• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal ezelőtt lebeszéltem, hogy le ne maradjak még véletlenül sem a mókáról. Aranyos kis hangjával mindent részletesen elmondott, és megbeszéltük a mókázás napját. Hangja engem beindított, és vártam nagyon a találkozást.
  • Megközelítés:

    Elég frekventált helyen található, ha az ember előbb érne oda, van lehetőség eltölteni az idejét. Parkolást meg lehet oldani a lakótelepen, illetve a szolgáltatóközpontnál is. Tömegközlekedés is van bőven, onnan is öt perc alatt kb oda lehet érni a tett helyszínére.
  • Helyszín:

    Lépcsőház rendezett és tiszta. Lift több is található, így nem kell egyre sokat várni hogy feljuss a kéjkuckóba. Lakás az szép tiszta, és jól berendezett. Fürdőben többfajta tusfürdő, szájvíz és egyéb dolgok megtalálhatóak. Friss törölközőt is kapsz fürdéshez, amivel az előkészület így már teljes. Szoba az tágas, van hely a cuccaidnak és hangulata is megfelelő. Ágy az kényelmes nagy, egyedül csak a hangja zavar. Teljesen rendben van minden egyébként.
  • Lány külseje:

    Ahogy a képeken mutat úgy élőben is, sőt nekem még jobban tetszik. Szép arc, formás popsi, és jó haj. Rendben van Brenda, és amiben fogadott az nagyon tetszett. Sexy Mikulás ruha, dögös harisnyanadrág, és bugyi nélkül volt. Fuuu ült az ágyon, és még villantott is egyet. Szép kopasz barackja kifigyelt a ruha alól, be is indultam egyből.
  • Action:

    Beléptem a szobába, ugye ahogy említettem feljebb is, beindultam egyből ahogy megláttam a barackot, és egy két csók már el is csattant. Majd oda dörgölte fenekét a karmesteri pálcámhoz. Észre vette hogy dudorodik kifele, és ezt ki is használta rutinosan. Közben markolásztam popsiját, meg a melleit is. Kaptam is gyorsan a törölközőt, mert mondtam már magamévá akarom tudni. Nem is húztam az időt, gyors fürdés azt jöttem is. Ágyon fekve várt, mellé feküdtem és elkezdtem melleivel játszani. Majd utána szépen elfeküdtem és jöhetett a showtime. Finom lágy franciával kezdte, közbe úgy fordult hogy én is hozzá férjek a barackjához. Közben fokozatosan a franciát egyre jobban csinálta és már jó bő nyálasba átváltott, ami a kedvencem. Én addig szépen újjal kényeztettem, amit ő is élvezett majd kértem gumit mert tudtam ha ez így megy tovább hamar vége a dalnak. Nem is volt ellene, gumi elő és rá is húzta, és szemből beleült a stafétabotba. Elég hevesen kezdtem a vágtázást mert ki voltam éhezve. Vágta után póz csere és szépen hátulról kezdtem el a játékot. Közben belemarkolva a ruhájába kapaszkodóként használva, hogy még nagyobb erővel tudjam űzni. Ismét váltottunk pozitúrát, kicsit nyalakodtam majd elölről is elkezdtem játszani vele. Végezetül a kedvencemmel zártuk be a végjátékot, a francia órával. Kicsit a szájízének is adtam, mert kívánatos Brendának az a része is. Igazi bő nyálas, pornós, zacsit se hagyta szárazon történetet kaptam a játék végére. Majd az isteni áldás a szájában kötött ki. Szex után egy nagyon kellemeset beszélgettünk, mert vele azt is lehet. Aztán gyors tusolás és mentem tovább a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Legvégén történt, kitettem ahova kell a rózsaszálakat.
  • Összkép:

    Mivel már nem elsőre járok nála, így mint a legelső alkalomkor is, jó élményekkel távozom Brendától. Feltölt, és szebbé teszi napomat, tényleg mintha a barátnőjéhez ugrana fel az ember.
Happy Massage