• Dóri(20)

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem amint elérhető volt, elsőre felvette, tájékoztatott a programról , annak áráról és az esetleges extrákról. Péntek 1 órára egyeztettünk időpontot. Előtte 1 órával, kérte hogy küldjek egy megerősítő SMS-t.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem ahogy szoktam nem kell sokat sétálni könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Már voltam ebben a tömbben de talán másik lakásba mert nem ismerte azt a lányt akinél nemrég voltam itt. A lakás újabb építésű (azaz nem panel) ennek megfelelően nem is lelakott , a célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Dóri kicsit alacsonyabb mint gondoltam (nem sokkal) a mellei világbajnokok, de hát ezért is mentem. Arcra kicsit másra számítottam de nem zavart. A testén kis tetkók vannak de ezzel tisztába voltam már más beszámolóban említették. Mivel nagyon fiatal, teste ennek megfelelően mindenhol feszes.
  • Action:

    Miután üdvözöltük egymást bementünk a tágas szobába ( nem félszoba volt ahol csak nyomorogni lehet) , miközben vetkőztem megbeszéltük a programot és említettem hogy lehet hogy kérek egy extrát de majd meglátjuk hogy alakul, illetve kértem hogy amíg zuhanyzom vetkőzzön le és így fogadjon (nem szeretek a ruhával bíbelődni és ha már meztelenül várnak az elég vadító tud lenni). Így is történt, a melleiről nem is tudtam levenni a szemem, sőt egy idő után már a kezemet sem. :P Elidőztünk kicsit egymás simogatásával, izgatásával. Ezután kértem hogy franciázzon, amit meg is tett. A végét veszi csak be és nagyon lágyan csinálja , amolyan barátnősen, aki az intenzívebb franciát szereti az nem őt keresi. Kértem hogy kevesebbet kezezzen aminek eleget is tett. Kértem hogy lovagoljon meg, amit gumi felhelyezése után készségesen teljesített. Nagyon szűk, finoman magába igazított és fokozatosan elkezdett mozogni. Valószínűleg szereti ezt a pózt mert nagyon felszabadult volt, közben az előttem dobálózó mellekkel próbáltam betelni. Kértem hogy forduljunk kutyusba , itt sajnos (a saját hibámból, mert túl fáradt voltam) lankadni kezdtem ezért kértem hogy franciázzon, miután újra harckészültségbe helyezett kutyusban folytattuk, mivel ez a kedvenc pózom ezért nem is húztam, magasabb tempóra kapcsoltam és a gumiba repítettem az utódokat. Hagyott lenyugodni. Ezután elmentem zuhanyozni, majd még volt kb 20 percünk de én se és ő sem akartuk erőltetni a 2. menetet . Kicsit beszélgettünk, említette hogy felsőoktatásban tanul és hogy milyen (nagyon szép) hivatást választott. közben én is és ő is elkezdtünk öltözni, mondta hogy én voltam aznap az utolsó vendége és elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem a telefonon megbeszéltek szerint , mivel az extrát végül nem vettem igénybe ezért az extra árát a végén visszaadta.
  • Összkép:

    Dóri egy fiatal lány ennek megfelelően persze van még mit fejlődnie de jól éreztem magam vele és igazából a fantasztikus cicis élményt amiért mentem megkaptam.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-12-13 21:42:15
Happy Massage