• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Délelőtt hívtam rögtön felvette és megbeszéltük a délutáni időpontot, amire mondta ha úgy alakulna hamarabb is mehetek. Szerencsére tudtam hamarabb menni. Nagyon örültem az időpontnak mert a közelmúltban sajnos nem sikerüt mindkettőnknek megfelelő időpontot találni
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Parkolás nem lehet gond, közvetlenül a ház előtt is ki lehet fogni szabad helyet, de a panelok előtt tuti van hely. Fizetős övezet. Busz jár az utcában
  • Helyszín:

    Nagyon igényes szép lakás. Rami egyedül fogad. Diszkréció maximális. Nem kell várni senkire fürdő használatnál. Minden adott a tisztálkodáshoz.
  • Lány külseje:

    Ahogy a képeken látszik Rami magas, vékony lány tenyérbeillő mellekkel. Nagyon szép arca van, közvetlen stílusa és jó szövege. Popsija tényleg olyan kerek és feszes mint a képeken szerepel.
    Titkárnénisre vette a figurát (korábban beszéltünk ilyen szerepről), de biztos hamar érkeztem mert blúzt nem volt ideje felkapni, így combfix, szoknya melltartó kombóban dogadott.
  • Action:

    Tisztálkodás után. A konyhában várt még a fogadó szettben. Állva kezdtünk csókolózni, simogatni egymást felhúztam a szoknyát és konstatáltam, hogy pajkos titkárnőm van mert bugyit is elfelejtett felvenni. Csókcsata közben haladtunk az ágyfelé, majd hanyatt döntöttem és az ágyon folytattuk a smárolást, közben törcsi elveszett és Rami kukacot kezdte kézzel, izgatni de nem engedtem és én kezdtem kényeztetni. Kellemes fincsi puncija van, sokáig nyaltam de csúcsra járatni nem tudtam így utasított, hogy ő következik. Ilyen technikát eddig csak Raminál éltem át. Fel-le szánkázik pörgős nyelvével a cerkán, majd a makkon pörgeti nyelvét és indul lefele nem kihagyva golyszik kényeztetését. Nem soká gumit kértem mert nem akartam úgy elsülni, hogy nem dugtam meg. Lovaglással kezdtünk, hol felenyenesedve hol rám borulva csókolózva lovagolt. Cserét kértem, szemből támadtam, missziben szexeltünk, csókolózva, lendületesen. Miután elfáradtam szabad kezet adtam neki a végső kifacsarásban. Felhúzatta velem lábaim, rám tolatott és így mozgott kicsit majd gumis franciával végzett ki így lőttem teli a gumit a szájában. Letisztogattuk egymást, dumáltunk majd kaptam egy masszázst. Jelezte, hogy ő mégegy körrel megpróbálkozna. Ezért gyors tusira elment ő is majd én is és megint egymásba gabalyodtunk a konyhában majd a szobában ő kezdett kényeztetni a korábbiakban említett francia technikával. Gumit húzott szájjal és lovagolni kezdett érzékien inkább lassan, csókolózva. Csúcsra lovagolta magát sajnos én nem tudtam elmenni ebben a pozitúrában így natur franciás kivégzést kaptam, melleire élveztem. Kis pihegés és beszélgetés után tusoltam és le is járt a másfél órás randi.
  • Elszámolás:

    A korábban már ismert összeget távozásom előtt tettem az asztalra. Teljesem korrekt.
  • Összkép:

    Rami főnyeremény azoknak akik szeretik a barátnőfeelinget, érzêki de lendületes együttléteket, szexcsatákat. Beszélgető partnernek is tökéletes, határozott véleménye van a dolgokról és ennek hangot is ad, nagyon közvetlen stílusa van. Én a barátnőfeelingért mentem hozzá amit meg is kaptam.
    Abszolút ajánlott kategória.
Happy Massage