• Damali

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Visszatértem a pici lányhoz! Egy kicsit azért megijedtem hogy eltűnt néhány napra...;)) De szerencsére újra megláttam a hirdetését és nem sokat tétováztam. Már kerestem is a számát a telómban, csöriztem, hamar felvette és megbeszéltünk egy késő délutáni időpontot még aznapra. Nagyon aranyos és kedves egyeztetéssel, mint mindig, no és persze a jól ismert megbízhatóság jellemezte most is a kapcsolatfelvételünket. Csillagos 5-ös minden téren!
  • Megközelítés:

    Az épületet könnyedén meg lehet találni, eltévedni nehezebb. Aki Bkv-val érkezik, néhány perc sétára a Gyöngyösi utca, aki viszont kocsival, nagy valószínűséggel talál majd parkolóhelyet a közelben.
  • Helyszín:

    Marina part Ú kezdőbetűs utcájának legendárés kecója! Számtalanszor jártam már itt, mi több, szinte hétről-hétre rendszeresen megfordulok ebben a lakásban. Igényesség, en-bloc rend és tisztaság, jól karbantartott környezet és kellemes feeling ami itt fogad. A 3 leányszoba közül Damalival mindkettőnk kedvencébe, az előszoba végében lévő nagy helyiségbe térünk be egy pajzán órácskára, ahol tán a legnagyobb franciaágy terül el középen. Masszív és hancúrbiztos, gyakorlatilag erre a célra tervezett, picit keményebb, így egyáltalán nem süppedős matraccal, tiszta, bíbor színű lepedővel leterítve és kulturáltan elrendezett párnákkal a fejünknek. Az ágyat egyik oldalról egy kisebb éjjeliszekrény, míg a másikról egy tükrös fésülködőasztal szegélyezi, amiről a halk, az együttléthez pont ideális zene is szól, egy mini hi-fi hangszóróiból. Imádok R'n'B-re szexelni! Ehhez az erotikus fényekről lent, a sarokban végigvezetett piros ledsor gondoskodik, ami se nem túl félhomályos, se nem túl fényes. Ergo tök jól látjuk egymást az akciózásunk közben! De a falra szerelt hatalmas, keretes tükörben is tökéletesen tudjuk követni az eseményeket, amire a gardrobe szekrény tükre is rátesz egy lapáttal. A fürdő innen 2 lépésre, tehát közel vagyunk a vízhez(!)...:) Itt egy cseppfogó üveges kádban lehet zuhanyozni, többféle, márkás tusfürdővel, előtte száraz kilépővel, a csapra pedig szájvíz és eldobható papírpoharak készítve várják a használatba vételt. Mindezek után nagyméretű és puha, illatos, frissen mosott törcsibe törölköztem a szeánszra így maximálisan felkészülve.
  • Lány külseje:

    Hát véleményem szerint Damali egy nagyon kívánatos testű csajszi, az ő teste, vékony, filigrán alkata az egyik gyengém. Egy apró, picike, huncut mosolyú lányka bújik az ajtó mögé a belépésemnél. Csini fekete egyrészes, combfixes body-ban, ami a kicsi, de nagyon formás popsiján felettébb izgin mutatott és olyan csábítóan ringott amikor előttem lépdelt... Hogy már alig vártam, hogy rámarkolhassak! A ruciján átsejlenek a pont kézbeillő, hegyesbimbós, szexi tinicicijei, amiket Damali előszeretettel kínál fel, hogy aztán én csak nyaljam-faljam, markolásszam a fekete szettjéből kibújtatva őket. Sportos, lapos poci és finoman ívelt csípő, a lábai és a combjai meg nagyon is tetszetősek! Fordulnak a kandúrfejek utána, ahogy szoktam mondani, a bőre pedig ápolt és selymes mindenhol, egyetlen aprócska tetkóval megspékelve. Az a punci... Abszolúút a kedvencem, Damali most is megbolondított vele! Kicsike, illatos, nedves és feszes, pillangós kisajkakkal, amik közé öröm betenni a szerszámot, komolyan... Arca szép, huncutul csillogó szemekkel és hosszú, sötétebb szőkésbarnára festett hajjal, amit eleinte kibontott, majd copfba összefogva a melleire engedte. Kedves, mosolygós, szimpatikus és készséges, nagyon bejött a kis őszinte, cserfes stílusa. Odaadó természetű és jó vendéglátó, szeret a kedvemben járni minden téren.
  • Action:

