• Mirus

  • Beküldte:
  • Mirus reagálása

    Kedves devil69!
    Köszönöm a beszidet! Nekem fontosak a visszajelzések a vendégeimtől! Őszintén sajnálom, hogy nem tudtál menni a megszokott kolleganőhöz pedig Te valójában Rá vágytál! Megtisztelő, hogy végül rám esett a választásod. A leírásod alapján nem tudlak be azonosítani, hogy a számodra rosszul sikerült randit fel idézzem és ahol kell változtassak. Ennek oka pl.az hogy Vendégeim idejüket nálam ki szokták tölteni. Előfordulhat, hogy a program számodra gyorsan eltelt és annak idejét rövidnek érezted.
    MINDIG megérdeklődöm a vendégeimet az igényekről, biztos nem Te voltál az egyetlen KIVÉTEL!
    A program amit elvileg a leírásod szerint kaptál más mint ami az én stílusom és tartalmában is.
    Már a helyszín sem nyerte el a tetszésedet de ez rendben is van így! Talán a sok ünnepi dekoráció, a tükrök, illoolajak, a félhomály, lágy zene és a relaxáláshoz adott feltételek nem a Te izlésed. Érthető ha másra van szükséged, hogy komfortosan érezd magad hiszen más emberek vagyunk, más igényekkel.
    10 év eltelte után meglátogattad a helyet miattam... Bár csak egy mentőöv voltam neked!
    Lenyűgőző hogy így emlékszel a helyre hosszú évek múltán! Szeretném megjegyezni hogy bizony volt felújítás, új bútorok, dekoráció stb. Minden ami a nyugodt kikapcsolódást, a masszázs munka körülményeit biztosítja... Akkor mégsem olyan pontosak az emlékeid?
    Te nem jönnél ide lakberendezési tippekért,én viszont ezek után örülnék ha megosztanád lakberendezési ötleteidet egy bérlakásban!
    A külsőm kapcsán jól esik, hogy "csinosnak" találtál, köszönöm! Igen, én valóban a képeken látható masszőr lány vagyok ezt Te is megerősíted mint azt az előző beszámolóimban is olvashattál! "szőke hajzuhatag, vörös helyett fekete combfix, vörös nincs és nem is volt valóban van áttetsző köntösöm de érdekelt volna ha már ilyen részletes a leírás hogy miben láttál... De ugye már az ajtóban nem fogtalak meg. Úriember egy nővel kapcsolatban nem emlegeti a kort de biztosithatlak, hogy a külsőm megfelel a kiirtaknak. Talán a félhomály tehet arról, hogy ezt nem jól láttad! A beszi végére csinosból szép lettem, igaz csak vizuálisan de köszönöm a bókot. Ismét megemlítem hogy mennyire sajnálom, hogy nem látlak magam előtt mert bizonyára egy kisportolt, kőkemény izomzattal rendelkező úr vagy amíg én csak egy ápolt, finom elegáns Nő aki valóban nem emelget súlyzót minden nap!
    Még annyit, hogy túl sok év semmilyen értelemben nincs mögöttem, kicsivel több mint 1 év ami a munkát illeti és ahogy Te is láthatod nem ez tölti ki a minden napjaimat mert hetente 2 max 3 napot találkozhatunk...es ebben a limitált időben mindig kipihenten, nagy örömmel várom a Vendégeimet... És sok puszival, öleléssel búcsúzom a vendégektől mert talpig úriemberek akik engem meglátogatnak és megérdemlik a törődést részemről.

    Ha meglátogatsz udvarias, tisztelettudó úriemberként úgy, hogy nem mással hanem velem szeretnéd az idődet eltölteni akkor erre a kedves, mosolygós törödésre számíthatsz mint bármelyik Vendégem!
    Üdv Mirus

  • Egyeztetés:

    Előző este egyeztettem le a randit, sajnos a hölgy, akit én szeretnék nem ér rá mostanában,de a szeretet ünnepe nem maradhat masszázs nélkül, olyan ez mint Kevin a TV2-nek.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, fizetős övezet. Nem tegnap épült bérház, koppig kell menni a tetőtérig, de legalább lift nincs és bűz sem mert nyitott a lépcsőház ezen része.
  • Helyszín:

