• Dóri(20)

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kapcsolat felvétel a szokásos telefon hívás segítségével sikerült. Még reggel hívtam és pár órával későbbre volt is szabad időpontja. Nála eddig mindig flottul ment az egyeztetés. Már régen nem voltam nála, mert el is tűnt egy időre, illetve nekem is kicsit nehezen esett le a 20 filléres hogy Ő ugyan az a lány akinél én korábban már többször jártam, csak akkor más néven volt elérhető. Mikor jött a felismerés természetesen már nézegettem is hogy mikor tudnék arra felé vetődni egy látogatásra. Hát ez most jött el.
  • Megközelítés:

    A kerület jól ismert "Fehérvári úti" forgalmas része. Nem tudom miért de még az elején a beszámolók alapján egy kicsit negatív kép alakult ki bennem a környékkel kapcsolatban, de az évek alatt én még csak pozitív élményekkel lettem gazdagabb eddig. Sőt sokkal jobban szeretem ezt a környéket, mert itt ingyenes a parkolás ellentétben a belvárossal vagy a 13. kerületről inkább ne is beszéljünk. Borzalom.
    Szóval parkolni a ház mellett 10 méterre csak kis szerencsével lehet, viszont az Uszodánál vagy a közelében lévő valamelyik panelnél mindig van szabad hely. Sohasem kellett még több kört mennem, persze kb kemény 5 percet is kellett sétálnom a házig.
    Most viszont BKKval mentem de itt sem lehet a közlekedésre kivetni valót találni. 5 percenként jön egy villamos a Fehérvári úton. A megálló kb 2 szeres távolságra van mint ahol amúgy is parkoltam volna.
  • Helyszín:

    Ahogy írtam már többször voltam nála csak más néven volt eddig és más helyeken. Ez volt a 3. hely ahol meglátogattam. Mindegyik kis szerelmi fészek a környéken volt eddig csak egy másik tömbben, szóval most sem tévedtem el. Nekem a 2-es számú randi hely tetszett talán legjobban hiszen ott teljesen egyedül volt, viszont ez a hely sem volt rossz, de értelem szerűen nem egyedül volt. Nem botlottam bele viszont senkibe. Ami megfogott ahogy visszaemlékszem, az a fürdőszoba hogy mennyivel tágasabb volt, illetve itt is volt zuhanyfüggöny szóval egy csepp vizet sem fürödtem szét amivel a lányoknak később bajlódnia kellett volna. Természetesen a törölköző friss volt és a tusfürdőkből is volt megfelelő választék mint mindig. A szoba is elég tágas egy nagy francia ággyal és egy szobainassal, illetve volt még bent egy masszázságy is. Dóri elmondása szerint ez a legnagyobb szoba, ezért van itt az amikor nincs használatban. De bőven elfért és a ruhákat is szépen sorba lehetett helyezni rajta hajtogatva. Később amikor a "memóriámból előhívtam a randi emlékeit, be is ugrott egy-két ötlet hogy mit is lehetne még csinálni azzal a masszázs ágyal és Dórikával. Azt mondta hogy ő masszázst nem vállal, de sebaj, majd én akkor alkotok valami nagyszerűt a munka padon, persze ha ő meg hozzá adja megint az ékszereit.
  • Lány külseje:

    Szemet gyönyörködtető formái vannak. Bájos kis fiatal teremtés. A képek mindent elárulnak, kivéve egy-két tetoválást. Nagyon szép formásak a cicijei és a feneke is pompás. Arc kitakarástól sem kell tartania senkinek egy nagyon kedves aranyos, csinos kis szomszéd lányról van szó. Engem már az első alkalommal megfogott a fiatalos bájával. Ami még nagy hatással volt rám igazán az nem is külső inkább belső tulajdonság. Nagyon okos értelmes kis hölgy. Nagyon jól ellehet beszélgetni vele komolyabb dolgokról is.
  • Action:

