• BARBI

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Előző nap a reggeli órákban hívtam telefonon amit azonnal felvett. A hangja bájos kedves és segítőkész. Azonnal tudtam, hogy jó választás.
 • Megközelítés:

  Autóval nem egyszerű de nem is lehetetlen. Van parkolóház a közelben. Nekem szerencsém volt majdnem a ház előtt találtam egy üres helyet. Bkv-val Ferenciek tere és pár perc séta....
 • Helyszín:

  A lakás a célnak megfelel. Belépve egy nappaliba érkezünk a nagy kanapéra valamiért nagyon büszke a Barbi, onnan balra kisebb szobk. Talán kettő nem tudom. A fürdőszoba tiszta és ami piros pont, hogy jó érzés a törölközőbe "bújni" Illatos és friss nem az a dohos szag amit egyszer egy helyen éreztem. Kiábrándító élmény volt. Választható tusfürdő, szájvíz...de azt gondolom ez már alap.
 • Lány külseje:

  Belépve az ajtón egy nagyon bájos teremtés várt. A kitakarástól nem kell félni Barbi egy igen kedves, ápolt, sportos szép arcú hölgy. A telefonba tapasztalt báj teljes egészében ott állt előttem. Öltözködése több mint kívánatos, bevallom már nem emlékszem mi volt rajta annyira az arcára beszédére koncentráltam.
 • Erotikus masszázs:

  A masszázsról nem tudok írni. Beszélgetés után zuhany majd a szobába érve felajánlottam, hogy masszírozom én. Hogy mennyire volt kellemes számára azt Ő tudná megmondani:-) Majd jelezte, hogy most Ő következik. Egy csókkal kezdtük majd folytattuk, és a masszázs elmaradt:-) Érintéséből ítélve minden bizonnyal a lágy masszázs amit kaptam volna de ez csak egy feltételezés, és nem tény.
 • Levezetés:

  Mint ahogy fentebb írtam erotika töltötte ki leginkább azt az egy órát amit ott voltam. Masszázs után amit Tőlem kapott csókkal folytattuk. Úgy tűnt működik a kémia, én nagyon beindultam Barbin is azt éreztem, hogy őszintén élvezi ölelésem, csókom, érintésem. Nem bírtam sokáig finoman kezelésbe vettem feszes melleit csókommal borítva minden részét. Nem sokáig időztem ott, vágytól hajtva a punciját vettem kezelésbe. Teste edzett és bőre nagyon finom, érintésre illatra. Puncija azonnal reagált, csiklója egyre nagyobb lett, nedvét szívtam magamba, és be kell vallanom nem emlékszem mikor nyaltam ilyen finom puncit. Mindezt hanyatt fekve majd egyszer csak maga alá gyűrt miközben az ágy kartámlájába kapaszkodva az arcomra ült és ott folytattuk ahol abbahagytuk. Nyaltam, kényeztettem, őrjítően jó érzés volt, azt éreztem örökké valóságig tudnám ezt csinálni. Teste finoman többször összerándult feltételezem eljutott. Majd hagytam lecsillapodni, ezután Ő került fölém. Hanyatt fekve kényeztetett mi tagadás nem bírtam sokáig. Párszor mélyen bő nyállal mélyen hatoltam a szájába egy kis kézi rásegítés és végem volt. Annyira izgató volt az a 30-40 perc, önmagában, nagyon felhúzott, így nem volt nehéz dolga:-)
 • Elszámolás:

  Semmi extrát nem kértem és nem is kérdeztem rá. Spontán együttlét volt nagyon működött a kémia azt éreztem.
 • Összkép:

  Barbi egy fantasztikus Hölgy. Őszinte, mosolygós, bájos, intelligens, olyan akit szívesen bemutatsz a szüleidnek már az első randi után:-) Ajánlnom mindazoknak akik a barátnős feelinget keresik őszinte erotikával, odafigyeléssel.
Happy Massage