• Szilvia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam reggel 9 után pár perccel, akkor még nem, de 9.30-körül ismételten hívtam, akkor már felvette. 12.00 utánra tudott időpontot adni, szabad volt a napom, így megfelelt. Mivel már korábban is beszéltem vele, csak akkor nem sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni, tudtam mindent, így most csak az időpontot fixáltuk le, kb. 1 perc alatt.
  • Megközelítés:

    Főúttal párhuzamos mellékutca a Vár alatt. Kocsival mentem, ismerem a környéket, Budapesten belül nagyon ritkán használok GPS-t, most sem tettem, de gondolom az is odatalál. BKV járatokat nem ismerem ezen a részen, de a főúton jár busz. Házszám kint van, bonyodalom nincs, könnyű megtalálni. Most kivételesen sok hely volt, de szerintem csak azért, mert a közelgő ünnepek miatt már kevesebben dolgoznak, normál hétköznapon szerintem baromi nehéz parkolót találni. Parkolás fizetős a kerületre jellemző díjszabással.
  • Helyszín:

    Kicsi lakás, célnak megfelel, egy szoba, előszoba, fürdő, modernnek mondható berendezéssel. Nem nagyon szoktam a lakással foglalkozni, mert különösebben nem érdekel, csak ha nagyon negatív a dolog, de itt ilyenről nincs szó. Fürdő modern, zuhanyzós, néhány tusfürdő, szájvíz, dezodor, semmi különös. Nekem nincs igényem 10 féle tusfürdőre, 2-3-ból is tudok választani. Mások is írták, a vizet tényleg nehéz beállítani optimálisra, vagy hideg, vagy túl meleg, vagy kicsi a nyomás, de azért nem megoldhatatlan, a kedvem pedig végképp nem vette el. Szobában masszázspad és kanapé (meg szőnyeg, galéria és lapostévé).
  • Lány külseje:

    Szilvia arc nélkül hirdet (természetesen ezt megértem), de ez mindig lutri a vendég számára, azonban amikor megláttam, kellemes meglepetés ért: arca rendkívül csinos, pont az esetem, egyszerűen szép. Talán valami köntösszerűségben fogadott, de a zuhanyzásom után már csak egy tanga volt rajta. Mindenkinek más az ízlése, de nekem az alakja is nagyon bejött: mellei közepesek és gyönyörűek, feneke tökéletes, nincs rajta egy gramm felesleg, tetoválást sem láttam rajta (ami nálam pozitívum). Szerintem vékonyabb, mint a képeken, de lehet, hogy csal a szemem.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején megkérdezte, hogy olajat vagy krémet használjon, illetve, hogy van valami problémám, bajom, ami miatt óvatosabban kellene masszíroznia. Ezeket lebeszéltük, majd felfeküdtem a padra hason.
    Masszázs szakszerűnek tűnt, bár nincs összehasonlítási alapom, utoljára serdülőkoromban kb. 30 éve voltam normál masszázson a Gellértben, derékfájdalom miatt, de az emlékek megkoptak, csak a sok szőrős izzadt férfitest látványa hagyott mély (negatív) nyomot bennem. Szóval Szilvia masszázsa erős, deréktól indul felfelé, majd a felsőtest után jön az alsó térfél, fenék plusz a lábak. Alaposan átgyúrt, nem hagyott ki semmit. Általában engem a masszázs rész nem szokott érdekelni, mert az erotika miatt megyek, úgyhogy az sem zavar, ha simogatós, lágy a masszázs rész, meg az sem, ha profi és erős, most kivételesen örültem, hogy ez utóbbiban volt részem, fájt itt-ott-amott a hátam, vállam. A masszázs rész alatt nem nagyon volt erotika, talán a végén néhány finomabb benyúlás. Nem mértem, de kb. 45 percig tartott a masszázs rész, majd megfordultam.
    Még annyi, hogy én általában nem szoktam beszélgetést kezdeményezni, nem akarok tolakodó lenni, meg volt már olyan hölgy, aki azt mondta, hogy munka közben nem szeret trécselni. Ha a masszőr kérdez vagy magától mesél, akkor ki szokott alakulni beszélgetés, Szilvia nem kérdezett, így nagyjából csendben telt a masszázs idő. Persze ez egyáltalán nem negatívum, csak mint tényt említem meg.
  • Levezetés:

    Fordulás után párnát kaptam a fejem alá, így nem kellett a nyakamat terhelve emelgetnem a fejem, hogy lássam Szilviát. Mivel az adatlapján nincs megadva a masszázsfajtákon kívül semmi, meg korábbi beszámolókban olvastam, hogy kézi levezetés van, nem is kérdeztem rá más lehetőségre, ezzel a tudattal is mentem hozzá, nem volt más elvárásom. A technikája kellemes, nem kapkod, beveti a melleit is, közben lehet simogatni a határokon belül, amit persze meg is tettem. Nagyjából 15 perc alatt végzett ki, kb. az óra utolsó perceiben. Jól éreztem magam, kellemes is volt, aranyos meg csinos is a hölgy, de nálam magas a mérce: van "bejáratott" tantra masszőröm, erotika tekintetében azt a szintet nem tudta megütni (mondjuk ott 60 perc szól az erotikáról, nincs erőteljes masszázs).
    Ha a rendes masszázs + levezetés kombinációt nézem, akkor az első 3-ban benne van.
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam nála, az elején rendeztem, jobban szeretem így, talán kialakul egy kis kezdeti bizalom az irányomban. Extrákról nem tudok, én nem kérdeztem rá. Budapesti átlag szerintem. Nekem, mint "páciensnek" az az érdekem, hogy minél alacsonyabbak legyenek az árak masszázs ügyben, ezért azt nem fogom leírni, hogy hú de megérte. Szilvia annyit kért, amennyit kért, én meg kifizettem szó nélkül.
  • Összkép:

    Kellemes benyomást tett rám a hölgy, pozitív érzésekkel (meg kielégülve, ugye) távoztam. Szívesen tovább mentem volna egy erotikus masszázsnál, de ezzel gondolom mindenki így van. Szilvia masszőr, tudomásul kell venni.
Happy Massage