• Évi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem először hívtam, csak nem sikerült eddig a legjobb időpontot megtalálni (miattam). Viszont akárhányszor beszéltünk, hamar fel is vette. Maga az egyeztetés már nagyon egyszerűen ment. Elmondtam mit szeretnék, ő rávágta, hogy jó, és az általam kért időpont is elfogadásra került.
  • Megközelítés:

    Mi sem egyszerűbb ennél! Árpád-híd budai oldala, szinte a híd lábánál lévő lakótelep. Parkolás fizetős, hely viszont van dögivel. Lehet, hogy nem pont a ház előtt, de van. BKK: busz szinte a ház előtt áll meg a Szentendrei úton, villamos kb 5 perc séta a Flórián tértől, és a HÉV sincs messzebb, mint 10 perc. A házat is könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakásban nem egyedül van, de nem találkoztam a kolléganővel. Maga a lakás tipikus panel. Kis előszobával, ahonnan a mellék helység és a fürdő nyílik, jobbra szoba, elől a konyha. Van egy másik szoba is, de oda most nem látogattam el. A fürdő mérete átlagosnak mondható, de hely nem sok maradt benne. Amúgy tisztaság van.
  • Lány külseje:

    Nem a legfiatalabb korosztályt képviseli, viszont az egyik legdögösebb testű milf, akivel eddig találkoztam. Bár szerintem az életkorát kicsit kozmetikázta, de kit érdekelt, amikor olyan mellei vannak valakinek, mint neki. A feneke is nagyon jól néz ki. A bőre még pont feszes, selymes. Az arca kedves, a nézése dögös. A viselkedéséből sugárzik az erotika.
  • Action:

    Természetesen már az elején teljesen elvarázsolt a melleivel és az egész lényével. Gyors tusolás után már az ágyon várt. Nem várakoztattam sokáig, melléé pattantam és egyből a dolgok közepébe csaptam. Csókolgattam össze vissza ahol értem. Ezután bemutatta a francia tudását. ami egyszerűen fogalmazva nem semmi volt! Nem csak egyszerűen szopott, élvezte hogy a farkam a szájában van. Úgy kezelte, mint egy hangszert, amit meg kell szólaltatnia. És sikerült is neki. Na jó. Természetesen még nem a farkam "zenélt" neki, hanem én adtam ki egyre érdekesebb hangokat. Hamarosan én is nyalni kezdtem a borotvált punciját.Nem kellett sok idő és elértük azt a részt, amikor felkerült az óvszer és végre az enyém lett ! Csináltuk elölről aztán hátulról aztán ő volt felül majd megint én...egyik pózban jobb volt mint a másikban. Úgy begerjedtünk hogy még csókolóztunk is pedig ez abszolút grátisz volt. Félidőnél pihentünk egy kicsit, majd ott folytattuk ahol az előbb abba hagytuk. Kb háromnegyed óra telhetett el mikor már nem bírtam tovább, és hatalmas kitöréssel megszabadultam a felgyülemlett spermától.Majdnem 5 percig tartott, míg utána teljesen lenyugodtam. Beszélgettünk még pár percet mint két barát, majd tusolás ,öltözködés és egy puszival elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Nem beszéltük meg ezt a rész, így magamtól adtam át a csokromat az elején, még a fürdés előtt. Mivel a telefonban minden részletet átbeszéltünk, így felkészülten érkeztem.
  • Összkép:

    Nagyon sok mindent az alapban vállal, és ez jó. Teljesen elégedetten távoztam. Mikor kiléptem az ajtón, vigyorogtam, mint a vadalma, a lábaim kissé remegtek az átélt élménytől. Mindenképpen ajánlom főként azoknak, akik nem a fiatal csitriket részesítik előnyben, hanem a tapasztalatot és az érettséget.
Happy Massage