• Tera

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en egyeztettünk másnapra. Gyorsan elfogadta, majd másnap rámírt, hogy lehetne e egy fél órával későbbre tenni a találkozót. Aminek örültem, mert én meg egy órával későbbre szerettem volna áttenni :-)
    Gyorsan megegyeztünk és minden más simán ment.
  • Megközelítés:

    Körúttal párhuzamos közeli utca. Teljesen egyértelmű a kapott cím, gps oda visz. Telefon hívás után átirányít a pontos címhez, ami közel van.
  • Helyszín:

    Nagyon szépen felújított lakásba léphettem be.
    Ketten rendelnek a helyszínen, de ez számomra csak egy másik férfi cipőből az előtérben kihelyezett törölközőn (esett az eső) derült ki.
    A fürdőben van minden ami kell ilyenkor. Az is nagyon szépen fel van újítva, tágas zuhanykabinnal van ellátva.
    Baszobában jó meleg volt, később mikor tüzes lett a hangulat ablakot is kellett nyitni 🙂. Ruhákat egy fotel/székre lehet rakni. Az ágy kétszemélyes és nagyon jó kemény, pont ahogy szeretem.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép nő, minden porcikájával meg voltam elégedve. Egy fekete átlátszó köntöskében, fekete bugyi melltartó kombóban és harisnyában fogadott, ami végig rajta is maradt. Nagyon erotikus kiszgárzása van.
  • Action:

    Szokásos módon fürdéssel kezdtem. Szobába vissza érve kért egy kis időt, addig én kényelembe helyeztem magam az ágyon. Miután vissza jött, megszabadult a feleslegessé vált textiliáktól. Úgy helyezkedve, hogy kézzel mindenhol elérhessem, a velem egykorú kényeztetésébe fogott. Finoman csinálta, hamar kő kemény lettem, de kértem hogy had folytassam én a bemelegítést. Az ágyra fektettem és felé hajolva csókolozni kezdtünk. Utána csókoltam a nyakát, a melleit és lefele haladva elértem a kelyhéhez. Itt sokáig elidőztem, amit hálás nyögésekkel és isteni nedűvel hálált meg.
    Feltérdeltem és ismét egyből rávetette magát az ezredesemre. Gumit kértem és finoman rámülve galoppozni kezdett. Sokáig tartottuk ezt a pózt, próbáltam kiélvezni minden pillanatát a látvány és az érzés eme tökéletes kombójának (a lovagló a kedvenc pózom). Miután rendesen elfáradt az ágyra fektettem ismét és missziónáriusban folytattuk.
    Lassan mozogva kezdtem, majd a tempót egyre fokozva és a nyakát csókolva, magamba szívva az illatát jutottam a csúcsra.
    A maradék időben kaptam egy finom masszázst ami közben érdekes dolgokról beszélgettünk.
    Öltöztem és egy búcsú csók kíséretében elváltunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az elején a szobába érve egyből átadtam neki a papír darabot és nem volt szó a továbbiakban a dologról.
    Nem vállal extrákat, minden alapban van amit vállal és szerintem ez így is van jól.
  • Összkép:

    Teljes mértékű megelégedettséggel távoztam tőle. Jól éreztem magamat végig, nem volt egy csöpp feszültség sem a nála eltöltött egy óra alatt. A legközelebbi visszatérésem gondolatával távoztam, ami szerintem mindent elárul 🙂
Happy Massage