• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon előre egyeztetve egy másik napra. Nagyon kedvesen tájékoztatott a részletekről.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető helyszín BKV-val és autóval egyaránt, parkolás sem lehetetlen.
  • Helyszín:

    Jó állapotú társasházban található tiszta és rendezett lakás, melyben Alice egyedül fogadott. Szobában célnak megfelelő nagy és kényelmes ágy, a fürdőben fürdőkád és többféle tusfürdő található.
  • Lány külseje:

    Alice kedves, mosolygós lány. Helyes arc párosul csillogó szép szempárral. Vékony alkatú, kis cicikkel és pici de feszes kemény popsival. Nekem tetszett.
  • Action:

    Alice az ajtóban mosolyogva várt. Pár perces kis beszélgetéssel indítottuk első találkozásunkat, bevezetett a szobába majd onnan friss törülközővel kezemben már a fürdőben készülődtem első közös élményünkre.
    A szobában kiteljesedett az ajtóban megtapasztalt mosolygós fogadtatás. Simogatás, ölelkezés, puszik majd csókok kíséretében fedeztük fel egymást, mintha első randin lettünk volna ahol vágyunk a másik testének minden részletének megismerésére. Heves csókok közepette az ágyon találtuk magunkat ahol elsőnek én jutottam el a vágyott kelyhéhez, melyet lágyan kényeztetve ízlelgettem. Helycsere után testem puszilgatva eljutott egy lágy franciáig, mely érzékeny részem minden centijére kiterjedt. Az ismerkedésünk szintet lépett, egyre mélyebben tűntem el szájában, majd tövig nyelt. Innentől már nem finomkodtunk, Alice mélyen, nyálasan, tövig bevéve játszott velem, én időnként fejére ráfogva toltam és tartottam lent. Gumit húztunk és eszméletlen lovaglás vette kezdetét. Szemből ülve hevesen vágtázott, változó intenzitással és mozgással ameddig a vég benne ért el.
    Kellemes beszélgetéssel, közben egymás simogatásával töltöttük időnket, majd ismét csodás franciára eszméltem. Folyamatosan mélyen és nyáltól tocsogva tartott a szájában, melyhez néha kezemet fején tartva én is hozzá járultam.
    Elém került és hátulról kaptam meg őt. Pici, kemény popsiját tolta rám, kapaszkodtam fenekébe és derekába, időnként vállára téve a kezem húztam még jobban magamra. Ugyanaz a hevesség jellemezte ebben a pózban is mint a lovaglásnál, egy pillanatra sem lassítottunk. Csókok közben szemből folytattuk. Rajta fekve, feltérdelve, lábait felhúzva élveztük együttlétünk, váltogatva a pózban rejlő lehetőségeket, majd a már korábban átélt fantasztikus franciával fejeztük be alkalmi találkozónkat.
    Gyors zuhany, puszi után mosolygósan távoztam, megalapozva jó hangulatomat a napra.
    Csodás élményben volt részem, egy fantasztikus nővel. Köszönöm Alice!
  • Elszámolás:

    Nem került szóba, az elején rendeztem.
  • Összkép:

    Alice levett a lábamról közvetlen es laza stílusával. Az együtt töltött idő minden percét élveztem.
Happy Massage