• NINA

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Két- három órával előbb hívtam és tudtunk délutánra időpontot találni nekem.
 • Megközelítés:

  Az ismert komplexum az uszodával szemben. Villamosok és buszok is járnak 5 percre, jól megközelíthető, pontosan ismerhető a cím elhelyezkedése, a GDP pontosan odatalál.
 • Helyszín:

  Új építésű lakás és fürdő és szoba. A forgalom miatt elfogyó tusfürdő nem hiszem, hogy az ő hibája lenne. A nagy franciaágy mellett van egy szobainas, aki "levetkőztet". A fotók a helyszínen készültek.
 • Lány külseje:

  A hidrogén szőke haj keretbe foglalja kedves arcát, erős szem körüli sminkje kiemeli szép szemeit. Összességében tényleg egy vadóc modell benyomását kelti. A fotókon is látható fekete fehérneműnek vannak testvérei, melyek előkerülnek a vendégek érkezésekor, felismerve a jó összhatást. Az ajtóban is ebben vár, bár nehéz "überelni" a meztelen vendégfogadást, de egy dögös fehérnemű miatt nem legyünk lelombozva.
 • Action:

  A szobába kísért, ahol a szoba inassal ruhát cseréltünk, így pörén elkérve a törölközőt a fürdőben sikáltam le magam. Mire visszatértem megszabadult a fehérneműktől, így ingerelve engem. Az ágy közepén helyezkedett el én szorosan mellé feküdtem, a törölközőt a derekamon hagyva, hogy ágyékunk összeérhessen. Karomba tartottam a szerelmemet, fejemet a válla és feje közé fúrtam. A vállcsúcsától kezdtem puszilgatni a füléig. Eközben néha olyan hangokat hallatott, hogy hatását a legjobb potencia gyógyszerek is megirigyelhetnék. A számmal ezen a téren rodeóztam, az útvonalat néha a kulcscsont nyomvonalára helyeztem néha át, kezemmel a hátát és a csípőjét, fenekét simogattam. Lábamat a lábai közé fúrtam. Szinte szavak nélkül megértettük egymást. Később a hátára dőlt, mivel én nem engedtem el, így szorosan mellette voltam. Megnyílt előttem a cicik tanulmányozásának lehetősége, amelyet nem is hagytam ki. Mikor a simogatást befejezve hirtelen bekaptam a felém eső bimbót azt kéjes nyögéssel honorálta. Mikor ezeket lehetőségeket nagyjából kihasználtuk/tam. Engedélyt kéretem hogy a haderőt dél felé vezényeljem. Összegabalyodásunkat megszüntetve a lába közé fészkeltem magam. Imádtam a combját aztán rátértem a kelyhére. Nagyon élveztem az orális kényeztetést. Olyan hangokat hallatott, amiért a férfi ember fél karját bármikor odaadná. Ezeket a részeket kétszer-háromszor is átvettük mindkettőnk nagy megelégedésére. Kellemes fáradság járt át bennünket. Ismét szorosan mellé feküdtem. Vállcsúcsától kezdtem puszilgatni, majd a nyakát, de ezt már ismerte. Idővel rosszul álltunk, így egy hirtelen ötlet hatására elkapta kézzel. Ez olyan hatást váltott ki, mintha tiniként rosszalkodnánk. Ennek hatására és azok a hangok szinte rögtön megkeményítettek, ezt érezve ő is rátett egy lapáttal, így nem sokára a kezében lett végem. Fújtunk egyet majd törölgetés és kezdhettük volna elölről, de csak egy-két simire volt idő. Gyors tusi, öltözés és érzékeny búcsú.
 • Elszámolás:

  A telefonban is említett rózsaszálak, az átlag alatt egy kicsivel. Nagyon korrekt.
 • Összkép:

  Gyönyörű, magas, vékony, modell nő, aki kedves is. Mi kell még ? Nekem más semmi csak vihessem haza :-)))))
Happy Massage