• Eszti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam párszor elérni, mert már közeledett az este és még aznap meg akartam látogatni. Mindig foglaltat jelzett, de nagyon kedvesen sms-t írt, hogy vissza fog hívni. Ez így is történt kb. fél órán belül, aztán sikerült megbeszélni egy nem túl távoli időpontot. VTR-en is lefixáltuk a dolgot, és még további sms-eket is váltottunk egy-két részlet kapcsán. Egyébként mi már találkoztunk korábban egyszer, de ez számára csak a telefonban derült ki, viszont ezek szerint annak ellenére is visszajelez amikor már elérhető, ha ismeretlen jelentkező próbálkozik. Később elmesélte az okát annak is, miért nem tudta felvenni, szóval elég közvetlen és korrekt hozzáállású.
  • Megközelítés:

    Egy újabb építésű lakótömbben rendel a Honvédkórház közelében, de az Árpád-hídhoz csatlakozó metrós csomópont sincs messze, így a tömegközlekedés többféle módozatával is igen könnyen megközelíthető a helyszín. Magam is az egyik ilyennel mentem, mert az én szempontomból ez volt a legegyszerűbb. Autós dolgokról ezért inkább nem nyilatkoznék, nehogy hülyeséget írjak. Annyit viszont tudok, hogy ő maga is kocsival jár, úgyhogy biztosan ad felvilágosítást a parkolás részleteiről annak, aki kéri. Címet egyébként könnyű megtalálni, ha az ember előzetesen megkérdezte Esztitől hol van pontosan az "ojjektum".
  • Helyszín:

    Újabb tömb, és ennek megfelelően eléggé rendben van a kéró, szépen van berendezve. Egy nagyobb nappali szoba van, egy nagyobb ággyal, ami egyben a tetthely is lesz. Teljesen megfelel a célnak. Rend, tisztaság honol a fürdőben is, ahol óriási sarokkádban mosakodhatunk. Nőies színek mellett több részlet is utal rá, hogy hölgy lakja a lakást, állítólag társak nélkül. Igaz több személyre nem is volna hely. Higiénia, és minden tisztálkodáshoz szükséges eszköz garantált.
  • Lány külseje:

    Esztinek nagyon finom kislányos teste van, igazi hamvas bőrű, zsenge virágszál, rendkívül vágykeltő részletekkel. Természetes cicijei méreteit tekintve nyagyjából a tökéletesség stádiumában tartanak, és valahogy az az érzésem, hogy még nem álltak meg a növekedésben. Mindenesetre azok közé tartozik, akiknek ilyen téren nem lesz szükség beavatkozásra.
    A puncija szerintem egy csoda! Nekem legalábbis a gyengém a - képeken is látható - combok közül kibuggyanó husis szeméremajkak látványa. Összességében nagyon erotikus kisugárzása van, nekem az arca is bejön, bár ez relatív, vannak határozottabb vonásai.
  • Action:

    Megérkezésem és az üdvözlések után gyorsan felderítettük a múltat, mikor és hogyan találkoztunk legutóbb. Aztán én a fürdőbe készülve megkértem, hogy ha lehet vegye fel azt a kis szoknyáját, amiben fotózva van néhány képen, a bugyit - ami alapból rajta volt - elhagyhatja, ugyanakkor egy netzharisnyát már maga ajánlott fel, hogy felvenné mellé, ami valóban jó párosítás volt. Amíg oda voltam tisztálkodni, ennek eleget is tett, így elég könnyen sikerült feltüzelnie a kis szexi "upskirt" jellegű megjelenésével. Állt is rendesen a dorong, mikor nekikezdtünk egymásra hangolódni simogatással, csókocskákkal. Hamarosan az ágyra kerültünk, és kezelésbe vette a szerszámomat. Kellemesen, lágyan franciázott, hosszan a szájában tartva, kezével is néha rárántva. Nagyon élveztem, mert szeretem ezt a technikát. Sokáig el tudtam volna időzni lágy ajkai között, de előbb-utóbb a gumit is elő kellett szedni, hiszen annak a puncinak nem lehetett betelni pusztán csak a látványával, ami a kisszoknya alatt, és a harisnyás combok között kikandikált. Úgy éreztem az átlagosnál is nagyobbra duzzadt a farkam, amikor is beleült először lovagló pózban. Kicsit rám is hajolt, én párnákkal támasztottam alá a fejem, és akkor igazi összebújós, szeretkezős szex következett. Csókolgattuk egymást, néha pedig a cicijeit tolta oda, és azokat is megcsócsáltam. Derekát és a popsiját markoltam közben, így adtam neki alulról. Aztán átváltottunk misszibe, én kerültem felülre, és ebben a pózban is összegubóztunk. Nagyon jól esett ez így vele, ami szerintem kölcsönös lehetett a simulékony reakcióiból ítélve. Tulajdonképpen teljesen barátnős szex kerekedett az egészből.
    Végül azért szerettem volna hátulról, kicsit keményebben is megdugni, amelytől a happy endet is reméltem. Előtte azonban újabb natúr francialeckét iktattunk be, hogy biztosan hadrendben álljon minden, gumit is cseréltünk, és így támadtam be hátulról újult erővel. Édes kis törékeny testére vigyázva, de szűk hüvelyét optimális keménységgel döngetve jutottam el végül a csúcsra. Csúnya szó, mégis ez az "ürítés" a legkellemesebbek egyike volt, hiszen annyira készséges és odaadó lánnyal történt mindez. Ezek után csak megtörölgettük magunkat és egymás mellé kuporodva beszélgettünk még egy sort, érdekességekről, emberekről, illetve magunkról sztorizgattunk. Örültem, hogy erre is maradt idő, bár nemsokára ismét a fűrdőszoba felé kellett vennem az irányt.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem beszéltünk, mert nem is került elő olyasmi, ami ne lett volna alap. Végén raktam csak le az asztalra az egyébként átlagosnak mondható 1 óráért járó, kiszámolt összeget. Teljesen korrekt az ár-érték arány, nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Nagyon jó élménnyel távoztam, hiszen közel ideális együttlétet sikerült összehoznunk. Tetszik benne, hogy nem kapkod, igen nyugodt, alkalmazkodó típus. Fiatalos, kedves, laza csajszi, megspékelve egy adag kacérsággal, akivel abszolút bújós, barátnős hangulatot lehet teremteni.
    Ugyanakkor félteni sem kell, mert alkata ellenére karakánul helyre teszi azt, aki tiszteletlen, bunkó, vagy lekezelő lenne vele. Nyilván nem ez a meghatározó, de azért jegyezzük meg ezt is. (Hoppá, "Esztis"... Ez jó. :))
    Mindenesetre aki nem ilyen szándékkal megy, annak jó eséllyel egy elbűvolő élményben lesz része!
Happy Massage