• Rebeka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Konkurens,nem jó lányokon található a hirdetése. Az ott megjelenített telefonszámot hívtam. Egyeztetés simán ment. Teljes körű tájékoztatást kaptam a programjairól,kedves hangja volt a telefonban.
  • Megközelítés:

    Boráros tértől 10 perc sétányira van az objektum. Tömegközlekedés kiválónak nevezhető. Személygépkocsival és tömegközlekedéssel is egyszerűen, könnyen oda lehet találni. Kínai büfétől távolabbi kapun történik a bejutás.
  • Helyszín:

    Öregebb épület, de belül jól karban tartott helyszín. Többszobás lakásból csak a fürdőt és az egyik szobát vettem használatba. Azokban tisztaságot és rendezettséget tapasztaltam.

    Vizesblokk kiegészítőkkel gazdagon felszerelt, higiénikus helyiség. A ruhámat a zakatoló mosógépre tettem, amíg letusoltam.

    A szoba, ahol a kezelés folyt, az egy kifejezetten tágas helyiség. Szekrénysor volt az egyik falon. Fotel, tatami, tükör, éjjeli lámpa, ledfűzér, tükör, polcrendszer is a szoba tartozéka. Minden igényt kielégítő helyiség. A szó szoros értelében.
  • Lány külseje:

    Rebeka képei nagyon meggyőzőek. A helyszínen, a fotókról már megismert, csábító formákkal találkoztam. Karcsú derék, egy tenyérbe illő popsi, hosszú lábak. A mellei tetszettek a legjobban: Csepp forma, kúposan előre csúcsosodó alakzatban. Nagyobb bimbóudvaron kissé kiemelkedő bimbikkel. Gyönyörű. A rajongója vagyok az ilyesminek. Playboy címlapra illő teste van Rebekának.Arca, az olyan szomszédlányos. Olyan, mint itt, a sarki virágbolt csinos alkalmazottjáé.

    Hangjával ügyesen játszik, finoman intonál, ahogyan az aktuális szerep megkívánja. Kommunikációban is kiválóra vizsgázott.
  • Erotikus masszázs:

    Fekete színű, szexi fehérneműben fogadott. Azok a gyönyörűséges formák egyből a retinámba égtek. Érkezésem után egyből a szobába kalauzolt, ahol egy rövidebb program ismertetőt tartott. Szimpátiának köszönhetően a csókolózás és a nfvsz is felkerült az étlapra.

    Masszázst nagyon ügyesen prezentálta. A tatamira feküdtem, ahol a hátamat jól átgyúrta. Mozdulatain érezhető volt a felkészültség és a gyakorlatiasság. Jó erős keze van, azokkal határozottan nyomkodta a felsőtestemet. Kezelés során valami olajat is használt, azzal tette a területet kellően síkossá. Nem nyújtotta hosszúra a masszázst, hagyott bőven időt a levezető részre is.
  • Levezetés:

    Fordulást követően intenzív csókolózással kezdtük. Nyelves és szenvedélyes smárolásban volt részem. Közben simogatott mindenhol. Én sem maradtam rest és kezemmel felfedező útra mentem. Gyönyörűséges idomain teljesen felizgultam. Cicijét és punciját is jól megszeretgettem. Kényeztetésben úgy éreztem szeret dominálni, ezért hagytam, hogy az ő igénye szerint haladjunk tovább. Kézimunkázást szinte észrevétlenül átvezette orális kényeztetésbe. Franciából jelesre vizsgázott nálam. A rudam szárát és a makkomat is megcsókolgatta. Nyelvével ütemesen dolgozott a péniszem teljes területén. Majd a környék is sorra került. A golyóim is parádés leápolásban részesültek. Aztán egyre gyorsabb tempóra kapcsolt. Nem csak én, ő is hangosabbá vált, ami rám nagyon serkentően hatott. Feltérdeltem, és hagytam hogy kivégezzen . A szájába durrantam el, amit érzékien vezényelt le. Komplett kiszolgálásban volt részem, nem panaszkodhatok semmire, azt kaptam, amire vágytam
    .Kis pihi után fürdés és öltözködés jött, majd tipli.
  • Elszámolás:

    Budapesti átlag. A nfvsz egy kicsi extra, amit szerintem érdemes választani, a magasabb élvezeti élmény kedvelőinek.
  • Összkép:

    Erotikus rész és a masszázs is tökéletes volt. Rebeka könnyen ráhangolódott az igényeimre és hibapont nélkül teljesítette a megbeszélteket. Perfekt kiszolgálást kaptam. Visszatérős hely az ilyen.
Happy Massage