• Lara :)

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam nagyon kedvesen válaszolt részletesen tájékoztatott , de az időpont akkor sajnos nem volt jó, pár óra múlva kerestem és akkor már minden nagyon jól összejött ,kb fél óra múlva már nála is voltam .
  • Megközelítés:

    Megközelités ideálisnak mondható ,ugyanis az Allee tól nem messze a Petőfi hid irányában található Lara búvóhelye , van közelben egy benzinkút is van ,BKK is jár természetesen, a GPS pont odavisz parkolás is volt de természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    Egy régebben épült tömbház nem magas emeletén rendel Lara, bár csak házszámot kaptam elsőre de pont a jó lépcsőháznál csörögtem ,kód bejutáshoz és máris az emeleten nyilt az ajtó .Előszobában üdvözlő puszi, cipő le majd Lara betessékelt a szobába ahol majd a szeánsz fog zajlani. Nagy franciaágy amin kényelmesen lehet hancúrozni ,fotel lecuccolni kényelmesen gyertyafények egyszóval igényes fogadtatás hölgyünk részéről. Villámgyorsan levetköztem ami nagy csodálkozást váltott ki ,de nem sokat szoktam ilyesmire időt pazarolni,friss törülközővel a kezembe Lara megmutatta a fürdőszobát pár instrukcióval ellátott majd hagyott nyugodtan tisztálkodni. Eléggé nagy a tusfürdő választék is szájviz pohárral kikészitve, minden teljesen rendben ,száraz kilépő, amúgy fürdőkád van de függöny nélkül, tehát vigyázni kell a viz fröcsköléssel. Felfrissülés után a szobában találtam magam ahol Lara már nagyon várt.
  • Lány külseje:

    A képeknek szerintem teljesen megfelel, nincs semmiféle trükközés ,pontosan azt kapod amit a képek szerint is elvárnál ,de azért a kedvességét persze nem tükrözik a képek. Szép arcú, formás testü negyvenes éveiben járó hölgyike ,kerekded pont tenyérbe illő cicikkel ,magassága nekem pont jó mert én is magas vagyok magas sarkú cipővel várt igy egy magasságban voltunk .Piros bugyi melltartó szettben várt.
  • Action:

    Szobában beérkezve fürdés után nekem háttal állt ,elkezdtem simogatni s megdicsérni a szinte tökéletes vonalait majd sikerült egy mozgásból kikapcsolni piros melltartóját, próbáltam ciciket szopogatni de helyet foglalt az ágy szélén egy mozdulattal magához húzott majd elkezdte felfedezni a farkincám , nagyon finom kezdésnek bizonyult ,érzékien nyalogatta, kézzel a golyókat simizte ,felajánlottam a kölcsönös franciát ,komótosan hátára feküdt ,nekifogtam finoman a ciccikkel kezdeni a kényeztetést , de sajnos hamar leküldött a puncijához, ami meg kell vallani egy nagyon finom, simára borotvált hamvas barack punci, szerintem tizen-huszon évesek is megirigyelhetnék nemhogy az ő korosztálya .
    Ezután belekezdtem egy finom punci nyalásba amit halkan dijazott ,egyszer csak hirtelen felült ,azt hittem valamit nem jól csinálok de megnyugtatott hogy minden ok de szeretné ha belehatolnék és úgy menne el.Persze konformáltam magam óhajához ,hátamra feküdtem farkam már harcra kész állapotban volt természetesen mint mindig amikor kényeztetem partnerem ,szempillantás alatt felpattintotta a vegyvédelmit ami gyümölcsös volt, majd szemből beleült és elkezdett rajtam lovagolni, nagyon kecsesen csinálta ,majd hirtelen leszállt és most már háttal nekem ült bele, ekkor már gyorsabban kezdett el ficánkolni a farkamon ,közölte mindjárt elmegy mondtam ne zavartassa magát ,ez persze bennem is elinditotta a folyamatot és egyszerre éltünk át egy frenetikus orgazmust ,magam sem hittem volna, hogy ilyen jól tudunk szinkronizálni .
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe ,mert amit alapból nyújtott bőven elegek voltak ,ha egy teljes órára megyek, akkor esetleg érdeklődök behatóbban extráiról .Nekem nagyon kellemesen telt el a félóra ,szeretett volna még beszélgetni velem , kávézgatni de én sajnos rohanásban voltam ,igy legközelebbre, tettük ezt a tevékenységet. Személy szerint nagyon meg voltam elégedve, kellemes töltöttem el az időt , az elszámolást illetően, a rózsák száma is kedvező ,megtalálható a bővebb infóban ,tehát meglepetés nem érhet.
  • Összkép:

    Konklúzióképpen ,elmondhatom ,hogy a 40+ hölgyek sokkal kellemesebb időtöltésben részesitenek (engem legalábbis ) mint a fiatalabb generáció ,ez természetesen Larára is vonatkozik ,akinek nagyon kedves a hozza állása ,szerintem szivesen találkoznék többszőr is vele a jövőben ,ez irányú szándékát jelezte hogy ő is velem .
Happy Massage