• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en egyeztettünk, de ha jól emlékszem beszéltünk közben egyszer telefonon is. Ő kezeli a dolgait.
  • Megközelítés:

    Marina part egyik csendesebb utcája. Azt hiszem, hogy az itteni közönségnek nem kell ezt a környéket bemutatni...
  • Helyszín:

    Egy újépítésű lakás annak minden ismérvével. Van több használaton kívüli szoba is, a szeánsz szobájában egy hatalmas ágy van, félhomály, vannak tusfürdők, törülköző stb,
  • Lány külseje:

    Nadett külseje elég jól átjön a képeken. Végre tett fel olyan darabokat, ahol látszódik az alakja, a karaktere is, mert a masszázsos fotói elég nyanyásak voltak, nagyon nem adták vissza őt. Egy szeximádó fiatal lány tele tetoválásokkal, fogszabályzóval, kéjsóvár tekintettel, olyan, amiről csak álmodoztál az egyik fantáziádban, amikor elképzelted, hogy a barátod nagylánya neked esik. Mindenféle f..szállító cuccokban fogad, magassarkú, vastag keretes szemüveg, fehérnemű szett, combfix és riszál előtted a szobába meg a fürdőbe, legszívesebben azonnal bedugnád neki.
  • Action:

    Már voltam párszor nála, ezért mi már az ajtóban csókolózunk, a vetkőzésem közben is elkap egy kicsit, majd ezt a fürdés után a szobában állva folytatjuk. Talán nem kell elmondani h Nadett rohadt jól csókol. Nem óvatoskodik, nem visszafogott, vad és érzéki, de tud lassú és finom is lenni, ami szintén nagy élmény nála.
    Miután összevissza fogdosom a seggét, ráirányítom az ágyra, ahol elkezd kúszni, de megállítom és pucsításra kérem. Gyönyörű a látvány, miközben ő hátranéz rám. Odarogyok a fenekéhez, félrehúzom a bugyit és nyalni kezdem. Próbálom lassan felvezetni a dolgot, mert nem akarok ajtóstul a házba rontani, így illik, de nála erre nem nagyon van szükség, annak ellenére (vagy éppen azért), hogy én vagyok az első vendég aznap. Rámozog a nyelvemre, de nem kicsit és nem lassan, élvezi, amit csinálok, én közben majd megfulladok, mert mindenem rá van tapadva valamelyik részére a puncika segglyuk (külső!) kombó valamelyik részére :))
    Átmegyünk egy kicsit komfortosabb pózba, N a hátára helyezkedik el. Az az igazság, hogy nagyon szeretek kényeztetni és őt lehet is. Hálás, mindenre nyitott, kielégíthetetlen, élvez is néha, de ha nem, akkor is nagyon élvezi, imádja a dolgot, na. Mindenféle módon csináljuk, Nadett oldalról kicsit, összefogja a fejemet, itt is alig kapok levegőt, gyorsan, lassabban, néha feljövök levegőért, ezekben a szünetekben csókolózunk, a melleit, a nyakát, a hónalját nyalogatom, csókolom, megint lemegyek, feltérdelek egy kicsit, úgy izgatom az egész kezemmel, a másik kezemmel a melleit gyúrom, bedugom egy-egy ujjamat a szájába, hogy ő is tudjon szopni közben kicsit stb stb. Egy dolgot nem lehet nála csinálni, ez pedig az ujjazás, de ez hamar kiderült és tiszteletben is tartottam.
    Ha jól emlékszem ezután kisebb átmenettel végül oda keveredtünk, hogy a következő kép, ami megmaradt bennem, hogy N valami irtózatos tempóban szopja a farkamat. Komolyan mondom, ilyet még nem éltem át. Volt egy lassabb, lágyabb, nyalogatós ismerkedő rész, ahol egy kicsit irányítottam őt, buzdítva arra, hogy többször vegye ki-be a szájából a farkamat, mert imádom azt is, amikor kicuppan a szájból és azt is, amikor egy hirtelen mozdulattal tövig nyelik. Ő pedig tövig tudja nyelni könnyedén. Golyónyali stb. De utána arra tértem magamhoz, hogy valami hihetetlen vehemenciával szopik, tényleg eszméletlen volt olyan sebességgel és erővel járt a feje a cerkán. Sajnos franciázástól csak nagyon ritkán tudok elmenni, ezért élveztem egy kicsit ezt a szuper produkciót, majd más vizekre eveztünk. Felhúztam magamhoz, csókolóztunk, simogattam kicsit a punciját, a seggét, a derekát, a ciciket és kicsit évődtünk egymással, aztán rájöttem, hogy meg akarom őt dugni. A hatás döbbenetes volt, Nadett iszonyatosan felvillanyozódott, egy pillanat alatt előkerült a gumi, amit felszopott rám és az ötlet kimondása után 10 másodperccel már rajtam ült. Mást nem lehet erre mondani: Iszonyatosan megkúrt engem Nadett. Próbáltam kapaszkodni az ágy végében, a melleiben, a combjában valahogy egy kicsit lassítani őt, de nem nagyon lehetett. Nekem viszont ez a tempó tényleg túl gyors volt, úgyhogy le kellett állítanom a saját élvezetét hajszoló lányt mielőtt célba ért volna és finoman átterelnem őt egy klasszik misszionárius pózba, ahol én irányítok. Nagyon lassan, finoman kezdtem, miközben csókolgattuk egymást, eltelt pár perc mire visszatért belém az erő (mármint a farkamba) és mire én is jó keményen elkezdtem döngetni N-t szemből, lábait felhajtva és ezt variálva ide-oda.
    De ezúttal valahogy itt sem ért el a végzet. Végül a hátára fektettem kedves vendéglátómat és ráültem a hasára, természetesen nem ránehezedve. Így kezdtünk el játszani. Ő a lassan kifáradó farkammal én pedig a hajával, a vállával, a cicikkel, a gyönyörű arcát simogatva, az ajkait lassan kitárva, benyúlva a szájába átvettem az irányítást és magamnak kiverve élveztem N melleire miközben egymást bámultuk.
    Miután mindenki egy kicsit boldogabb lett, mint egy órával korábban volt, így még vidáman fecsegtünk egy fél órát. Szeretek vele fecsegni, vicces, őszinte, jó kis meglátásai vannak, de mindig udvariasan megkérdezem, hogy nem gond-e, nem jönnek-e utánam, mert ő is hajlamos arra, hogy belefeledkezzen és jártunk már úgy, hogy lent toporgott a következő, én pedig nem szeretném őt kényelmetlen helyzetbe hozni.
  • Elszámolás:

    Cipő után vettem a kabátomat az előszobában, abban volt a tárcám, ott rendeztem amikor már elfele mentem.
  • Összkép:

    Nadett egy elképesztő csoda! Készséges, kedves, jóindulatú, optimista természetű lány, akinél ez hatalmas szexuális vággyal és tudással párosul. Who's that girl, that pretty young thing, After I fuck her she'll get up and sing. És hozzá ahogy kinéz... Nagyon durva! Szeretnék még menni hozzá, remélem ezután a beszi után is tudok időpontot foglalni :))
Happy Massage