• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az inicializálás személyes üzenetben történt, figyelemre méltó aktivitása jelen "műfajban" teljesen egyedi, követendő.
    Kapcsolatfelvétel ezáltal kiemelten könnyű, masszív idő invesztálás nem szükséges a művelet sikerességéhez.
    Ismeretlenségből adódó esetleges kellemetlenségek nem determinálhatóak, ezáltal légies kommunikációra számíthat az entitás.
    Kommunikáció során egyértelműen észrevehető a dialógusok kontinuitása, amely magasabb szintre emeli a kezdeti szimpátia értékét, egyben mindkét fél számára biztosítja az argumentumok megfelelő szintézisét.
    Vendégcentrikusság illetve a tudatos tervezés kombinációja minden téren optimális hatást eredményez a kezdeti fázis sikeres lezárásához.
  • Megközelítés:

    Logisztikai szempontból sem lehet kivetnivalót találni, a célterület kiváló megközelíthetősége számos előnyt nyújt a tervezésnél.
    Gépjárművel történő érkezés esetén a közelben található bevásárlóközpont létesítmény szolgáltatásai is opcionális alternatívát biztosítanak.
    Tömegközlekedést preferálva is számos lehetőség áll rendelkezésre a célobjektum frekventáltsága révén.
  • Helyszín:

    Szigorúan szkrutinizálva sem megállapítható bármilyen negatívum megléte, higiéniai szempontból kifogásolhatatlan az ingatlan releváns belső területe, az építmény külső állapotára sem lehet panasz, új építésű, átgondoltan kiosztott számozással csökkenti a logisztikai akadályokból deriváló esetleges kellemetlenségeket. Célterületen nem tapasztalható bármilyen jellegű főként a diszkréció sértésére alkalmas, kevésbé szerencsés, az inanimált objektumokon kívüli, entitások találkozása, ezáltal a diszkráció biztosítása több mint elgendő.
    Tisztálkodási lehetőségeket tekintve prioritást élvez a termékek típusára jellemző sokszínűség, illetve a szubjektívan magas volumenű választék.
  • Lány külseje:

    Igen attraktív materiális paraméterek birtokában, magabiztosan kijelenthető, egyéntől függetlenül megfigyelhető igen jelentős ATP aktivitás tapasztalható az obszerválónál, több mint elegendő biokémiai bizonyítékként szolgálva a genetikai összeférhetőség pozitív affirmálásához.
    Attraktív materiális, attraktív immateriális (szubjektív mintavételezés eredménye) értékek birtokában kijelenthető a pozitív összkép, amely igen stimuláló a kevésbé mintavételezett entitások számára egyaránt. Jelen konklúziók birtokában kijelenthető, a körülménykre ritkán jellemző, magas kiemelkedésű kezdeti szimpátia gyors létrejötte.
  • Action:

    Régóta alkalmazott szokásokat itt sem mellőzve, prioritást élvez az egészség, ezért a lehetőségek száma erősen limitált. A stimulációs fokozatokatat relative a végtelenségig feszegetni bíró attitűd nagymértékben hozzájárul egy kevésbé szokványos együttlét kialakulásához. A felvezetés védőfelszerelésel történő orális stimulációval kezdődik, a felhasznált energia Plátói töprengéssel elegendő lenne akár a vasnál nehezebb elemek fúziójához, energiaveszteség nem megfigyelhető, igen magas koncentrálás szükséges az ilyen jellegű (és mindeközben felvett testtartás) vizuális hatások elviseléséhez és a végkifejlet mellőzéséhez. Akrobatikus mutatványok, közvetlenség, kedvesség jellemzi a perceket, melyek módosult tömegvonzású állapotot sejtetnek.
    Hozzáállás, attitűd, szenvedélyesség nem kifogásolható, máshol (jelen műfaj) talán sehol sem megtalálható, az események magukért beszélnek, erre nincs megfelelő szó, sem több szóból álló kifejezés. A megtapasztalás véleményem szerint kulcsfontosságű és kihagyhatatlan.
    Lényével illetve hozzáálásával okozott stimuláció mértéke jelen érzékszervek határát súrolja.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, az átlagnál magasabb szint soha nem tapasztalt élményt kompenzál.
    Az egydiséget nem lehet monetárisan megfelelően kompenzálni, tehát őt sem!
  • Összkép:

    Látván látva az előzményeket (beszámolók, reagálások) nagyon magas elvárásokkal érkeztem, viszont sikerült ezeket is messze túlszárnyalni, ami nem kis feladat.
    Megnyerő, barátias, kedves, közvetlen, intelligens, dialógusokat fenntartani képes és akaró individum. További paraméterek (ha lenne releváns) megléte nem szükséges, objektíven állítható az, hogy az általa nyújtott (adott!) stimulációs folyamatok további amplifikálása egészségügyi (keringési) szempontból nem ajánlott. Tetoválások egzisztenciája ellenére igen stabil mentális állapotot véltem felfedezni, ami kifejezetten ritkának mondható.
    Összességében a legkülönlegesebb és legintenzívebb NŐ akivel valaha is teret parzolhattam, az energiaszint pedig különösen magas.
    Amennyiben lehetséges lenne, akkor ő képes lenne megsérteni a termodinamika 1. főtételének szabályát!
Happy Massage