• SzilviaVip

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombat délelőtt beszéltem vele. A találkozót az est órákra sikerült lebeszélni. Mondtam neki, hogy vidékről érkezem és a közlekedés miatt pár perc csúszás elképzelhető. Megköszönte, hogy ezt előre jeleztem, sajnos nincs túl sok vendége mostanában így nem lesz probléma. Azt még megígértem neki, hogy menet közben hívom az érkezésemmel kapcsolatban.
  • Megközelítés:

    Miskolcról indultam. Igyekeztem mindent előre számolni és időben is hagytam rá jócskán, ne legyen késés. Természetesen Murphy most is közbeszólt. Már Pesten voltam, amikor a rend éber őrei megállítottak ellenőrzés céljából. Miközben csekkoltak, felhívtam Szilvit és jeleztem. az ellenőrzés miatt kb 10 percet kések az eredetileg megbeszélt 7 órához képest.. Ez volt 18: 45 körül. Megköszönte.
  • Leírás:

    19:03-kor hívom a ház elől, hogy megérkeztem. Hát ő nem gondolta, hogy valóban megérkezek, így befogadott egy olyan vendéget, aki 10 perce érkezett. Sajnálja, de ebben a bizonytalan időben minden alkalmat meg kell ragadni. Mi van basszus? Alig negyed órával ezelőtt hívtalak, hogy már Pesten vagyok és megyek, csak ellenőrzésbe futottam bele. Akkor még azt mondtad vársz. Igen, de nem tudta, meddig tart az ellenőrzés és nem bízott abban, hogy odaérek, de egy óra múlva végez, ha gondolom várjam meg. Várjon meg az, akinek két anyja van! Nem is értem az ilyen szitukat! Volt már aki hasonlóan járt??
Happy Massage