• Dóri

  • Beküldte:
  • Dóri reagálása

    Szia Kedves,

    Nagyon örülök, hogy találkoztunk, nekem is pozitív volt az élmény minden tekintetben! :) Szeretettel várlak újra! Puszi

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem,és szerencsémre elég gyorsan kaptam időpontot is még aznapra.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedtem,metróról kb 10 perc kényelmes séta.Lakótelepi házról beszélünk,de jó nagy számok vannak a kapuknál, így nem nehéz megtalálni a címet Ház előtt és a közelben található boltoknál is lehetséges a parkolás.
  • Helyszín:

    Szép kis lakásról beszélünk,ahol egyedül fogad minket Dolly,így senki és semmi nem tudja zavarni a randit.Fürdő is rendben van, szájvíz és deo is a megtalálható a tusfürdők mellett.A masszírozás ágyon történik,az viszont jó nagy és kényelmes is.
  • Lány külseje:

    Mivel csak ő tud beengedni a kapunál,így normál ruhában fogadott,ami a zuhanyzást követően melltartó+bugyi kombinációra cserélődött.Dolly egy negyvenhez közeli csinos hölgy,akinél nem kell félni az arc kitakarástól,én simán utánafordulnék az utcán.Jö alakja van,a szilikon cicik meg jó nagyok,és a feneke is formás.
  • Erotikus masszázs:

    Az ismerkedést követően megbeszéltük a programot,ami -90 perces program lévén- 2* levezetést tartalmazott volna,azonban a beszélgetés és masszírozás miatt egy lett belőle,de nekem az a véleményem,hogy inkább legyen egy nagyon jól sikerült levezetés,mint két - durr-bele-bumm- érzésű.Mivep először voltam éreztem egy kis tartozkódást a részéről - nekem ezzel semmi bajom- aztán egy közös témát követően egyre oldottabb let a beszélgetésünk.Főként alkarral és könyékkel történt a hátmasszázs,nekem megfelelő erősségű volt,bár kaptam már erősebbet is ilyen fajta masszázsból,nde most ez is jó volt,nem volt most probléma a hátammal.Krémmel történik a masszírozás,aminek komoly jelentősége van a háton és a szemben történő csúszka közben. A Háton való munka közben egy-egy benyúlás színesíti a masszázst ,majd fordulást követően ,a popsi közelsége ingerli a már nyugtalan ezredest.
  • Levezetés:

    Fordulást követően kézi izgatás veszi kezdetét,mely közben jött a kérdés,hogy nincs e kedvem bekenni a melleit.Mit ad isten volt 🙂 pár perc után,a bugyi is lekerült,és 69-es pozícióban folytatódott a program,nagyon kellemesen -és lelkesen-valamint bő nyállal franciázik,és élvezi ha kényeztetik.Időnként két kézzel is dolgozik az ezredesen,az egyikkel a makkot izgatja,ami baromi izgató tud lenni.Hasonfekve ért a vég,a nyelve folyamatos körözése közepette élveztem el,az utódok a nyelvén meg a hasamon landoltak.Egy kicsit még kényeztettet mielőtt Szilviaval letisztogatott volna.Még kaptam egy kis lábmasszázst,aztán a zuhanyzást követően távoztam.
  • Elszámolás:

    Első randi lévén előre kérte a rószacsokrot,ami átlagosnak mondható.Extrákat nem vettem igénybe,minden az alap program része volt.
  • Összkép:

    Dolly egy csinos negyvenes - ráadásul rövid hajú,ami a zsánerem- hölgy,aki jól masszíroz és kényeztet is.Tervezem újból meglátogatni - persze ha ő is úgy gondolja- mert mikor feloldódik akkor igen kellemes beszélgető és randi partner is🙂
Happy Massage