• Tara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már hívtam, de csak érdeklődtem, de már akkor is szimpatikus volt a hangja. Pár napra rá be is jelentkeztem hozzá. Mindkettő alkalommal ő vette fel.
  • Megközelítés:

    Még a korábbi helyen találkoztunk, amit könnyen meg lehetett találni. Elég forgalmas helyen volt így könnyen oda értem a megbeszélt időpontban
  • Helyszín:

    Sok szobás helyiség volt, zuhanyzós fürdővel, ami kifejezetten tetszett csak a meleg vízzel kellett óvatosan bánni. Kettő szobában voltam, de mindkettő megfelelt minden elvárásomnak.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelelt, Az új képek pedig még jobban tükrözik a valóságot. Egy kis bugyiban és melltartó szettben fogadott. Nagyon szép vékony, izmos teste van és gyönyörű mellekkel rendelkezik. Nekem a mellei tetszettek a legjobban, majd őket követte a popsija. Kerek, markolható feneke van, amit már akkor észre vettem mikor előttem sétált a tetthelyre.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után vártam, hogy megérkezzen, mert még melegítette a krémet amivel masszírozott. Érkezése után rögtön hasra parancsolt és kezdetét is vette masszázs. Nagyon oda figyel az emberre, mert kérdezte, hogy milyen erőséggel szeretném. Én az erősebb masszázst szeretem és úgy éreztem lehetett volna erősebb is, de így is tökéletesen ellazultam. Lábamtól hátamig mindent megmasszírozott, óvatos, izgató benyúlásokkal. Néha, néha megcirógatta a zacsimat, popsimat. A tükörbe nézelődtem, amikor egyszer csak lekerült a melltartó és bekente a krémmel, majd csúszkálni kezdett az egész testemen az álló bimbóival. Oldalasan és csúszkált a látvány érdekében, hogy láthassam a popsiját, amit már kénytelen voltam simogatni is, majd a bugyi is lekerült. Amikor már kényelmetlen volt a hasamon feküdni, szerencsémre megkért, hogy forduljak meg, amit ugrásból teljesítettem számára.
  • Levezetés:

    Fordulásom után szemből elkezdett csúszkálni a hasamon és farkamon. Nagyon jól bánik a melleivel, iszonyat izgató, amit csinál odalent. A makk kényeztetése a bimbójával természet feletti. Folyamatosan krémezte magát is engem is, majd eszembe jutott milyen jó lenne, ha nem csak a mellével csúszkálna. Megkérdeztem a popsis csúszkát, amit rögtön teljesített. A mellkasomra ült nekem háttal majd lecsúszott a nemesebbik részemhez, de inkább a hasamon folytatta, majd nem sokkal később visszatértünk az eredeti felállásba. A kézi kényeztetése nagyon jó, nem facsart ki rögtön és ha látta, hogy közel vagyok akkor leállt és áttért a golyókhoz. A golyó simi során sokszor letért a gáthoz is ezért felvetettem a popsi kényeztetést. Készségesen teljesítette ezt is. Itt már nagyon közel voltam hozzá, hogy elmenjek. A látvány ahogy kényeztet mindkettő kezével miközben a punciját simogatom, egyszerűen nagyszerű volt. Végezetül Ő elém térdelt és pedig elé álltam és a keze segítségével a melleire lőttem az összes utódom. Annyira szép volt, hogy csak álltam ott miközben folyt lefelé a hasán és megkért, hogy segítsek a zsebkendővel, amiért már vetődtem nehogy még lejjebb kerüljön az anyag. :)
  • Elszámolás:

    Rendkívül korrekt volt, mindent megtett értem, hogy jól érezzem magam. Egész végég mosolygott, a masszázs során pedig nagyon jó beszélgető partnernek bizonyult.
  • Összkép:

    A kedvessége és a szakértelme :) teljesen megfogott és szívesen meglátogatnám újra, azonban kicsit messzebb költözött, ami kicsit akadályozó tényező. Ennek ellenére is szerintem meg fogom látogatni a közel jövőben!
Happy Massage