• Nina

  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Kedves Claudus!
    Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat! Jól esett, ez is meg a málna is. 😊 Szivesen látlak máskor is.
    Puszillak 😚

  • Egyeztetés:

    Nina hírdetèsét nem mostansàg vettem èszre! Hetek,hónapok? Csak idő kérdèse volt, hogy mikor hívom.Ès eljött a nap.
    Felhívtam! Sok kétsègem nem volt, tudtam, éreztem, hogy telefonhívásom után, igyekszem mihamarabb eljutni hozzá.
    Első hívásom nem vette fel, de azonnal sms érkezett, hogy 20 perc múlva tudom hívni. Ezt én különös figyelmessègnek értékelem, tovàbb nőtt irànta a szimpátiám, ellenére annak, hogy még nem is ismertem.
    Hívtam! Felvette!
    Pár perces beszèletès után, következő napra megbeszèltük a randinkat, reggeli órákban egy megerôsítèssel.
  • Megközelítés:

    Hosszú- hosszú utca fel a hegyekbe, autóval mentem, gps pontosan a ház előtt jelzi, hogy megérkeztél. Nagy betűkkel a házszám, nem lehet eltéveszteni, parkolás pàr lépèsre a hàztól. Tömegközlekedès!?
    Kèk busz járhat erre, messzebb fogaskerekű, azt írták van villamos is, èn nem làttam.
  • Helyszín:

    Különleges a helyszín! Modern társasház földszinti, vagy inkább szuterèn resze, belèpeskor pàr lèpcsőfok lefelè, de akár liftet is lehet használni.
    Szalon de mellőzi a tipikus szalon èrzèst, szoba ahol Ninával töltöttem a következő màsfél órát aprócska, de hangulatos, matrac a masszázshoz, szèk ruhàinknak, halk zene, szinte a matrac teljes hosszában a falon tükör az èlmèny fokozàsàhoz. Fürdő kicsi , kádas zuhanyzàsi lehetősèg, 5-6 fèle tusfürdő, törülközőt trükkösen meghajtva, nagy és illatos, szàjvíz.
    Tisztasàg mindenhol, az előszobàban fogas a kabátnak, cipőlevételhez le is tudtam ülni, számomra ez fontos.
  • Lány külseje:

    Mondhatnàm, hogy mint a filmeken!! De nem! Èlőben szebb! Tudtam mire számíthatok, nem volt kètsègem, hogy nincs meglepetès! És mègis volt! Belépèsemkor szèp bugyi mellertó, az hiszem piros, talán csipke szegèllyel, elkèpesztően formás , kerek fenèk, karcsú dereka tökèletes ívben, keblei teljes összhangban alkatával, magassàgával. Talán egy-kèt művészien elkèszített fehèrneműs fotó visszaadja jelenlegi külsejét ill. az oldalàn talàlható fotók! Elkèpesztő kisugárzàs, diszkrèt , nagyon különleges, kedves mosoly, mely vègig arcán ragyogott. Volt egy elképzelésem, vágyam, hogy milyen Nina, de nem voltam felkészülve a látvànyra. Sokkolt!! Mi volt az első gondolatom? Inkább megtartom magamnak.
    A megadott adatok alajàn, a fotók amik megtekintèsre várnak, kizàrt a csalódás.
    Egyszerre szolíd ès vad, izgalomba hoz, ès vègig izgalomba tart, termèszetes viselkedès, baràtsàgos stílusával tizedmàsodperc alatt feloldotta a bennem lèvő, ilyenkor szokásos feszültsèget.
    Elbűvölő személyisèg!
  • Erotikus masszázs:

