• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre felvette, majd meg is beszéltük pár órával későbbre a randit. Rákérdeztem külön a csókra, mondta, hogy van.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, könnyű oda találni. Több járat is van a közelben, a házszám is egyértelmű.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, rendezett, tiszta lakás. A szoba is tiszta, rendezett. Ágy célnak pont megfelel, van szék a ruháknak és két kisebb szekrény. A fürdő is teljesen rendben van, kád, zuhanyfüggöny, rengeteg tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Lizzie pont úgy néz ki előben, mint a képeken. Szép arc, puha bőr, kerek cicik, formás alak és fenék. Nagyon jó nő.
  • Action:

    A lakásba beérkezés után fogadó puszik, cipő le, majd bekísért a szobaba, ahol ruháimat levetettem. Kaptam törcsit, majd elkísért a fürdőbe, mondta, mit hol találok. Kád, zuhanyfüggönnyel. Érdemes figyelni, mert könnyen ki lehet pocsálni a vizet. Tusfürdő készlet, a bőség zavara. Választottam egyet, majd zuhanyzás után törülközés, szájvízzel öblögetés, majd be a szobába. Lizzie hallotta hogy végeztem a tisztalkodással, ekkor jött be ő is a szobaba.

    Ekkor már azt hiszem meztelen volt :), mindenesetre kihagy a memóriám hogyan került le róla a szexi ruha. Megbeszeltük a koreográfiát, mit hogy szeretnék. Kérdezte, kérek-e masszázst, de inkább az első kör végére hagytam.
    Odaheveredtem Lizzie mellé az ágyra, közben dumáltunk, majd apró simogatások, és puszik, apró csókok.

    Nekem fontos a nyelves csók, viszont éppen csak a nyelve hegyét dugta ki ajkai közül, ajkait szorosan összeszorítva. Ez nem jött be, később még próbáltam csókot lopni, és kérdeztem, megy-e a nyelves, de az imént leírtaknal több nem volt.

    Elindultam lefele, a ciciknél azért elidőzve. Itt még nem, de a későbbiekben azért meg-meg tenyereltem őket, ahh, pont kezbe illőek voltak. Remek érzés volt.
    Lejebb haladva a punci környékét, majd a Lizzie punciját kezdtem kényeztetni nyelvemmel. Volt reakció, de nem juttattam el a csúcsra.
    Majd elindultam vissza felfelé, puszik hasára, mellere, nyakára, és ajkaira, illetve szerettem volna ajkait csókolni, de megállított, felhivva figyelmem a higiéniára, hogy punci-énszám-őszája-énfarkam útvonal az necces.
    Így inkább ő indult el lefelé haladva rajtam, miután hátamra feküdtem.

    Kellemes lágy puha csókokkal jutott el farkamhoz, ahol nagyon jól eső franciát kaptam. Ügyes, jó technikája van, bő nyállal csinálja, fel-alá egész hosszában is kényezteti nemes testrészem.
    Jól esett, de benne szerettem volna lenni, ezért kértem, kezdjük el az első kört.
    A pozíción nem változtattunk, lovaglóval kezdtünk a gumi és kis sikosító felhelyezése után. Kellemes érzés volt, közben cicikkel is játszottam.

    Pár perc után missziben akartam folytatni, ekkor le akart szállni rólam, de megállítottam, mondtam, forduljunk át így, kapaszkodjon belém. Így is lett, átfordultunk misszibe, majd változatos tempók után el is mentem, nem is sokára :).
    Lizzie hagyott lenyugodni, aktus közben végig simult hozzám, és lent is szorított, nem is akárhogyan.
    Kiccsusszantam belőle, megtisztogattuk egymást, majd az ágyra heveredtünk egymás mellé.

    Cseverésztünk, majd megkérdeztem, áll-e még a masszázs ajánlata. Állt :), így kértem és kaptam egy kellemes masszázst.
    Közben dumáltunk és zenét hallgattunk.
    Értelmes lány, jót lehet vele beszélgetni, kellemes társaság.

    A masszázs végén rápillantottunk az órára, és jelezte, hogy ha szeretnék második menetet, akkor kezdjünk bele. Így is lett :).
    Az ágy szélén álltam, és így támadtam missziben a gumi felhelyezése után. Hasonló volt az első menethez, nem cifráztuk túl a dolgokat. Próbáltam még csókot lopni, de nem sikerült. Mármint az az igazi, nyelves, smárolós, inkább ajak puszik, pici nyelv kidugással.
    Ugyanakkor viszont olyan szorítást kaptam lent, hogy azt nehéz leírni...
    Aktus közben hol ráhajoltam és gyorsítottam a tempón, hol felegyenesedtem és lágyan toltam, közben ciciket tenyereltem. Partner volt benne.

    A második menet végeztével elugrottam lezuhanyozni, majd felöltöztem, közben csevegés, az ajtóban puszi-puszi, majd elindultam utamra.
  • Elszámolás:

    Az elején elhelyeztem a virágszálakat a kis borítékukban a szekrényre. Végig ott maradtak, nem került szóba a randi alatt.
  • Összkép:

    Bár maradt hiányérzetem, ettől függetlenül profi baratnő feeling, igen ügyes technikákkal. Kihasználtuk a masfél órát.
    Ajánlom Lizzie-t.
Happy Massage