    Fürdés, villámgyors törölközés és máris a szobában incselkedünk egymással a huncut mosolyaink közt. Én az ágyon ülve, Damali meg elém áll és egymás száját hevesen puszizva, majd csókolózva markolászom a cicijeit még a ruciján keresztül. Ami hamar lekerül róla és állva folytatjuk a csókokat és egymás simogatását, miközben a keze el-elkalandozik az ágaskodó hímvesszőm felé. Jólesően finoman meghúzogatja, aztán az ágyon kötünk ki. Ráhajolok, ajkait, majd a nyakát, cickóit csókolom és szép lassan haladok a puncija irányába. Ekkor széttárja a combjait, ujjammal megsimítom az illatos cunit, majd a kisajkai közé nyalintok egy finomat. A hosszú, játékos nyelvtáncomat Damali mindig örömmel fogadja. Sóhajtozva élvezi, nedvesedik, halkan, lehunyt szemekkel biztat közben, fejét el-elfordítja és egyre feljebb emelgeti a csípőjét. Annak ellenére, hogy az orgazmusig most nem jutottunk el, ki nem hagytam volna a végén a punci-csókolózást. Ezt imádom, főleg amikor ilyen nedves és amikor már a fél arcom puncinedvben úszott, cserét indítványozok. Kellett is némi törölközés mindkettőnknek és pillanatokon belül felvesszük a francia pózt. A farkam állt, ezért Damali felhúzza rajta a bőrt egészen a makk karimája alá, majd óvatosan bekapja a brét. Nem tövig, de nagyon kellemesen, amolyan barátnősen cumikázza és bólogat rajta lelkesen. Majd kiveszi a szájából és kértem, hogy egy kicsit kézzel folytassa. Az enyémet ráteszem az övére, így finoman irányítva együtt húzogatjuk a bőrt a farkamon. Fel és le... Hamar el is engedem és hagyom, hogy ő csinálja tovább a fincsi játékot. Az a tapasztalatom, hogy a lányok szeretnek játszani a fitymával és erre Damali sem cáfolt rá. Mosolyogva és lassan húzgálja, tetszett neki a sóhajtozásaim, ahogy hosszan kéjelgek a pici kezében. Megunhatatlan volt és jól meg is keményítette a cerkát, így a vv mellett döntök, mert már annyira nagyon benne akartam lenni...

    Pikk-pakk felpattintja rá és már ül is a fütykösre. Damalinak eszméletlen finom puncikája van, ki is csalt vele néhány mély sóhajtást belőlem már rögtön az elején... Emelgeti rajta a popsiját, hullámzik a csípőjével, majd megjáratja a duzzadt farkamon a punciját. Nem is kellett több, hogy a fenekére markoljak és máris csattogós iramra kapcsolunk, baromi hangosan nyögdécselve. Derekammal egyre csak tolva őt felfelé a nagyobb lökéseimmel, megállíthatatlanul gyors és heves dugásba csapunk. Mint a nyulak komolyan...:) Többször majdnem kicsusszantam a punciból, ahogy intenzíven tempóztam benne, majd átadom neki a terepet; cicijeire markolok és hagyom, hogy alaposan meglovagolja a farkamat. Édesen, nőiesen, de mégis dinamikusan megcsattogtatja a kis popsiját az ágyékomon. Közben nyakamba hajol és hozzám bújik... Ekkor nagyon oda kellett figyelnem, nehogy elsüljek mint egy ágyú. Mert olyan mélyre, totál mélyre engedett magába és annyira izgatóan simogatta a puha hüvelyével a brét, hogy ezt nehezen lehet bírni ép ésszel. Mikor már a szemeim is felakadtak, kellett hogy pihizzünk egy kicsit... Megállunk, egy-két csók után kiegyenesedik rajtam, összemosolygunk és együtt fogjuk meg a cicijeit, amik már szépen fel voltak izgulva. Végigsimogatom a felsőtestét, nyakát, cickóit a két tenyeremmel és kipróbáljuk így is a pacizást. Finoman a derekára fogok és apró, de határozott mozdulatokkal tolom neki alulról. Belassulunk, mosolyok, egy kis csattogás, majd megint pihi... Végül ismét rám hajol, popsija a kezembe és ismét vágtatva-csattogva, nyögve, sóhajtozva teszem őt magamévá. Imádom ahogy Damali lovagol, mint egy sexy, tüzes mini cowgirl, úgy üli meg a szerszámot!

