• Aliz

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy augusztusi hétvégén már szerettem volna tiszteletem tenni. De akkor nem tudtuk összeegyeztetni. Majd úgy gondoltam az idei év nem múlhat el egy ismételt próbálkozás nélkül. Telefont ragadva néhány kicsöngés után fel is vette a telefont. Mivel még nem voltam nála így tájékoztatott az általa nyújtott lehetőségeimről. Néhány óra múlva mikor biztossá vált az érkezésem újra hívtam. Figyelmesen néven szólítva üdvözölt a telefonba és fixáltuk a másnap délelőtti időpontot. Melyet VTR-en is megerősítettem. Itt kaptam a címet.
  • Megközelítés:

    Autóval navigációval mentem. Istenhegy, nagyon egyszerű megközelítés és könnyű ingyenes parkolás néhány méterre a bejárattól. Az épület túl oldalán a fogaskerekű vonala fut. Bőven időben érkeztem így volt időm a környéken sétálni egyet. Egész szép panoráma tárul elénk bizonyos részekről, talán a lakás teraszáról is.Tömegközlekedés megállói sincsenek messze az épülettől .Aki nem rajong az erősebb emelkedőn felfelé sétáért vagy lépcsőzésért az jobban jár ha autóval vagy taxival érkezik.
  • Helyszín:

    Nem lehet túl régi építésű a többszintes társasház. Melynek kertkapuján nehézkesebb bejutásom (valamit elbaltázhattam) után a megfelelő szintre lépcsőn érkezve (de lift is rendelkezésre) nyílt az ajtó. Előtérben lépve normális fényviszonyokban fogadott Aliz. Itt szabadultam meg lábbelimtől és kabátomtól. A bejárattal szembeni a „kezelő szoba”. Leengedett redőnnyel sötétítés, kellemes hangulatfény. Kanapé ami öltözésre és ruhatárolásra szolgál(hat), kisasztal, matrac a masszázsra mely mellett a falon méretes tükör a vizuális élmények tökéletesítésére. A hidegből érkezve igazán kellemes hőmérséklet. Kicsi, de célnak pontosan elegendő fürdő. Száraz tiszta törölköző, sokfajta tusfürdő és szájvíz. Kádban elheverve akár el is töltheti a vendég az idejét. Én inkább a gyorsabb zuhanyzást választottam, hisz nem ezért jöttem! :)
  • Lány külseje:

    Ajtón belépve az itt is látható gyönyörű szempár tekintete fogadott. Képeken is látható szép arc, szőke copfa kötött haj. Mint hamar kiderült csípős nyelv , mely teljesen egyenesen szól (itt megjegyezném szeretem a csípős ételeket, de ez valahogy teljesen más érzés. Ha nem vagy rá felkészülve, biztos lehetsz benne hogy vendéglátód bizony mindenre felkészült. Sokkal jobban mint gondolnád! :) ) .
    Testét fekete csipkés body igyekezett inkább kiemelni mint fedni. Egy igazán szerencsés csillagzat alatt született csinos nő. Szerintem teljesen tökéletes, mindenféle feltöltés mentes test. Ahogy a képeken látod formás , kicsinek semmiképp sem mondható cicik, csinos alak és kerek fenék.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből visszaérkezve , a matracon hasra fekvésre irányított.
    „Szeretnéd-e, hogy levegyem a bodyt?” kérdésére szerintem egyértelmű volt a válaszom. Majd mellémhasalva beszélgetésbe kezdett. Mely teljesen természetes, őszinte és mindenképp figyelmes, egészen sok témát érintve. Egyszer a fekvésből felülve meleg olajat csorgatva kezére és testemre ,belekezdett a kellemes masszázsba. Lábaimtól haladt felfelé. Az idő repült, úgy éreztem egészen jól elbeszélgetünk (minden témában meglepően kellő tájékozottságú partner, így tényleg elhiszem hogy lyukat beszél a vendég hasába, persze ha ő vevő rá. Én az voltam). A hát és vállizmaim átgyúrása közben a felfedezettek orvoslásáról tett ajánlást. Majd teljes testével rám feküdt.
    Felülve bőséges mennyiségű olajat (mely illata pontosan a karácsonyi hangulatot igyekezett tükrözni csorgatott a testére) csorgatott testére és rám.
    Ezután kezdődött az igazi erotikus masszázs. Kellemes simogatás combjaim és fenék környékén. Amitől a szó elállt és innentől az élvezet hangjai szóltak „csak”. Aliz teljes odaadással kényeztetett és jól fogadta a szótlanságot (miközben kellemes zene válogatás segítette a kikapcsolódást).
    Ezután kezdődött a csúszka. Cicijeivel a fenekem érintette és elindult felfelé. Ágyékával fenekem csúszkázva teljes keménységűre izgatott. Az élményt fokozta tükörből látva arcbeszédje mely teljes átélést mutatott.
    Majd jött a megfordulhatsz vezényszó.
  • Levezetés:

