• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Párszor próbálkoztam , nem jártam sikerrel . Majd 14:00 fele visszahívott és elmondta az opciókat és hogy , 3 -4 között tudok menni . Mondtam neki van egy pici elintézni valóm meglátom jó e a felkínált időpont és visszahivom .3 kor hivtam és mondta ha 15:30 odaerek fogad .Mivel kicsit idő szűkébe kerültem így csak fel órára tudott fogadni .Mivel rutinosnak mondanám magam , ezért inkabb már telefonban rakedezek milyen opciók vannak . ( melytorok , kényszerfrancia , nyilván normál kereteken belül ). Azt mondta ami alapban van szívesen csinalja . Amúgy nagyon kedves elmondott mindent es türelmes volt semmi lekezelő szöveg . Kellemes hang .
  • Megközelítés:

    Igazából épülő részről van szó . Parkolásrol tudok nyilatkozni csak . Szombat révén könnyen megaltam . Cím pontos volt .BKV rol fogalmam nincs . Mikor megérkeztem éppen költöztek , azt gondolom most meg nagy a jövés - menés. Nincs porta , több tömb van . Kamerás kapu telefon , nagyon friss meg minden és modern .
  • Helyszín:

    Nem reg épült , szóval patent minden . Lift meg deszkázott .Befelémenet az épületben nem találkoztam senkivel . Belül a lakás szép . Fürdő hibátlan , nagy francia ágy van a szobában . Tusfürdő 3 - fajta , friss türcsi . Gyertyák a folyosón . Szoba inas nincs egy kis puffra rakhatod a cuccod . Talán egyetlen negatívum , hogy olyan nyomot volt a levegő .
  • Lány külseje:

    Egyértelműen ő van a képeken . Viszont ( lehet velem nem egyetérteni ) smink terén nagyon fel vannnak turbózva a képek . Mivel 30 p em volt oda érni ezért neki is kb ennyi ideje volt elkészülni ( lehet kevés volt , vagy en voltam aznap az első ). Vékonyka leányzó , kicsit sápadtnak mondanám . Oszinte leszek semmi extra . Nekem kicsit olyan mikor a csajoddal “4 éve együtt vagytok es mindegy mi van rajtam , jó lesz az “érzésem volt . Nyilván nem szupermodelt vártam ,de nekem kicsit olyan semmilyen volt a képekhez képest . Nem csunya lány , csak a tuningolt képek kicsit elviszik a realitást . Igazából abban se vagyok biztos hogy retus , de túl jól van fotózva az tuti .
  • Action:

    Hat ez nem lesz hosszú . Régen voltam ilyen szeánszon fogalmazzunk így . Miután lefurodtem vártam egy kicsit míg vissza jött . Elterultem az ágyon és vártam . Mikor bejött ledobta a felsőt és mellem heveredett , kérdezte mivel kezdjünk . Lábam köze feküdt és neki kezdett a franciának . Kellemesen kezdte , majd egy 1 perc után elkezdte jobban használni a kis kezet ,kicsit sietősen . Kertem kicsit lassítson , megtette de kb 3 perc és abba is hagyta . Nem vagyok extra méret , de szeretem a melytorkozast és a minimális kényszert ( úgy mondanám finoman fogom a nyakát és ritmusra segítek ) , semmi extra . Hat ezekből semmi nem volt sajna , sőt kb nettó 3 perc után mondta , hogy akkor húzzunk gumit . Kérdezte a pozt , mondtam legyen felül. Annyira nem szereti de legyen .Az volt az érzésem , hogy élvezne ha elengedne magát , de inkabb ne lenduljunk bele. Ez is max 3-4 perc lehettett , majd mondta cseréljük . Misszibe folytattuk , egy pici csokocska aztán az lett a vége , hogy a gumiba végeztem . Aranyos volt segített megszabadulni a gumitol. Majd elmentem fürdeni .
  • Elszámolás:

    Annyit fizettem amennyit mondott a telefonban . Extrát nem kertem . Elvileg ami alap lett volna igazából az se volt meg . Cuki volt , adott vissza , mert sajnos pontos összeget nem tudtam vinni . Ha oszinte akarok lenni sokszor volt olyan , hogy nem kertem visszajárót , ez nem az a helyzet volt .
  • Összkép:

    Szép képek , valóság az én esetemben eltért ( ő van a képeken , de eloben szerintem nem hozza közel sem azt amit várnál ). Korrektségghez hozza tartozik , hogy kedves volt végig , udvarias . Ez a második alkalom , hogy a szep kepek hangzatos sorok , illetve bőséges alap “ menü “ , inkabb csalódást keltő valósággá manifesztálodik . Nekem nem érte meg sajna . Ha nem kérdeztem volna ra telefonon hogy , ez és ez van e a terítéken akkor azt mondom rendben , nem voltam alapos , de így mostanaban szokásos csalódás jellemzi ezt a találkát is .
Happy Massage