    Szóval a beszámoló. Fürdésemet a folyosón töltötte és ott várt ahogy kiléptem a fürdőszobából. Vissza a szobába ahol az ölembe ültettem és megbeszéltük hogy nem nagyon szándékozok eltérni az elöző forgatókönyvektől most sem. Szeretem én kiélvezni a hölgyek társaságát minden érzékszervemmel és csak utána átadni magam a saját élvezeteimnek. Nos Dórika ebben rendkivül jó partner. Nem sok lányt ismerek aki hasonlóan kedves lenne és ennyire élvezi ha őt kényeztetik. Tehát simogattam, csókolgattam ahol értem. Ugyan ezt állva is folytattam, csókolgattam a nyakát és a háta mögül átkarolva markolásztam a melleit, miközben ágyékomat is a formás fenekéhez nyomkodtam jó szorosan, hogy minél jobban érezzem a teste melegét is. Majd hanyatt fektetem az ágyon és így is végig jártam testének részleteit.Vörös bugyikája egy kicsit félre csúszott így kikandikált a kicsi ajkacskája. Nagyon szexy látványt nyújtott, így a kezem nagyon hirtelen ott termett hogy "rendet rakjon". Éreztem is hogy ott lent az édes harmat cseppek is megjelentek ami bizakodásra tölt el mindig. Szóval rátértem a következő napirendi pontra és miután óvatosan lefejtettem róla az alsóneműt, kelyhecskéjét is finoman megszeretgettem. Nagyon finom édes, hálás kis puncija van. Közben a kezemet is szorongatta sóhajok is elhangoztak, a melleit is markolászta, szóval a jelek segítségével elég gyorsan sikerült elreptetni megint, mint eddig minden alkalommal. Az ujjamat nem is kellett segítségül venni hozzá.
    Kis pihenés után áttértünk az én kényeztetésemre, amit ő kezdeményezett. Itt már többen megírták hogy nála nem az a pornó sztáros francia van ezt ne is várja senki tőle, hanem a fiatal lányos, barátnős natúr francia kényeztetést kapja az ember. Egyébként nem is hiányzik, nem menne jól a stílusához ami kis bújós, picit szégyenlős, fiatal barátnő stílus inkább.
    Tehát közben én is segítettem neki, hogy hogyan jobb nekem. A kezem el-el kalandozott és a punci tájékra tévedt, majd azt vettem észre, hogy elkezdte élvezni a közeledésemet. Így persze kevésbé tudott a kis pajtira koncentrálni. Viszont ez nekem nagyon tetszett, ezért adott egy-két ötletet a következő randira.
    Közben kellően merev lettem, felhelyeztük közösen amit fel kell helyezni és óvatosan szemből közeledtem felé. A behatolás mindig egy sarkalatos pontja az együttlétnek és ezzel gondolom nem vagyok egyedül. Ha nagyon sok az extra tevékenység, az könnyen megzavarhatja a "flowt" ami komoly visszaeséssel is járhat. Sajnos sok fiatal lánynak még nincs meg ez a szexuális intelligenciája és ez okozhat problémákat. Nos Dórikánál én ilyet még egyik alkalommal sem tapasztaltam. Amikor kértem hogy segítsen az első mozdulatoknál mindig nagyon ügyes volt és elég sima és zökkenő mentesen szokott ez menni.
    Most is így volt, viszont most valahogy nagyon szűk volt a drága. A korábbi randikon is megtapasztaltam már az édes ölelését, de most valahogy extrán az volt. Ami persze nekem nagyon jó érzés volt, de valószínűleg neki nem annyira. Úgyhogy az aktus további része egy kicsit "safe mode"-ban zajlott, amit viszont nem bánok egyáltalán, mert az első félelmeim elenére nem hogy nem kezdtem összemenni, hanem elég jól bírtam a többszöri megállások ellenére is. Így jó kis aktust sikerül összehozni végül. Az egésznek még inkább lett egy barátnő feelingje.
    Miután elengedtem magam és megvoltak a tisztasági körök, pihegés stb., mondtam neki hogy még én szeretnék egyszer boldog lenni. Az aktust viszont már nem akartam forszírozni, tehát megkértem hogy segítsen át még egyszer amit készségesen meg is tett. Így most már teljesen kielégülve boldogan mentem zuhanyozni és utána meg utamra.
  • Elszámolás:

    A pesti átlag virág árak alatt van egy picivel az elszámolás,de én amúgy is mindig elég vanillia dolgokat szoktam kérni, szóval az extrákról és annak részleteiről nem tudok nyilatkozni. Velem mindig korrekt volt és úgy gondolom én is vele. Soha sem kérte még tőlem előre.
  • Összkép:

    Még ha ez a randi egy picit más volt mint a korábbiak, az elmondható hogy szerintem megvan közöttünk a szimpátia és ez most is érződött végig. Ő a leghálásabb lány akivel eddig én találkoztam mármint ami az ő kényeztetését illeti. Mindig lehet rajta érezni hogy élvezi amit csinálok neki és erről a visszajelzései erősek és egyértelműek, ami nagyon megkönnyíti a férfi ember életét ha a nők örömszerzéséről van szó. Én még eddig egyszer sem csalódtam vele semmiben. A korábbi alkalmakkor is tünemény volt mindig. Vele tényleg megvan a barátnő feeling. Amit a leghatározottabban állíthatok, hogy az ő nyögései, sóhajai a legőszintébbek talán itt a lányok közül. Biztosan megyek még máskor is mert nagyon jól érzem magam vele.
Happy Massage