• Tia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Drága Radial! :)

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót! 😊 Nagyon örültem hogy újra láthattalak😊😊💋😘

  • Egyeztetés:

    Üzenetben egyeztettem vele, megadtam mely időpont lenne optimális illetve ha ez neki nem megfelelő akkor megadtam egy idősávot amikor ráérek, szerencsére sikerült közös nevezőre jutnunk felajánlott egy időpontot az idősávon belül ami mindkettőnknek megfelelő-
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem könnyű megtalálni nem kellett sokat sétálni , de autóval is könnyen megközelíthető és nem kell parkolóhely keresgélésével sem tölteni az időt.
  • Helyszín:

    Szépen berendezett igényes, felújított panel lakás , amikor beléptem kellemes illatot éreztem, még erre is figyel. A fürdőszobában nagyon sokféle tusfürdőből lehet választani , illetve szájvíz is van kikészített kis eldobható pohárkával.
  • Lány külseje:

    Tia egy kék ruhában fogadott ez nagyon jól állt neki, örülök hogy ezt vette fel (legközelebb külön kérem hogy ebben fogadjon) . Tiával már rég ismerjük egymást de egy ideje nem találkoztunk. Mivel már voltam nála ezért tudtam hogy mire számíthatok , azonban mégis meglepett kicsit mert úgy éreztem mintha visszautaztam volna az időben és az évekkel ezelőtti Tiával találkoznék. Az alakja , a feneke, a mellei előnyére változott legutóbbi találkozásunk óta és az általa viselt ruha is megtette hatását így azonnal elcsavarta a fejem.
  • Action:

    Belépésemkor üdvözöltük egymást majd vetkőzés és el zuhanyozni. Zuhanyzás után már meztelenül várt itt megint rácsodálkoztam tökéletes alakjára és hogy mennyire jó génekkel rendelkezik. Talán tett is érte az utóbbi időben , ezt nem kérdeztem. Állva kezdtünk ismerkedni , simogattuk egymást , majd a háta mögé kerültem és a csodás melleivel foglalkoztam , eközben ő hátranyúlva már izgalmi állapotban lévő férfiasságommal kötött szoros barátságot. Ezután az ágyra ültem és kértem hogy üljön rám illetve helyezkedjen úgy hogy a csodás kebleihez hozzáférjek. Körülbelül 7-8 percet el is időztem ilyen helyzetben majd kértem hogy franciázzon. Először ő az ágyra helyezkedett én pedig az ágy mellett álltam. Amikor a szájába vett már éreztem hogy ez nem sülhet el rosszul, lágyan izgatott amit nagyon élveztem, ezt hanghatásokkal jeleztem is (bár lehet kicsit túltoltam :D ). Itt elidőztünk kicsit majd felmentem az ágyra és kértem hogy folytassa kényeztetésem. Miután már éreztem, hogyha így folytatja elsülök, gumit kértem. Megkérdeztem a lovagló póz megfelel e neki, mivel igenlő választ adott, így kezdtünk neki először lágyan belecsusszant majd egy-két mozdulat után elkezdett lovagolni közepes tempóval. Természetesen a kebleit itt is megcsodáltam ahogy a szemem előtt mozogtak nagyon izgató volt. Itt túl sokat nem voltunk mert már vágytam kutyusba, miután jeleztem neki fordult, én pedig mögé helyezkedtem. Itt intenzív tempóra váltottunk kis szünetekkel amikor lassan érzékien mozogtam benne, ezt úgy vettem észre nagyon tetszett neki. Hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem hogy mit szólna hogyha kipróbálnánk állva? Igent mondott és a falnak támaszkodott, így folytattuk itt a kezem elkalandozott az ebben a pózban is kihagyhatatlan keblek irányába. Mivel pár cm-el alacsonyabb vagyok itt kellett helyezkednünk mindkettőnknek hogy összepasszoljunk de ezt a pózt élveztem a legeslegjobban. Ezután visszakéredzkedtem kutyusba és végül nagyot élvezve így fejeztem be. Ezután fújtunk egyet , én próbáltam magamhoz térni és elég oxigént gyűjteni hogy ne ájuljak el, ő pedig 1-2 percre elment a fürdőbe. Miután visszajött beszélgettünk mi történt a másikkal a legutóbbi (régebbi) találkozás óta . Itt még lett volna idő egy 2. körre de nem jeleztem neki mert annyira elfáradtam az első kör után hogy nem lett volna rá energiám. Tovább beszélgettünk, nagyon jó partner, de ez régen is így volt , bármiről lehetne vele órákon át sztorizni. Elmentem még zuhanyozni , majd öltözés és érzékeny búcsú. Sajnos rangomból adódóan csak "JÓ"-t tudok adni de ha tudnék akkor "ISTENNŐ"-t választanék.
  • Elszámolás:

    A legelején adtam oda neki mikor zuhanyzáshoz vetkőztem semmi meglepetés nem volt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem vele magam, nem csalódtam és ez volt eddig a legjobb randink ha visszagondolok. Köszönöm Tia ezt az élményt és ne haragudj de sajnos rangomból adódóan csak "JÓ"-t tudok adni de ha tudnék akkor "ISTENNŐ"-t választanék.
Happy Massage