• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokásos módon, telefonon hívtam Dórit. Első pár csörgetésre nem vette fel. Kinyomtam, gondoltam biztos elfoglalt. Pár perccel később már hívott is.
    Megbeszéltük a szokásos 2 órás randit.
  • Megközelítés:

    Örs vezér tértől 10-15p kényelmes séta. De tömegközlekedés is jó. Autós megközelítésről nem tudok nyilatkozni. De mivel lakópark, biztos találni helyet.
  • Helyszín:

    Lakóparki panel sokadik emelete. A lakás tiszta, igényes, semmi kivetni való. Fürdőre ugyanezek vonatkoznak. Több fajta tusfürdő, de nincs ezer fajta. Szerintem nem is kell. Törölköző friss és tiszta.
  • Lány külseje:

    Ugyanazt tudom írni, mint az előző beszinél. Dóri gyönyörű. Lehet elfogult vagyok. Nekem a zsánerem.
    Pici nőies alkat, tenyérbe illő mellek. Szép kerek fenék.
    Mindezek mellé a cserfes, de abszolút barátságos személyiség. A közvetlenség, ez mind az ami része a 'Dóri-élménynek'
  • Action:

    Kicsit vissza kanyarodva, mikor hívtam Dórit, azon agyaltam, hogy magyarázom el neki, hogy ki vagyok, mivel már voltam nála. Legnagyobb meglepetésemre, nem csak emlékezett, de jól tudta ki vagyok.

    Érkezéskor még utcai ruhában fogadott, beléptem majd több percig összeölelkezve üdvözöltük egymást.
    Üdítővel kínált, közben beszélgettünk, kifejtettük kivel mi történt a 4 hónap alatt. Közben megszabadultunk ruháinktól, és a fürdőbe vettük az irányt. Én itt úgy viselkedtem mint egy rossz gyerek. Mindenre koncentráltam csak a fürdésre nem. Persze Dóri is vevő volt a dologra. Mikor lágyan kézbe vette az irányítást, már akkor el tudtam volna élvezni. A sikeres fürdés után a szobába vettük az irányt. Mivel szellemileg és fizikailag is lemerülten érkeztem, kedves vendéglátóm megmasszirozta a hátam. Egy idő után ez átment cirógatásba, és nem csak a hátamra terjedt ki. A hatás megvolt, megfordultam, és kértem, hogy húzzunk gumit.
    Franciát kértem, mivel csak az is csak gumival van.
    Dóri franciája lágy, kellemes, erotikus, már amennyire a gumi azzá tudja tenni. De kiemelendő hogy nem cibálja. Pár perc után kértem hogy üljön bele. A lovagló pózt nagyon jól megfűszerezte csípőmozdulataival. Közben egyszer pihiztünk. Pihenés után fordítva ült bele. Gyönyörű látvány volt, közben a popsijat markolásztam, és néha meg is paskoltam.
    Érezve a véget, először egymással szemben ülve, lábaink keresztbe, így verte a farkam, kimaxolva a látványt. Végül, Dóri a hátára feküdt, és a több napi önmegtartóztatás eredményeképp egy hatalmasat élveztem a hasára. Meg is jegyezte hogy figyelemre méltó mennyiséget sikerült termelnem.

    Tisztálkodás után, összebújva folytattuk a beszélgetést, néha csak szavak nélkül bújtunk egymáshoz. Randink végéhez közeledve, egyszer megmasszírozott, és közösen letusoltunk. Feltöltöztem, és mint az érkezésnél hasonlóan hosszasan egymásba gabalyodva elköszöntünk egymástól, és kiléptem az ajtón.
  • Elszámolás:

    Randink végén történt az elszámolás. A két órás program rózsaszálakban mérve messze az átlag alatt van. Élmény tekintetében bőven átlag feletti
  • Összkép:

    Ahogy írtam, szellemileg és fizikailag is kimerülten érkeztem. Mosolyogva, jó kedvűen jöttem el.
    Egy szónak is száz a vége. A 'Dóri-élmény' megvolt.
Happy Massage