatalos 40-es hölgy, kedves arccal, nagy szilikon mellekkel, kemény combokkal, és popsival, a punci borotvált. nekem magasabbnak tűnik mint ami az adatlapon van. A hátán egy elég nagy tetoválás van.
    Fekete ruhában fogadott, se melltartó se bugyi nem volt rajta, miután visszatérrtem a fürdésből már csak egy törölköző volt koré csavarva, amitől nyomban meg is szabadult.
  • Erotikus masszázs:

    Mitán visszatértem a fürdőből, a látványtól, és a korábbi találkozások emlékétől már merev szerszámmal, megkérdezte , hogy egyáltalán le tudok e feküdni a padra. A masszázs rész abszolút erotikus, és imádom ahogy csinálja, úgyhogy ki nem hagynám úgyhogy felpattantam. Adrienn jó sok olajjal dolgozik ( esetleg krémmel, ha azt kéred), és már az elejétől fogva bemismításokkal, benyúlkálásokkal érezteti, hogy miről is lesz itt szó.
    simogatja a fenekem, a gátat, a heréket, aztán masszíroz kicsit hagyományosan, de újra és újra visszatér a lábam közé. Brutálisan izgató amit művel, aztán felpattan a padra, csúszkál kicsit a nagy melleivel a fenekemen , a hátamon. aztán leszáll a padról és nagyon finoman benyúl a hasam alá, és cirógatni kezdi a már megkeményedett hímvesszőt.
  • Levezetés:

    Nem veri még, hanem nagyon-nagyon finoman simogatja, mialatt a másik kezével meg a seggemet, heréimet kényezteti, egyelőre csak kívül. Ezt hagyom hogy hosszan csinálja ( egyébként is mindig rábízom magam, szinte sosem volt még 2 egyforma találkozó, de mindig fantasztikus élményben részesít). Dicséri a fenekem és a farkam közben, szóval a lelket is simogatja kicsit nem csak a testet. Pár perc után négykézlábra váltok, ő pedig kicsit komolyabbra, az egyik újját a seggembe dugja , egy másik kezével pedig megkezdődik a farokverés. Nagyon finoman ujjaz meg, emiatt pár perc után már lőnék is, így inkább leállítom, nem akarok még elmenni. Leszállok a padról , ő szélére ül, és a kezébe adom a farkam hadd játsszon még vele. Isteni ahogy veri. Aztán felmegyek mellé a padra, ő pedig pucsítva szopni kezd , a tükörben látom magunkat, meg azt a gyönyörű segget.
    A szopást se aprózza el, bő nyállal, szinte az egészet eltünteti, hol finoman, hol hevsebben, kézzel, kéz nélkül. Ez a nő mindent tud a fasszal. Kicsit meg is dugom a száját, mert azt is szereti, akár keményebben is. Itt még egyszer leállítom mert másodszorra kerülök nagyon közel az élvezéshez. Visszamegyek négykézláb, ő pedig végül nem kegyelmez már többet, alaposan kifeji belőlem a cuccost; hangosan élvezek , spriccelek rá a padra, ő pedig elégedetten konstatálja, hogy mit művelt velem. Ezután még nem ereszt el azonnal, hosszú másodpercekig gyengéden cirógatja ki a farkam.
  • Elszámolás:

    Mindig utólag rendezzük, 2. kerületi szokásos tarifa.
  • Összkép:

    Brutálisan jó. A barátnős és pornós feeling tökéletes keveréke. Emelett egy nagyon kedves nő, aki kedveli ezt a korosztályt annak köteéező, habár pár évet bőven letagadhat.
Happy Massage