• Csilla

  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Szia kedves. :)
    Örülök hogy , jól érezted magad velem. ;))
    Várlak máskor is szeretettel. :p, ;)
    Sok, sok puszika.

  • Egyeztetés:

    Rám jött a karácsonyi hoppáré, így körülnéztem a környéken, és megakadt rajtaa szemem. Felhívtam, és egyből el is értem. Kedves hangon tájékoztatott a lehetőségekről, díjszabásról, és hogy mikor mehetek hozzá. Egy óra múlva tudott volna fogadni, de némileg időhiányban voltam, így kis időt kért, visszacsörgött, átszervezte a menetrendjét, és azt mondta mehetek is hozzá, gyakorlatilag 20 percen belül tudott fogadni, csillagos 5-ös.
  • Megközelítés:

    Flórián tértől nem messze van a rendelő egy sok emeletes panelban. Ennek megfelelően a tömegközlekedés kis sétával rendben van, a parkolás fizetős de nem horror, helyem egyből volt, és a cím is egyértelmű.
  • Helyszín:

    Panel sokadik emeletén van a lakás, ami amúgy teljesen rendben van. A lift persze lehetne újabb, de ez legyen a legkevesebb. A lakásban az előtérben cipő le, a kabát és minden más már a szobában kerül ledobásra.
    A szobában kellemes illat, szék, ahova lehet pakolni, kis asztalka, fogas és vállfa a ruháknak.
    Valami zene is szólt, de nem tudom visszaidézni.
    Ki ne maradjon, hogy van még a szobában egy szép nagy franciaágy, ahol kényelmesen el lehet heveredni.
    A fürdőben tisztaság, több törölköző, fél tucat tusfürdő. Amúgy kádban lehet zuhanyozni, szájvíz is van két féle, minden ok.
  • Lány külseje:

    Belevaló negyvenes csaj. 160 körüli magasság, telt alkat. Arcra kedves, frissen és illatosan várt, ruháját tekintve, ha jól rémlik egy köntösben, ami a szeánsz elejére lekerült, és egy szál bugyi maradt, a végére meg annyi sem. A punci borotvált. Az összhatás egyébként nagyon egyben van, aki az érett nőket kedveli az itt jó helyen jár.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezéskor szobába be, köszönés, lecuccolás, majd vetkőzés után lerendeztem a tisztálkodást. Mire visszaértem a szobába, már az ágyon feküdt egy szál bugyiban, én pedig mellé telepedtem. A masszázshoz illatmentes olajat használt. Én az elején szeretem a masszázst, így hasra feküdtem, ő pedig mellém telepedett. Elmondtam, hogy mi fáj, mi az, amivel szeretném, ha többet foglalkozna (combhajlító és lapockazáró), majd elkezdte a programot. A lábaktól indult, inkább ahogy kértem a combommal foglalkozott. Jó keze van, de nem túl erősen csinálta, én így is sziszegtem, de amúgy abszolút rendben volt. Innen áttért a hátamra, és azt is végig gyúrta becsülettel. Az egész masszázs kb. közepes erővel történt. Nem tudom, hogy tanulta-e, de egyrészt jól éreztem magam, másrészt közben remekül beszélgettünk, szeretem, ha fel tudunk oldódni. Mikor rendesen átdolgozta a hátamat, akkor közelebb hajolt és elkezdte a cicikkel simogatni a hátamat, cirógatni nyakamat, és puszilgatni a fülemet. Ezt sokkal jobban kedvelem, mint a fordulás felszólítást, így picit még hason fekve élveztem a kényeztetést, majd mikor már kitekeredve előbb kis puszikat, majd végül csókot tudtam lopni magamtól kezdtem fordulni.
  • Levezetés:

    Ő mellém feküdt, én pedig föle hajoltam, és úgy folytattuk a csókcsatát, közben simogatva őt, nyakát, kebleit, majd egyelőre bugyin keresztül punciját. Úgy tűnt nincs ellenére, így elindultam lefelé, végig csókoltam a nyakát, kebleit, majd levettem róla a bugyit. Éreztem, hogy már nagyon nedves, így elkezdtem nyalni, majd mikor már a csípőjét mozgatta bevetettem ujjamat is az élmény fokozása érdekében. Remélem tudtam neki örömet okozni, a remegések őszintének tűntek, engem minden esetre nagyon felhúzott, ha más kategóriában hirdetne, akkor azonnal behatoltam volna, így csak fölé álltam négykézláb, és inkább újra csókolózni kezdtünk, majd hanyatt dobtam magam. Ő ráhajolt a barátomra, majd némi ismerkedés után teljesen szájába vett, és puha ajkaival kényeztetni kezdett. Közben semmi kéz, illetve csak a környéket simogatta, én pedig fejét fogva diktáltam a tempót. Nem voltam erőszakos, az távol áll tőlem, de hagyta magát irányítani, így előbb csak a fejét fogtam, majd a végén már azért csípővel is dolgozva pumpáltam, míg ajkai közt ért a vég.
    Mikor kifújtam magam, nagyon kedvesen letakarított, majd hozzám bújt és úgy pihentünk picit, beszélgetve, cirógatva, csókolózva, nagyon jó barátnő érzésem volt. Mikor éreztem, hogy indulnom kéne elmentem tusolni, kaptam egy új törölközőt, majd öltözés. Itt még azért kaptam pár ölelést, bódító volt érezni parfümjét, majd kimentünk az ajtóhoz, még egy utolsó puszi, majd balra el. Mikor lementem akkor néztem az időt, túlléptük az órát vagy negyed órával, meg sem említette, ezúton is köszönöm.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem ki az előre megbeszélt összeget, nem jó ezzel a végéig várni. Nincsenek extrák, egy féle ár van, korrekt.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magam egy érett nő társaságában. Szeretem, ha egy nőt lehet kényeztetni, tud és akar is visszajelezni, és szeretem, ha megvan a program alatt az összebújás, a csók, ami miatt az embernek olyan érzése van, hogy a barátnőjéhez vagy szeretőjéhez ugrana fel. Én valójában ezt keresem elég sokszor, sajnos nem mindig találom meg, de aki ezt keresi, és nőként bánik vele, annak biztos, hogy jó élményben lesz része, én nagyon erősen ajánlom.
Happy Massage