• Dóri(20)

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző délután hívtam. Bejelentkeztem másnap délutánra. Sajnos, VTR nincs. Sms megerősítést kért egy órával a randikezdet előttig.
    Közben kiderült, hogy korábban már jártam nála… Kellemes emlékek sejlettek fel.
  • Megközelítés:

    A kerület neves uszodájának utcája, a szerelvényáruház környékén. Parkolni az uszinál érdemes, de még jobb választás a sűrűn járó villamos.
  • Helyszín:

    A negyedre jellemző, új, modern apartmanház. Lifttel közelítettem, de lépcsőn sem lett volna közepesnél nagyobb kihívás. Aztán kétszer jobbra, kis séta, és kopp-kopp.
    Minden újszerű, higiénikus, jól felszerelt. A szoba az én ízlésemhez kicsit sötét, de annyi baj legyen.
  • Lány külseje:

    Dóri teste nagyon jó. Klassz cicik, nagyok, lágyak, de nem gravitálnak. Nagy bimbóudvarok. Húsos punci, nagyon érzékeny. Kerek popsi. Mindenhol fogdosni, gyümöszölnivaló, éppen súlyfelesleg nélkül.
    Simogatásra jól reagál (bimbók, punci), visszasimogat. Jelen van a szexben, nagyon mutatja, hogy élvezi.
    Sajnos, csók egyáltalán nincs, talán a fogszabályzó miatt, talán egyébként sem lenne. Biztosan nem ő kezeli az adatlapját. A fotók részben frissek, valósághűek, és a közölt életkor is stimmel.
    A bőre sima és puha. Nemcsak hogy nem dohányzik, de szerintem soha nem is dohányzott. Pár tetkó perturbálja az esztétikai élményt, kinek milyen előjellel.
    Nagyon kedves, mosolygós, csacsogós, beszédes, vendégcentrikus.
  • Action:

    Gyorsan lecuccoltam a szobában álló masszázságyra, majd letusoltam.
    Az ágyra ülve magam elé állítva, majd ölembe ültetve ölelgettem. Fekve folytattuk az előjátékot. Természetesen kebleivel foglalkoztam a legtöbbet, majd puncijával, végül mindkettővel. Vagy inkább mindhárommal. (Az e heti kvízkérdés, hogy melyikből van neki kettő. Annyit segítek, hogy nem egyformák: egyik szebb. mint a másik.) Finoman ujjaztam, amit engedett, de érezhetően nem kedvence. Más irányú ügyködésemet viszont Dóri láthatóan és hallhatóan élvezte, rakétasebességgel repült a csúcs felé. Jelezte is, hogy már a közelében jár. Belehúztam, és megérkezett.
    Cseréltünk. Erősen kezezett volna, csak szájjal kértem. Alig kapta be, zavarta a fogszabályzó. Ebből a részből a zacsisimit élveztem a legjobban.
    Gumit húztunk, meglovagolt. Csodás érzés közben szépséges, telt melleit gyömöszölni, simizni vagy csak bámulni. Nem is jutott eszembe pózt váltani. Dóri cickói – sok más lánnyal ellentétben – függőleges testhelyzetben érvényesülnek a legjobban, különösen mozgás közben. Nem bírtam hát elszakadni a látványtól, hagytam, hogy a végemre járjon.
    Tusolás után még hanyatt fektettem, hogy cicijeit simizhessem, aztán hasra, hogy popsiját somázhassam, de túl fáradt, elgyötört (vagy csak egyszerűen túl öreg) voltam a második menethez.
    Kértem, hogy szóljon, amikor készülődnöm kell. Dóri olyan nagylelkűen mérte az időt, hogy hiába kapkodtam az öltözködéssel, csak nem fértem bele az órába.
  • Elszámolás:

    Négy különböző szál virággal leptem meg kedvesemet. Hálásan fogadta.
  • Összkép:

    Klassz volt. Nagyon tetszett a cicije, a hozzáállása, és hogy milyen szűk és érzékeny. Mindenképpen érdemes meglátogatni. Éreztem a törekvését, hogy vendégként jól érezzem magam vele. Remek randi volt.
Happy Massage