    Úgy gondolom ettől a ponttól mondható a program levezetésnek. Mert csak rajta múlt a fegyverem elsülésének pillanata és nem rajtam! :) Ismét bőségesen olajozás.
    Lingam masszázs következett, tökéletes irányítással és a legkellemesebb szórításokkal. Először csak a feje, majd az egész végül a zacsi is. Ezen mozdulatsor ismétlése hamar végkifejlet közeli állapotba kerített.
    Ezután csúszka, hol először farkam cicijei között voltak. Majd felfelé indult és bársonyos ágyékával kerített hatalmába, ahol úgyérezni nem sok választ el hogy a lehető legjobb helyre csusszanj. :) De ez természetesen itt nem következik be.
    Következő ,lovagló pózra hajazó mozdulatok. Vendéglátóm felül,popsija mögött, tenyere hüvelyt formáz és kellemes mozgással folyamatosan csúcsközelben tartott. Nem bírtam magammal és muszáj voltam testét felfedezni kezeimmel. Először combját és fenekét markolászva (mint amit ebben a pózban elkövet az ember :) ), majd a fantasztikus ciciket kezelésbe véve élvezem helyzetem. Itt már Aliz nyugalomra int, tudatva: „-Még meg is akarok fordulni! Nyugalom!”.
    Megfordul és rámülve a fenekét hasamra teszi, vár hogy lehiggadjak. Majd előrehajol , egyik kezén támaszkodik másikkal kezelésbe vesz. Teste folyamatosan mozog, fenekét és csodás punciját egyre elérhetőbb távolságra nyelvemtől. Belekóstolhatok. De azért a távolságtartásra ügyel, hogy ne csak úgy puff megkapjam hanem tegyek is érte. Mikor távolabb van tőlem a fenekét markolom, közben ujjammal igyekszem izgatni fincsi punciját, de azért néha sikerül bele is nyalintani egyet-egyet. Itt már izgalmi állapotomnál fogva összemosódik a kép. Ő kezeire támaszkodva hasával és cicijeivel csúszkázik rajtam. Egyre erősebb a farkamra érkező nyomás, ismét megtalálta a tökéletes ritmus. Nem bírom tovább. Lávakitörésem elindul hatalmas hanghatás kíséretében. Az időt egyáltalán nem sürgetve ügyesen kifacsar az utolsó cseppig. Majd letisztogat mindkettőnket. Rövid időre távozik. Én levegőért kapkodom, még miután visszaérkezik is. Mellémfekszik, beszélgetünk, óvatosan megsimogatom. Nem hajtja az időt, hagy magamhoz térni. Majd ismét fürdés (fürdőbe indulva kérés nélküli segítség az olaj könnyű lemosásától) , beszélgetés, öltözés, elszámolás. Előszobában búcsúzás, kapok két arca puszit. Fantasztikus élményben volt részem. Időmet bőven túllépve igazán kellemes élménnyel távozom.
  • Elszámolás:

    Mivel először jártam ott érkezésem elején kérdeztem mikor történjen (egyébként sem szeretem elodázni, ne adhasson bizalmatlanságra okot). Mire: „- Úgy nézek én ki, mint aki előre elkéri?” volt a válasz. Így távozásom előtt történt.
  • Összkép:

    Tökéletes!
    Aliz tökéletesen tudja és megadja ami kell a vendégnek. Határozott, gyönyörű és nagyon figyelmes nő.
    Egy órát voltam, ami túllépve is nagyon hamar elszaladt. Az év végét igazán sikerült megkoronáznia!
    Köszönöm!
Happy Massage