• Eszti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban felfigyeltem rá, amikor egy másik kerületben rendelt. Amióta átköltözött a 13. kerületbe több alkalommal kerestem, és minden alkalommal korrekt tájékoztatást kaptam a lehetőségekről.
    Múlt héten is beszéltünk, kérdeztem, hogy a mai nap dolgozni fog e, megbeszéltük , hogy ma reggel keresem. Így is történt, első csöngésre felvette, egy óra múlva mehettem.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, 13. kerület központi része. Parkolás a ház előtt macerás, de párhuzamos utcában találtam helyet. BKV -val is tökéletes. Arra kért, hogy ha az x-y utca sarkán vagyok hívjam, és elnavigál. Így történt, minden flottul ment.
  • Helyszín:

    Megkaptam a címet, vonalban maradt, pár méterre volt az előbb említett saroktól. KAptam a kódot, és lift repített a sokadik emeletre. Az ajtó már résnyire nyitva volt, tudtam, hogy hova kell mennem. Nem lehet eltéveszteni. Abszolút diszkrét, nem találkoztam senkivel. Nem rég épült ház ennek előnyével és hátrányával. Nappali konyha étkező a tetthely, ott van egy méretes franciaágy? (Ezt nem tudom, lehet kihúzhatós kanapé, de a lényeg, hogy abszolút kényelmes volt) Sarokkádas fürdő, nem tudok semmibe se belekötni.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel, fiatal, feszes, egy tanga volt csak rajta. Abszolút az esetem, az arc kitakarástól nem kell félni. Kőkemény popsi, kőkemény cicik. Korrekt lány.
  • Action:

    Puszi puszi, bemutatkozás, kézfogás. Beinvitált a szoába, az egyik székre pakoltam a cuccaim. Ajándékot előre kitettem a dohányzó asztalra, és saját gumival is készültem. (A pénz végig ott maradt) A fürdőbe elkísért, gyors zuhany közben általános dolgokról beszéltünk. Utána vissza a szobába, ahol egymásnak estünk. Letéptem a bugyit, megcsodáltam a tini puncit. Rögtön elémtérdelt, és hadrendbe állította a cerkámat. Tökéletesen, barátnősen szopott, de a tini teste jobban érdekelt, így kértem, hogy üldjön bele. Belegugolt telejsen pontosan, és elkezdődött a móka. Jól bírta, én nem akartam elsűlni így, ezért váltást kértem, missziben támadtam. Így lehet neki tolni rendesen, de kicsit hoszabban, barátnősen szexeltünk. Meg akartam csodáklni hátulról is, így kértem, hogy feküldjön hasra, és pucsítson. Tökéletes látvány, ez is beleégett a retinámba, biztos nem fogom elfelejteni egy darabig. Megtámadtam ebben a pózban is, itt már adtam neki rendesen, megjött a hangja is. Cicikre élbezést terveztem, de nem jött össze. Túlságosan elvette az eszem a szűk tini punci, így telelőttem a gumit.
    LEtörölgetett, utána felajánlott egy masszázst, ami átlagos volt, de nem szakszerű. Beszélgettünk közben, és néhány perc múlva én kezdeményeztem a második kört.
    Gumi fel, és egy gyors numera missziben. Ez most így sikerült, nekem így esett most jól.
    Utána beszélgettünk még kicsit az élet nagy dolgairól, aztán idő előtt kicsivel távoztam.
  • Elszámolás:

    Szerintem a kerületi átlag körül van a díjazás, extrákról nem tudok, nem kérdeztem. Normál randit terveztem, azt jkaptam amire vágytam. Abszolút barátnős volt a találkozás, nem tudok negatívat írni. Mint írtam, előre rendeztem, de nem kérte, gondoltam inkább kiteszem, minthogy elfeljtsem.
  • Összkép:

    Ma is egy újabb csodás élménnyel kazdagodtam, Eszti kellemes társaság. Ha arra lesz dolgom, és ráér ő is, szerintem még megyek hozzá.
Happy Massage