    Voltam már itt, de nem most, mondjuk tíz éve, akkor is így nézet ki akkor sem fogott meg, most sem. Nem rossz, de nem idejönnék lakberendezési tippekért. A fürdő tiszta, szájvíz adott, tusfürdő többféle. Kapsz egy törölközőt arra vigyázz, oszd be kétszeri használatra. A szobában masszázspad és tatami is megtalálható én az utóbit használtam.
  • Lány külseje:

    Mirus csinos, valóban ő van a képen, szőke hajzuhatag, ami eredetileg bármilyen színű lehet mert festett szőke. Vörös combfix, fekete áttetsző köntös, melltartóba alig beleférő szilikon cicik. Sötét barna szempár és feltöltött ajkak. Úriember a korral nem foglalkozik, ezt szerintem ne firtassuk. Egy non figuratív tetkót fedeztem fel a derék környéken, de ez nem befolyásolt sem pozitív sem negatív irányba. Amit meg szeretnék még jegyezni, hogy vizuálisan szép nő, de ahogy megérinted számomra érdekes nem annyira megszokott laza kötőszövetekkel rendelkezik a popsi is a comb is, maradjunk annyiban, hogy én a kötöttebb izomzatot szeretem.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után belépve a szobába, előbb mindig kicsi ismerkedés beszélgetés és ráhangolódás szokott következni, mondtam vegyük le a köntöst és ismerkedjünk. Ő mondta, hogy hagyjunk későbbre és feküdjek le a tatamira. Nem megkérdezte, hogy mit szeretnék, hanem ő a saját forgatókönyve szerint megy. Én elég nehezen vagyok irányítható, de hasra feküdtem, nem volt meg bennem a belső késztetés a meggyőzésre. Megkérdezte, hogy rám ülhet-e és hogy úgy masszírozzon, én mondtam, hogy nekem mindegy. Helyet foglalt a derekamon mint egy padon és a hátamat és a lábamat is végig masszírozta, se nem erősen, se nem szakszerűen, átlagosan ahogy az ilyen helyeken szokott.
  • Levezetés:

    Majd felálltunk és levetkőzött, majd a kezemre pumpált egy deci krémmel és kérte, hogy kenjem be a fenekét és a melleit, ez nem esett nehezemre és végre a cerka is megmozdult ennek hatására. Kérte, hogy feküdjünk le, majd 69-ben elkezdődött a minimál csuszka a farokverés és az orális kényeztetés. Elhangzott a „bűvös mondat”, hogy szájba nem szereti és szóljak előtte. Hm oké, én meg szeretem, na mindegy. Azért az orrom előtt libegő punci megtette hatását, mondhattam én, hogy lassabban, szerintem ő azt értette , hogy gyorsabban mert igen hamar kivégzett, pedig általában nem vagyok egy két perces, de látszik, hogy nem elsőbálos. A rutin és az évek mindkettőnk esetében adottak. 1Ez a rész azért jó volt. Majd felült kezembe nyomta a takarító készletet, hogy ápoljam magam és menjek letussolni. Ránéztem az órára itt tartottunk 35/60 nál, mondom persze. Visszajöttem, Mira mint a ki jól végezte dolgát felöltözve a masszázspadon ülve várt. Kérdeztem esetleg még valami megérintve a puncit, mondta ő jól van, neki elég, befejezett mindent is...
  • Elszámolás:

    Egy órát terveztem az új átlagért.Ebből 45 perc lett kocsi ajtótól kocsi ajtóig.
  • Összkép:

    Nekem akkor igazán maradandó a randi, ha belépek meglátom a hölgyet és megmozdul valami ott lent vagy fent. Valahogy nekem ez most nem mozdult sem fent sem lent magatól. Végül is megkaptam amiért mentem, úgy ahogy ő szokta csinálni, ahogy meg van komponálva a nagy erotikus masszazs könyvbe amit Mirus írt, és ezt ő már kivulről fújja. Csak nekem ez az olvasmány unalmas és futoszalag szerű, legyünk túl rajta adjuk meg azt, ami jár, lehetőleg minimál ráfordítással és mivel szezon van és sok a vendég pihenjünk is mert hosszú lesz még a mai nap, nekem ez jött le. Nem mellesleg a randi alkalmával a hölgy idejét veszem bérbe és nem szeretem, ha ez az idő komolyabban csorbát szenved. Valószínű nem én vagyok a célközönség, vagy túl sok a jó tapasztalatom máshol, ahol ezek az apró bakik nem lépnek fel.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-12-23 14:00:10
Happy Massage