• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Liza már egy ideje a kiszemelt lányok között van és mivel az aznapra tervezett randim meghiúsult, így az elmentett lányok között kezdtem nézelődni. És ekkor villant be Liza hirdetése, akit nyomban fel is hívtam. Valószínűleg a barinője vette fel, aki nagyon kedvesen beavatott az infókba és elfogadta az általam javasolt időpontot. 1,5 órát beszéltünk meg aznapra, kora estére, amit fullra kitöltöttünk. Nagyon elégedett vagyok a kommunikációval, a rugalmasságával és a megbízhatóságával.
  • Megközelítés:

    Bkv-val érkeztem. Sajnos... péntek kora este. Gondolhatjátok... Egyébként szögegyszerű a házat megtalálni, ráadásul már jártam is itt, nyilván a frekventáltsággal sincs gond belváros lévén. Néhány perc séta a Boráros tértől. Parkolást nem figyeltem sajna...
  • Helyszín:

    Jártam már itt korábban, nagyon kellemes kis hely ez a Boráros tér közelében lévő kecó. Maga a ház régebbi építésű, de a lakás maga fel lett újítva. Több lány "rendel" itt, a 2 tágas szoba közül a bal oldaliban voltunk Lizával. Itt egy szép nagy, kihúzott ágyon történnek az izgi dolgok, tiszta lepedővel, kulturáltan elrendezett kispárnával és egy mellé helyezett tükörrel, hogy oldalról belepillantva is jól lássuk, mi történik a hátunkon éppen. Minimál, funkcionális bútorzat, parketta, egy kicsi ereklyés asztal mécsesekkel, jó illattal és halk, relax zenével. Lágy, intim fények és egy puha fotel a ruháknak, cuccoknak. Tisztaság, rendezettség mindenütt. A fürdőszoba néhány lépésre, patentul felszerelve mindenféle földi jóval. Sarokkádban lehet tisztálkodni, de csak vigyázva, nehogy kifröccsenjen a víz. Jónéhány különböző márkájú férfi tusfürdő áll rendelkezésre, bár én egy ideje jobban szeretek nőivel fürödni. Már csak az illata miatt is. Úgy látszik valahol mélyen egy nő veszett el bennem....:) A kád előtt kilépő, a csapra szájvíz készítve, felette a polcon tik-tak és cukorkák egymás mellé dizájnosan, csajosan sorba rendezve. A tali elején és végén, mindkétszer száraz és illatos, frissen mosott törcsit kapok. Minden téren tökéletes randihelyszín!
  • Lány külseje:

    Csinii! Méghozzá nagyon, egy falat fekete bugyiban és melltartóban fogadott, így szinte azonnal megcsodálhattam Liza bájait. A formás és sexy gömbölyű popsijáról alig tudtam levenni a szemem és aztán a kezem, amint a zuhany alatt felmelegítettem őket. A cicijei tinisek és izgalmasak, pont az a méret és típus amit szeretek. Hozzá lapos, sportos poci na és persze a szemrevaló, izmos combok, ami után csakúgy fordulnak a férfi fejek, nyáron, amikor egy szál lenge semmiségben elhalad közöttük az utcán... És bizony az enyém is fordulna! Nekem nagyon tetszett a pihe-puha és sima bőre, ritkán találkozom ilyen finom és ápolt bababőrű lánnyal. Tényleg egy élmény volt simizni. Nulla tetkó! De ha lenne az sem zavarna... Megmutatta a gyönyörűen, igényesen fehérre kifestett körmeit is, ez a szín régóta a gyengém. Hát nem kicsit szexi volt a pici ujjain... Liza haja szintén nagyon bejött; hosszú, full egyenesszálú, illatos és szőkésbarna, szépen kifésülve. Arca szép, de a szemei is, ami persze nem látszik a képein.
    Liza érett és kifinomult stílusú, igazi Nő. Láthatóan, jól érezhetően remekül ért a férfiak nyelvén minden téren és annak ellenére hogy nem régóta van hirdetése, egy tapasztalt lányt ismertem meg a személyében. Sikerült egy laza, már-már baráti légkört teremtenünk, így jól összehangolódtunk a másfél óránk alatt. Korlátai vannak, amit ha tiszteletben tartunk, ő egy nagyon kellemes élményben fog minket részesíteni. Velem is így tett, amiről azt gondolom, hogy a több találkozás alkalmával ez csak hatványozódni fog. Emellett kedves, mosolygós, jó fej és figyelmes, valamint szupi vendéglátó.
  • Erotikus masszázs:

    Egy nagyon kellemes olajos svéd masszázzsal kedveskedett nekem a két kényeztetés között. Liza tanulta a masszírozást, ez jól kivehető a gyakorlott mozdulataiból. A kicsi kezeiben olyan erő van, hogy csak lestem! Alaposan átgyúrta a lábaimat, fenekemet, aztán a hátamat, vállamat is. Kimasszírozta a csomókat és szuperül ellazította az egész testemet. Nagyon jól esett és pont a legjobbkor, ráadásul elmondása szerint is szereti csinálni, így sokkal jobban kontaktba tud kerülni a partnere testével. De közben és kicsivel előtte is végig nagyon jól elbeszélgettünk, sztorizgattunk és sztem ez a laza, kötetlen dumcsi még jobban feldobta a randevúnkat.
  • Levezetés:

    Késtem... Váratlanul, az Oktogon közelében történt baleset miatt. De némi szerencsével nem sokat, amit jó előre jeleztem neki telefonon. Belépésnél némi meglepődés után Liza mosolyogva vezet be a szobába. A pillanatnyi zavart egy kis jó hangulatú dumcsival próbáltam oldani, sikeresen!:) Közben vetkőzés, majd törcsi, zuhany és máris megkezdjük a foglalkozást. Ekkor Liza levette a melltartóját, de a fekete bugyikáját sajna nem tudtam leimádkozni róla, így a KF is elmaradt. Ami nem ért meglepetésként, volt már ilyen, ezért ismerem ezt a trükköt. "Visszacsábítási hadművelet?" kérdeztem ekkor. "Naná!" hangzott Liza huncut válasza nevetve, elpirulva. Egy kicsit megismerkedtem a cicijeivel, lágyan megcsókolgattam őket, végigsimiztem a felsőtestét és a hátamra helyezkedtem. Még egy párnát kértem és kaptam a fejem alá, hogy jól lássam a folyamatot, majd Liza ráhajol és bekapja a már állva ácsingózó farkamat.

    Lágyan, nyálasan és változatosan franciázik, nagyon tetszett ahogy csinálta! Nem kapta be tövig, de jó mélyre vette, becuppantja, picit cumizgatja, majd iszonyúan finoman kiengedi a szájából. A bőrt teljesen lehúzza róla, kicsiket ránt rajta és visszahúzza a makkra. Szeret vele játszani és ügyesen is csinálja. Mi több nagyon ügyesen és izgatóan! Liza érezhetően remekül ért a fütyköshöz, meg is dicsérgettem közben. Egy pillanatra sem engedi el a farkam, hanem megint felhúzza az előbőrt, a szájába veszi és ismét alaposan benyálazza a szerszámot. Jól megszopizza, amire egy kicsit rásegítek a csípőmmel is, majd megint kiengedi és megmutatja, hogyan táncoltatja a makk tetején a kicsi nyelvét. Mivelhogy ő tud ilyet is, miközben a jobb kezével a csodásan finom és gyors, apró húzásos fityma-játékával vezet szépen, fokozatosan egyre közelebb az ejakulációhoz. Közben rám-rám tekint kíváncsian, hogy tetszik-e, de a sóhajtozásaim és az arcábrázatom asszem mindent elárultak... Abszolút nem sietősen és ösztönösen ráérzett arra, hogy én a cumit éppen így szeretem. De hogy ne legyen túl gyors elsülés, láberotikával folytatjuk a mókát és némiképp lazítunk a feltüzelésen. Ki nem hagytam volna, mivel mezítláb fogadott, így már a belépésemnél feltűnt, hogy milyen szép és szexi lábfejei vannak Lizának... Velem szembehelyezkedik és így kényezteti a cerkám a lábaival. Majd megmutatja a kis talpait; míg az egyiket simogatom, csókolgatom, addig ő a másikkal a heréimet és a fütykösöm izgatja. Aztán ismét közéjük teszi... Tetszett!

    De már nagyon lőhetnékem volt, ezért ő ismét mellém helyezkedik és a francia helyett kézimunkával segít az első orgazmushoz. Lingam-os, óvatosan simizős felvezetéssel készít fel rá, majd finom, ámde határozott és gyors kézmozdulataival húzogatja a farkam. És már érzem is a kéjes, mélyről jövő zsibbadást, aztán pillanatok múlva a nagy, bő spriccelések beterítik az ölemet és a pocimat. Na meg Liza kezét is, amit utána a fürdőben tisztít meg a spermától. Én meg addig lassacskán magamhoz térek, ám ez nem volt könnyű... Ugyanis eszméletlen fincsi érzés volt, ahogy megkönnyebbültem! Kompakt és baromi kellemes lerendezése volt ez a farkamnak, pont erre volt most szükségem, ami után jól esett Liza profi masszírozása.