    Természetesen olvastam a bemutatkozásàt az oldalon, hatèkony ès szakszerű masszàzs ígèr, ez most szàmomra az egyik fontos szempont volt! A màsik Ő maga, a szemèlye, a titok, ( pàran godolom èrtik mire gondolok) a harmadik az inteligenciàja, melyet a oldalon talàlható fotókból èreztem, a telefonon beszèlgeteskor be is bizonyosodott, a szemèlyes találkozàsunkor meg is tapasztalhattam.
    Tehàt!
    Megèrkezesemkor üdvözlés, bemutatkozàs, àtadtam szerèny ajándèkomat, dobozka, remènyeim szerint finom màlnàt, minek őszintèn örült , majd bemutatta a randink helyszínét, sokat nem időztünk az ismerkedèssel, erre remek alkalom az erotika előtti masszàzsra fordított idő, úgyhogy vetkőztem, a kötelező procedúra a fürdőben ,vissza Ninához,
    kedvesen invitált a szobaba, az ajtó becsukódott, " helyezd magad kènyelembe" mondta, és mutatott a matracra, elfogadtam, hasra feküdtem. Szemem sarkából làttam, ahogy Nina megszabadul fehèrneműjétől, ismèt nem publikusak a gondolataim, szaporán vert a szívem, láthattam fesztelen mezítelensègeben Ninàt, sikerült ràhangolódni a hangulatra, mely mèg nem szólt az erotikáról. Na de kèrem!
    Egy szèpeges Nő, ruhàtlanul, pillanatokon belül keze testemet èrinti. Mi ez ha nem erotika? Főleg olyannak mint én, aki símán hozzáteszi fantáziájának egy rèszèt.
    Nina hozzàkezdett a programhoz! Rá bíztam magam!
    Teljes, lábfejemtől egèsz a tarkómig terjedő , kètségkívül szakszerű masszàzs.
    Először a làbfejem, lábújjak, majd a vádlik, fokozatosan haladt felfelè. Combjaim, fenekem, hàtam, vállaim, majd tarkóm jelentette vègpontot.
    Persze közben beszélgettünk! Kulisszatitkok a nők ès kulisszatitkok a fèrfiak vilàgàból, ügyelve a diszkrécióra, elmondtuk egymàsnak vèleményünket erről a különleges világról, melyben most mindketten lètezünk.
    Szemem persze elkapta a pillanatot amikor lehetősègem volt csodáltam Nina, fènylő formàs testèt melyhez nagy segítsèg volt a hatalmas tükör mellettünk, tetszett a szituàció, tetszett ahogy ràbízhattam magam, éreztem Nina magabiztossagát, éreztem minden megtesz, hogy jól èrezzem magam.
    Te tèrjünk vissza a masszàzsra!
    Micsoda erő van kezeiben!! Izmos karjai hatèkonyan lazították letapadt izmaimat. Közben érdeklődött, hogy megfelelő-e az erôssège. Válaszom határozott igen volt!
    Eljutottunk beszèlgetès közben arra a pontra, hogy kik is vagyunk! Jól esett, hogy pár dolgot elmondott magáról, kèrdezèsem nèlkül, én is elmondtam magamról pár dolgot faggatás nèlkül, talán egy kis kölcsönös bizalom is kialakult.
    Persze Nina kezei nem pihentek, hátam, derekam volt soron.
    Itt már az alkarjàt is bevetette a kedves masszőrhölgy, itt már válaszaim nèha nyögèsek volta, persze izgalmam fokozódott, Nina testet csodàltam a tükörben, combja szép ívèt ahogy mellettem tèrdel, kebleit is, melyek gyakran hozzám értek, amikor felettem áthajolt, teljes testèvel rajtam, levegőt kapkodva figyelhettem legrejtettebb titkát, ahogy fenekèt a tükör felè fordítja! Szent èg!
    Amit itt gondoltam az már bűntetendő lenne!
    A masszázs befejező mozzanata, amikor kezeit összedörzsölve, azokat felforrósítva hátam közepère helyezi, jó erôsen rányomja, forróság járja át felsőtestem.
    És jött a csodàlatos, ès fantasztikus csúszka! Az erotika legmagasabb szintje, test a testnek feszül, szorosan, szinte egybeolvad.
    Nina mindezt magas szinten teszi! Olajat teszt testünkre, közénk, ránk, teljes testével fekszik hàtamra, szorítja magát hozzám, csúszik, hol kebleivel karcolja vègig testem, hol teszi mindezt oldalról, persze a moziban már a korhatáros rész zajlik, nem vagyok rest nèzni a tükörben az esemènyeket. Azutàn pozíciót vált! Most háttal nekem, èn mèg mindíg hason, Ő terpeszben, feke vègigsiklik testemen, itt már tükör és valósàg között cikázik a szemem.
    Egy pillanatra làthatom a tükörben a gyönyör kapuját, hol hátrafelelè hajtva fejem kapom ezt egy pillantásnyira.
    Kezem óvatos èrinti Nina síma bőrèt, eldöntöttem mèg látogatasom előtt, hogy maximàlisan betartom Nina által szabott határokat, szerencsère a gondolatokban, fantáziaban nincs határ! Ott mindent àtèltem! Sőt annál is többet.
    Fergeteges èlmény, ott lenn már forrósodott a hangulat, már feszengtem, kicsit emelni kellett a fenekemet, szerencsère Nina kimondta a bűvös szót! Ugye tudjátok mi az?
    MEGFORDULHATSZ!
  • Levezetés:

    Nem vàgytam màsra, mint amit tudtam, hogy megkapok.
    Viszont amit tudtam , hogy megkapok, arra nagyon vàgytam.
    Én most már hanyattfekve, Ninatól kaptam meg egy pàrnàt a fejem alà, a program befejező, ès egyben csúcspontját kènyelmesebben èlvezhessem.
    Egy gyönyörű hölgy helyezkedett elèm, lábaimat szèttartam, tudtam, hogy most a kezek tànca következik.
    Èlvezhettem most màr a szèp test látvànyàt, Nina törökülèsben, szemeim kebleit, mosolyát, ès mindenèt faltàk.
    A gondolataimat most már felejtsük el, tudatomnàl se voltam!
    Egy hosszantartó lingam következett! Olaj , finom kezek!
    Fogalmam sincs meddig tartott, fogalmam sincs mi törtènt odalenn, én csukott szemmel èlveztem a helyzetet, egy- egy pillanatra lenèztem, csak egy gyors ellenőrzésképp, azután vissza. Egy röpke tekintet Nina szemèbe, hú de tudta mit csinál.
    Hol tenyèrrel, hol újjaival, hol a makkot, hol a vesszőm tövét, nem fàjdamasan szorítva, hol csak èppen érintve.
    Ès olaj! Mèg egy kicsi! Nina apró újjai makkomon le-fel, majd a következő pillanatban tenyere vègigsiklik szinte az ágyékomig. Teljes a merevedesem! Tudom hogy pillanatok elegek az orgazmusomig. Nina èrzi ezt, lassít, de èn már kinyögöm, hogy nem bírom sokáig! " Akkor engedd ki magadból" mondja Ő! Ès igen ! Minek tovább húzni!
    Most màr félkönyeken vagyok , Nina kèzmozgssa felgyorsul nincs visszaút, görcsbe rándulok, arcom gondolom eltorzul,
    Nina kezei most már szorosan , átkarol ott lenn, iszonyú kemény vagyok, iszonyúan élvezem, iszonyù mekkorát èlvezek Nina kezei között. A lábam is beleremeg, én màr szinte hídban, egy nagyon intenzív, régen tapasztalt orgazmus rèszese lettem.Kapkodom a levegőt, csak lassan szűnik meg a remegès, mikor agyam kitosztul, Nina elégedett mosolyàt látom.
    Kis levezető masszáz a randink vège, beszèlgetünk lènyeges és lényegtelen dolgokról, hálás vagyok, elègedett vagyok.
    Tusolàs, egy baràti puszival elválunk, kocsiba ülve jóideig hátadőlve ülök , ès azt motyogom! "Azt a mindenit, ez de jó randi volt".
  • Elszámolás:

    Telefonon monda el tiszteletdíjának mértékét , a randi elejèn helyeztem egy szekrènyre, szót sem ejtettünk róla.
    Korrekt mèrtèk, egy fantasztikus èlmènyèrt.
  • Összkép:

    Egy gyönyörű Nő vendége lehettem, izgassá teszi a randit filmes múltja, intelligenciája mèg vonzóbbá teszi Őt.
    Bàr a lehetősègek korlátozottabbak az átlagnàl, az élmény átlag feletti.
    Többet kaptam, mint amire kèszültem, s ehhez különleges személye pàrosult, profi a legjobb èrtelemben, szimpatikus a hozzáállása, minden pillanatban èreztem, hogy cèlja az elégedettségem. Elèrte!
    Nagyfokú erotikus kisugárzás, teljes harmónia, iszonyú izgalmas Nő.
    Remèlem mèg találkozunk.
Happy Massage