    Aztán doggy-ra cserélünk. Damali hatalmas terpeszben iszonyat szexin kidomborítja a kis fenekét... Őrülten kívánatos volt! Én meg baromi nehezen tudtam már az ösztöneimen uralkodni, ezért picit elsiettem a behatolást. Felszisszent, de azonnal óvatosra vettem a figurát és szépen, fokozatosan gyorsítottam fel az iramot. Négykézláb ellentartott, így az erősebb lökéseimet is jól felfogta a popsikája, annak ellenére, hogy gyakran igen vehemens tempóba nyomattuk. Láthatóan nem volt ellenére a dolog, hangos nyögésekkel élvezi, tolja magát a kemény farkamra, én meg fújtatok mint állat... Addig nyomjuk így, mígnem ő már az ágyon hasal a lepedőt gyűrögetve, lábai szinte spárgában és már-már ülve, alulról dugom a punciját, a derekánál fogva gyorsan, ritmusosan magamra húzva őt. A csattogás helyett már hangos, kissé pornós klaffogásokkal gyakorlatilag széttempóztam a cuniját. Ráadásul pont az ölemre való a csinos popsija! Meg is álltam gyönyörködni benne, miközben finoman lejjebb tolom a derekát, hogy még esztétikusabb legyen a látvány. Két kézzel belemarkolok a fenekébe, hozzágyűröm az ágyékomhoz, farkammal full tövig a nunciban. Lassan, hosszan tologatni kezdem ki-be a répát, majd teljesen kihúzom, visszateszem és megint kicuppantom belőle. Damali ekkor ismét feltérdel, elém pucsít és klasszik kutyusban folytatjuk a hevesen csattogós párzást még egy rövid ideig.

    Egészen a cseréig, amikor is visszaváltunk lovaglóba. Damali tövig a farkamra csüccsen és nem finomkodunk... Egyből vad és gyors, igazi vérbő dugás veszi kezdetét! De szerettem volna ha ő visz el, mivel nagyon ügyesen csinálta, ezért egy ideig adunk az érzésnek rendesen, majd rá és a cunijára bízom az irányítást. Cickóit a kezembe veszem, kitartóan pacizik a saját tempójában és közben egyszerűen mennyei volt hallani azt a finom, csajos csattogást és hozzá Damali nyögéseit szinte közvetlenül a fülem mellett. Halkan biztatom miközben ő percekig tart orgazmus közelben és egy óvatlan pillanatban kikészített a puncijával... Jeleztem neki hogy jövök, ekkor megfeszülök, ölemmel feltolom őt és ordítva élvezem tele az óvszert. Ohhh te jó ég... Olyan szinten kicsavart, hogy alig tértem magamhoz utána! Leszáll a farkamról, leveszem és készségesen segít eltakarítani a telispriccelt latexet, ezután mellém ül, átölelem és halkan megdumálgatjuk a pazar akciózásunkat. Cicijeit simizgetve, nyakát, vállát lágyan csókolgatva az elismerésem jeléül, hogy ilyen kis ügyes és odaadó volt. Végül az időt már kissé túllépve zuhany, törcsi és öltözés közben jó hangulatban dumcsizunk, sztorizunk, aztán az ajtóban a popsijára markolva, apró csókokkal búcsúzunk egymástól. Mosolygósan...
  • Elszámolás:

    Marina part teljesen átlagos rózsacsokra landolt a randi elején a fésülködőasztal tükörsima felületére, a hi-fi elé. Persze hogy megérte!
  • Összkép:

    Háát megint egy tartalmas és kielégítő randim volt Damalival. Őrült jót keféltünk, ezért részemről nem is kérdés a folytatás. Nincsen már lila címkém és ezért, de csakis ezért adok neki kéket! Egy Istennő vagy Pici Lány és fantasztikus voltál! Köszönöm az élményt és tényleg mindent, hamarosan kereslek ahogy ígértem:)

    Pusszi! MilkyAttis
Happy Massage