• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Az elérhetősége és a húzós napjaim miatt ritkán jutok el hozzá, de amikor láttam a közeledő lehetőséget azonnal lecsaptam rá. Pár nappal korábban jeleztem felé érkezési szándékomat, majd VTR-en is bejelentkeztem hozzá vendégségbe.
 • Megközelítés:

  Ritkábban fordulok elő nála, mint a fehér holló, de még mindig fejből tudom hová kell mennem és mit kell nyomnom. Szokott módon autóval érkeztem abban az idősávban, amikor a gyerekeket viszik a közeli intézményekbe. Ennek ellenére könnyedén találtam parkolóhelyet, ami szerencsére még ingyenes. A tömegközlekedés pár perces egészségügyi sétára található meg.
 • Helyszín:

  Tia birodalma egy felújított panel lakásban van, ami nekem kifejezetten tetszik. Az ingatlanban mindig célirányos a közlekedés, ezért a szobán és a fürdőn kívül kedves vendéglátómat nézhetem meg, ami számomra pont elég, hiszen nem lakásnézőbe érkezem. A kéjlak a célnak tökéletesen megfelel, kivetnivalót nem találok benne.
 • Lány külseje:

  Az adatlapján látható képek tükrözik a valóságot. Persze a mosolyát, kedvességét és a közvetlenségét csak személyesen érezhetjük, és akkor érinthet meg minket az igazi Tia varázs. Mindig kedvemre van a társasága és jó partner minden tekintetben. A mostani randink alkalmával egy kis piros szettben várt rám az ajtó mögött, amitől nem volt ideje megszabadulni.
 • Action:

  Megérkezésem után az ajtóban két puszival üdvözölt, majd ott helyben megszabadultam a ruháim jelentős részétől. A szobába kisért, ahol végre átölelhettem és csókot lophattam. Csókja finom és mindig az jár a fejemben, hogy a fürdés után ajkai édes szorítását, nyelve pajkos játékát nemsokára máshol is érezhetem. Ezzel a gondolattal siettem el a fürdőszobába és tudtam le a kötelezőket.

  Visszatérésem után az ágy mellett állva ismét összeforrtak ajkaink. Tia keze közben elkalandozott a déli szektorhoz, és megszabadítva a nedves textiltől elkezdett játszani péniszemmel. Érintésétől és finom csókjától szinte azonnal bevetésre készen álltam, ezért gyorsan az ágyba kerültünk, hogy belecsapjunk a rég várt mókázásba. Egy finom csókot követően a hátamra kerültem...

  Kedves és talán már nedves vendéglátóm elhelyezkedett mellettem, majd két ujjával a tövénél közrefogta hímvesszőmet. Egy pillanattal később ajkai ölelésében láttam és éreztem magam. Nagyon finoman és fáradhatatlanul beszéli a francia nyelvet. Élvezet volt nézni, ahogy ajkai ölelésében vagyok és játszik velem. Persze érezhettem nyelve játékát is, ahogy ízlelgeti péniszemet. Francia nyelvtudása mindig kedvemre van, de már éreztem volna mást is, ezért gumiért kiáltottam...

  A báliruha felkerülése után kaptam egy kis mesterséges nedvesítőt, majd vendéglátóm helyet foglalt rajtam. A kezdetekben lassan lovagolt alkalmi kedvesem, utána viszont bele adott mindent. Tekergette a csípőjét, miközben péniszem ki-be járt benne, és közel hajolva hozzám ajkait és melleit kínálta kényeztető érintésre. Jobb kifejezést nem találok az együttlétünkre, gyakorlatilag megerőszakolt, aminek minden pillanatát élveztem. Így nem is tudtam ellenállni a csábításnak, rövid idő múlva elélveztem.

  Tisztálkodás után kíváncsian lestem az órámra, és meglepődve láttam, hogy az érkezésem óta még a félidő közelében sem járunk. Ennek oka lehet Tia aktív társasága, vagy pedig már nagyon éheztem rá. Persze simán benne van, hogy mindkettőnek köszönhető a rövid időn belüli következmény... Egy kis pihenő után arra kértem kedvesem, hogy vágja magát gerincre. Apró csókokat leheltem testére, majd megízleltem vágyai nedves kapuját. Finoman nyaltam és figyeltem a reakcióit. A találkozásaink során eddig a nyelvemmel mindig sikert értem el, és ebben most is biztos voltam első vendégeként. Finom érintésekkel kényeztettem nyelvemmel, közben kezeim nem tétlenkedtek, ott simogattam a testét, ahol csak értem és érinthettem. Pár perces játék után elkezdett levegő után kapkodni, megremegett a teste és végül feljuthatott a csúcsra. Kényeztettem volna tovább, de eltolt magától és a gyönyör kapujától.

  Egy kis pihenő és higiéniai kitérő után ismét az ágyon találtuk magunkat. Finom csókokkal, simogatásokkal édesítettük meg a pillanatot, majd a hátamra fordultam és felkínáltam magam az erotika oltárán. Mellettem helyezkedett el, hogy mindent lássak és persze a testét is érinthessem. Finoman ajkai közé vette hímvesszőmet és játszani kezdett vele. Tia inkább a barátnős vonalat képviseli. Játéka közben a szemembe sem gyakran néz, és persze a nyálát sem csurgatja rá, de amit csinál az pont úgy jó, ahogy érezhetem és élvezhetem. A kezét csak annyira használja, ami elegendő egy élménydús franciához. Fáradhatatlanul beszélt a hancúrlécemhez, nem kapkodta el a dolgokat, mert élvezettel csinálja. Hosszú és kitartó finom játékának köszönhetően ajkai között ért a vég.

  A kötelező körök után szerettem volna ismét a nyelvemmel kényeztetni, de végül beszélgetésbe merültünk, ami miatt az idő múlását is elfeledtük. Később azon kaptam magam, hogy már lejárt az időnk, ezért gyors öltözés után egy búcsúcsókot lopva elköszöntem tőle.
 • Elszámolás:

  Az egyeztetésünk során jelezte felém, hogy új váza van a virágoknak, amiben a korábbinál nagyobb csokor mutat jól. Az ajándék mértéke már a városi átlag felett van, amit a szobában jól látható helyen hagytam becsomagolva.
 • Összkép:

  A vadabb szex híve vagyok egy kis pornós fűszerezéssel, amit Tiánál nem kaphatok meg, viszont amikor gyengédebb érintésekre vágyom, akkor mindig eszembe jut és megpróbálok eljutni hozzá. Most is jó választás volt nála kezdeni a napom.
Happy Massage