    Majd fordulás után jött a második kényeztetés. Különleges aurája volt ennek a levezetésnek, a zene valamiért egyre halkabb lett, így csendesen, egymással immár pazar összhangban kezdi meg Liza a lágy lingam-rituáléját. Amit csak a sóhajtozásaim törnek meg, mert annyira kellemes volt amit csinált... Nem vette egyből kezébe a farkam, sőt, hozzá sem ért egészen addig, míg az meg nem merevedett teljesen. Lassan simogatta körülötte, alatta, felette, mellette, combjaimat is, heréimet a kezébe fogva időnként. Mikor aztán két ujjal is végigcirógatja őket, már keményen állt a szerszám. Ezt igen rövid idő alatt sikerült elérnie. Meg is jegyeztem neki halkan, mire ő édes mosollyal nyugtázta az elismerésem. Ekkor már hozzá-hozzáért, szándékosan bátortalanul és óvatosan... Imádtam, totál megőrjített vele... És mindezt teljesen tudatosan.... Aztán egy kevéske olaj és ismét a pici markába kerülök. Ekkor egy mesés játék jön a fitymával és a makkal... Mivel nem sokkal előtte élveztem el, így még érzékenyebb volt és még jobban esett mindez. Liza erre is figyelt, lenyűgöző érzékiséggel és pontossággal tudta, hogyan érjen a farkamhoz ilyenkor, de azt is, hogy hogyan, milyen erősséggel fogja, húzogassa a bőrt rajta. Ő is sóhajtott hozzá egyet-egyet halkan, miközben végig figyelte a reakcióimat. Átszellemülve, kitartóan, egyre gyorsabban, közben én komolyan azt éreztem, hogy ez a lány gondoskodik rólam és őszintén szeretné, hogy nekem jó legyen. Így hát nem is kellett sok, hogy megint egy hatalmasat lőjek. Liza is sóhajtozott és ekkor egy hihetetlen nagyot élveztem... Szinte kitört belőlem egy nagy nyögés, majd aztán még egy, mert már egyszerűen nem bírtam visszafogni... Ő meg csak lassított és lassított, fenntartotta, elnyújtotta az orgazmust ameddig csak lehet. És végül így pihenek meg csendben, csukott szemekkel, fejemet hátradobva a párnán, farkammal Liza kezében még mindig megfeszülve..

    Háát ez fantasztikus volt! Gondoltam magamban miután elernyedten magamhoz térek, de neki is mondtam ám, nem győztem dicsérni ezt a kis ügyes, csinos lánykát. Még ha csókot nem is, de jól megpuszilgattuk egymás arcát a végén, nagy mosolyok közt. Köszi-puszi! Ezt csak úgy hívom...:) Egy kis simogatás után popsijával a kezemben térek a fürdőbe felfrissülni és lemosni a body-oil-t magamról. Innen kilépve, mellettem nyílik az ajtó, lányok kukucskálnak ki kíváncsian, én pedig be, törcsivel a vállamon. És onnan mosolyogva érkezik vendéglátóm, a csini Liza, mint egy Díva a falat szexi fehérneműjében... Akivel együtt megyünk vissza a szobánkba és ott kényelmesen felöltöm az utcai harci díszt. Dumálgatva és gyakorlatilag a mosolyt mindvégig le sem lehetett törölni egyikőnk arcáról sem. Az ajtóba érve cipő fel, majd búcsúpuszik, a formás fenekére markolva. "Várlak vissza" mondta halkan, nagyon arin mosolyogva, miközben ismét odatartja a kis arcát egy utsó puszira. Amit utána lágyan végigsimítok a mutatóujjammal, aztán egy fincsi ajándék csokival a kezemben lépem át a nyitott ajtó küszöbét. Hogy még édesebb legyen az estém... És irány a pesti káosz...
  • Elszámolás:

    A másfél órás program egy bőven az átlag alatti csokrot fed le. Ami természetesen megérte, nem is kérdés. Nem tudok róla hogy lenne extrája, bár ezt tőle sem kérdeztem...
  • Összkép:

    A soraim azt hiszem önmagukért beszélnek, persze hogy ajánlom Lizát! Istenien masszíroz, szuper beszélgetőpartner és hát felejthetetlen volt Liza lingam-ja, még most is érzem a kezét a farkamon... Ezért én mindenképp felejthetetlen címkét adok neki. Ezen kívül egy nagyon jó hangulatú, végig mosolygós randink volt, ami igencsak jól esett a mostanában stresszes és szürke hétköznapjaimon. Egy üde színfolt tényleg és ezt köszönöm neked, Liza! Csodás voltál és megismételjük majd nemsoká, ahogy többször is szóba került! Puszi, Szépség!:)

    MilkyAttis
Happy Massage