• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Ismét egy nagyon jó beszámolót kaptam Tőled! Mosolyogva olvastam, alig várom a következő randit. Sokszor puszillak addig is!

  • Egyeztetés:

    Evelynnel már hét elején lefixáltuk az időpontot. Most is telefonon kerestem és szinte rögtön felvette.. Nagyon kellemes hangja van. Nem pontosítottunk, mivel már jól ismerjük egymást.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem mint ahogy szoktam. Kemény belváros, de most is találtam parkolót, 5 méterre a bejárattól. Házat könnyű megtalálni, házszám van, kapukód , lift és már ott is vagyunk. GPS oda visz. Fizetős a parkolás, ha fizetsz érte.
  • Helyszín:

    Evelyn rendelőjében, mint mindig tisztaság van, a berendezés a célnak tökéletesen megfelel. Modern lakás, fürdőben kád található és paraván a kicsapódó víz ellen. 7-8 féle tusfürdő áll készenlétben , valamint szájvíz is kikészítve, eldobható kispohár pedig mellette. Nagyméretű , nedvszívó, tiszta törölköző várja a vendéget.
    Ami nagyon értékelhető, hogy nincs a szobában sötét vagy félhomály, köszönhető a diszkrét függönynek és díszvilágításnak. A ágy nagy és kényelmes.
  • Lány külseje:

    Evelyn nem árul zsákba macskát. Az arc kitakarástól pedig nem kell félni, csodálatosan szép arca van.A képeken Ő van, nem is lehetne utánozni, olyan egyedi. Hát az öltözködése a randi napján nagyon tetszett, ugyanis meztelenül nyitott ajtót. Le se tudtam venni a szemem róla. Kedvenc testrésze, a mellei, háta, hasa,, feneke, puncija, combjai és mindene.
  • Action:

    A fantasztikus belépés után, kis beszélgetés, vetkőzés és irány a fürdő. Alapos fürdés, szájvíz és vissza a tett helyre.Az ágyon ülve várt, persze meztelenül, mellé telepedtem, csókolóztunk, csókolgattuk egymást, simogatások és érintések voltak köztünk.Keze férfiasságomat kutatta, amit el is ért. Hanyatt feküdtem és olyan orális kényeztetésben részesített, hogy kértem, hadd lépjek én a tettek mezejére, hadd kényeztessem én Őt.
    Hanyatt feküdt, széttárta combjai , hogy igényesen fazonra igazított vénuszdombjához hozzá férjek a nyelvemmel, újaimmal. Nagyon finoman , nem kapkodva izgattam a Drágát, melyek hatására csiklója megduzzadt, olyan testi jelek és hang hatásokat kaptam, mely az orgazmusát jelezték előre. Nagyon szép volt és izgató mikor a csúcsra ért. Még sokáig puszilgattam a punciját és cirógattam Evelyn kelyhét.
    "Most én jövök", mondta , hátamra feküdtem és újra az ajkaival kezdett izgatni. De ez most olyan intenzív élvezetet okozott, hogy önző módon így szerettem volna beteljesülni. Nyögtem valami "lehet így"-et és mivel a válasz igenlő volt vártam a végem, ami olyan erőteljes volt, ami nagyon ritkán ér. Az ajkai közt ér a kielégülés.
    Tisztálkodtunk és hosszasan beszélgettünk. Amennyire én megismertem Evelynt, egy egyenes jellem, nincsenek sztárallűrjei, ami a szívén az a száján.Nem egy hisztérika, aki 1-2 havonta visszatérő módon, mindig kibukik 1-2 vendégére a "csevegésben". Az ember szavakból ért. Abszolút barátnős érzés, kedves odaadó .
    Meséltünk egymásnak az itt szerzett, más partnertől szerzett élményekről, ami a mi titkunk marad .
    Majd újra összebújtunk, csókolóztunk, cirógattuk egymás testét és újabb francia órára invitált. Mikor már elég tettre késznek ítélt, védelmet kaptam és meglovagolt. Sajnos az előtte letöltött 5 nagyon hajtós nap miatt nem voltam valami ügyes. Evelyn nem adta fel- ( Ő sose adja fel) és ennek eredményeként megint az ajkai között végeztem. Fantasztikus volt!!!
    Újra tisztálkodtunk, mégy egy kis időnk volt a 2 órából ezért újra beszélgettünk. Ő sose nézi az órát, inkább én vagyok az idő "felelős". Nem akarok a bizalmával visszaélni, elég volt egyszer elrontani.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, már sokadik alkalommal találkozunk és tudom milyen extrái vannak.
  • Összkép:

    Nagyon jó és nagyon intenzív élményekkel távoztam. Ha nem is pontosan, de várhatóan belőttük a következő randik időpontját is.A legnagyobb örömmel megyek hozzá, működik egy kis kémia köztünk és ezt nem én mondtam , hanem Ő.
    És engedjék meg a felületen lévő Hölgyek, hogy kellemes ünnepeket és jó egészséget kívánjak mindegyikőtöknek!
Happy Massage