• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismét egy lemondás miatt kellett gyorsan partnert találnom, Brendával már beszélgettem korábban telefonon és nagyon tetszett a közvetelensége, vidámsága. Felhívtam hát és találtunk is mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    KOcsival mentem, az Etele pláza szomszédságábn van az épület. Parkolni ingyen lehet, és viszonylag könnyen találtam helyet a kocsinak.
  • Helyszín:

    Ilyen magasan még soha nem voltam szexelni, bár a kilátást nem élvezhettem, mivel a redőnyök le voltak engedve. A lakásban egyedül fogad (nagy pluszpont), rend és tisztaság mindenütt. A fürdő kultúrált, a baszobában egy hatalmas franciaágyon zajlanak az események.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelel, mivel arckitakarás nélkül hirdet, senkit nem fog meglepetés érni. Formás csajszi, amint megláttam azonnal megkívántam. Tetkók és piercingek vannak bőven, illenek hozzá. Szép kerek popsi, tenyérbe illő mellek, és a legkeményebb bimbók amikkel valaha dolgom volt, csak úgy karcolták a bőrömet. A fogadószettje neccharisnya, és egy piros szexi kombinészerűség volt, bugyi nélkül. :)
  • Action:

    Órás programra mentem. A lakásba belépve üdvözlő ölelés, és finom csókok után lecuccoltam az előszobában, majd kis ismerkedős beszélgetés után a fürdő felé vettem az irányt. Brenda már üde és illatos volt, nem húzta az időmet, ezt nagyra értékelem. A gyors tisztálkodás után visszatértem a szobába, ahol hamar az ágyra keveredtünk. Kiszabadítottam rejtekükből a cickókat és szopogatni kezdtem a bimbókat. Csodálatos volt, pillanatok alatt megkeményedtek a számban. Aztán hanyattdőltem és átadtam a terepet Brendának, aki a lábam közé telepedett, és nagyon finom franciába kezdett, kérésemre szinte folyamatos szemkontakttal. Néhány perc múlva megkértem, hogy forduljon ki oldalra, hogy jobban elérjem a testét, és kértem, hogy vigye végig a franciskát. Simogattam a popsiát,mellét, majd benyálaztam az ujjaim és elkezdtem simogatni a punciját. Egy-két másodperc múlva az ujjammal felfedeztem egy piercinget a nunijában, és ez annyira felizgatott, hogy pár perc múlva hosszan és intenzíven elélveztem a szájában. Nem kapkodott, kiszívott az utolsó cseppig, majd kiugrott a fürdőbe öblíteni.

    A szünetben magamhoz vontam, ölelkezve és egymást simogatva beszélgettünk. Kivételesen nem voltam annyira kommunikatív, inkább ő mesélt magáról. Kellemes volt, de az idő szaladt, ezért nekiálltunk a második körnek.

    Most én kezdtem nyelvvel kényeztetni, rákérdeztem el tud-e élvezni? Annyt mondott persze, sőt már nagyon szeretne is, úgyhogy hajrá. Bedobtam magam, és egy lágyan, finoman nyalakodni kezdtem. A punetta nagyon kedvemre való volt, íze-illata felturbózta a vágyaimat. Nem kellett sok, hogy egy nagyon látványos orgazmust lássak Brenda részéről, ami után megveregettem a vállamat. Aztán ismét a szájával kezdett kényeztetni, de jeleztem, hogy meg is dugnám, amit lelkesen támogatott. Gumit húztunk és missziben, majd kutyusban kezdtem adagolni. Sajnos a műszerem már nem úgy működik, mint 20 éves koromban, kezdtem felpuhulni. Gumi le, ismét francia, ismét harckészültség. Megmutatta a kedvenc pófát, nagyon tetszett! Én az ágyon feküdtem térdben felhúzott lábbakkal, ő pedig a lábacskáit a térdem alatt hátranyújtva rátolatott a lőcsre és adagolta magának a brokkolit. Bármennyire is jó volt, a lécem ismét kezdett puhulni, úgyhogy gumi ismét le és újra intenzív orál jött a részéről. Abban maradtunk, hogy másodszorra is így lesz végem, mindent bedobott, de már nem sikerült elmennem. Merev voltam, de nem tudtam elélvezni, fejben nem voltam ott teljesen. Én már nem érzek emiatt csalódottságot, többször előfordult mostanában, hogy a második kört nem tudom befejezni.

    Lezuhanyoztam, közben beszélgettünk, öltöztem, rendeztem a csokrot és tipliztem vissza dolgozni.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, amit a randi végén tettem le diszkréten, egy tálka alá cssztatva.
  • Összkép:

    Nagyon korrekt, nagyon kedves, csodás hozzáállású lány Brenda. Csak ajánlani tudom.
Happy Massage