• LOTTI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    előző nap VTR-en, hamar visszaigazolta, profi volt.
  • Megközelítés:

    érdemes előre tervezni, mert azon a környéken nagy a forgalom és nehéz a parkolás is. viszont nagyon megéri! a margit krt egy kereszteződésében van a cím. viszont Lottit hívtam, és pontosan elmondta, hogyan jutok fel hozzá, ami teljesen egyértelmű volt.
  • Helyszín:

    szép, ízlésesen berendezett, diszkrét lakás. elvileg van egy barátnője, de konkrétan semmit nem éreztem abból, hogy nem egyedül vagyunk. a szobában egy nagy matrac van a földön, előtte tükör, és Lotti tudja, hogyan kell elhelyezkedni. igazából mást nagyon észre sem vettem a szobában :) fürdő klassz, modern, van minden, ami kell. mintha egy 4 csillagos hotelbe mentem volna.
  • Lány külseje:

    egy olyan fenékmániásnak mint én, Lotti bp egyik legszebb alakját hozza. kerek de izmos fenék, vékony derék, a legjobb kombinációja egy 30 és egy 18 évesnek. helyes mosolygós arc, kedves és vendégszerető modor, ha lennének még madam-ok, szerintem ilyen lányokat képeznének mint Lotti. egy köntösben fogadott, és mire kész lettem a fürdéssel, már csak egy olyan combig érő harisnya volt rajta, über sexys volt!
  • Action:

    Lottival már egyszer randiztam, amikor még a régi helyén volt, úgy hogy eleve úgy mentem, hogy jóra számítottam. nem is kellett csalódnom. kedvesen fogadott, olyan akitől rögtön jól érzem magam. amíg zuhanyoztam, lekerült róla a köntöse, és elém tárult szépsége, ráadásul volt rajta egy olyan combközépig érő harisnya, ami szerintem sokkal sexysebb, mint ha valaki teljesen meztelen lenne. gyorsan megbeszéltük, hogy mi lesz a program, én egyszerű pasi vagyok, csak egy francia-doggy-francia kombót kértem, amit úgy teljesített, mintha be akarna vágódni nálam. sikerült is. a vsz-t finoman, csúszósan csinálta, eszméletlen volt! Inkább barátnős élmény. utána még egy szaloncukrot is kaptam, mintha én tettem volna szivességet neki. Lotti profi, örülök, hogy újra elérhető itt!
  • Elszámolás:

    már vtr-en megkaptam az infót, a szolgáltatáshoz képest über korrekt áron van. extrákról nem is kérdeztem, mert minden, amit szeretek, benne van az alapban.
  • Összkép:

    hát beiratnék pár lányt Lottihoz tanulni! amit kiemelnék, az a szép környezet, az országban egyedülálló fenék-derék arány, mint egy cello! a kedves és vendégszerető hozzáálás, a jó mozgás, hű, vissza kell mennem hozzá.
Happy Massage