• Damali

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár hete tűnt fel Damali hirdetése, amelyet megpillantva azonnal mentettem is a kedvencek közé. Aztán úgy hozta a sors, hogy a szombat délelőtt alkalmasnak tűnt a találkozóra. Péntek délután hívtam, elsőre nem vette fel, de pár perc múlva megcsörgetett és visszahíváskor egy nagyon kedves, képeihez illő csengésű hang fogadott és minden lényeges tudnivalóról korrektül tájékoztatott. Fixáltuk az időpontot, de kért egy megerősítő SMS-t másnap reggel, aminek eleget is tettem.
  • Megközelítés:

    Marina part. A megközelíthetőségről talán ennyi elég is. Parkolás általában megoldható, ha nem pontosan a cím előtt szeretné az emberfia a gépszekererét letenni. Duna Plaza parkolója is egy opció, de jómagam mindig egy kis zsákutcában parkolok. Persze fizetős, de korrekt díjszabással. Onnan már pár lépés bármelyik ebben a városrészben szolgáltató hölgy kuckója. Most is így tettem. Megbeszélt időpont előtt 5 perccel a kapu elől csörgetés. Semmi. Megbeszélt időpont után 5 perccel még egy csörgetés. Semmi. Csak nem történt valami baj vele? Aggódva de csalódottam sétáltam vissza a kocsimhoz, annál is inkább mert kezdtem fázni a hűvös szélben. Már majdnem indítottam, amikor megcsörrent a telóm és Damali hívott vissza. Nagyon kedvesen elnézést kért, megcsúszott az idejével és kért még pár perc türelmet. Persze, hogy vártam még!... és 10 perc múlva már a lakásban voltam.
  • Helyszín:

    Nem először jártam ebben a lakásban és talán nem is utoljára. Újszerű, jó állapotú és tisztaság mindenhol. A szolgáltatásnak céljának, hangulatának megfelelően berendezett szobák. Franciaágy, nagy tükör a falon, piros hangulatfény stb. A konyha-étkező rész standard módon függönyözve. A lányok példásan ügyelnek a diszkrécióra és a rendre. A fürdőszobában is. És friss, száraz NAGY MÉRETŰ TÖRÖLKÖZŐ!!! Ez nem mindenhol van így! Piros pont.
  • Lány külseje:

    Mindig van egy kis drukk, hogy vajon ugyanaz a lány nyit-e ajtót, mint akit képeken lát a kéjsóvár érdeklődő. Különösen ha arckép nélküli a hirdetés. Szögezzük itt le gyorsan: Damali helyes lány. Szépségét műszempillával és szolid sminkkel, piercing-gel fokozza. Testalkata a képeknek megfelelő: pici, vékony, de formás. Kézbeillő cicik, izmos, kerek popsi, lapos has és és...és AZ is rendben van.
  • Action:

    Fekete csipkés body-ban, magassarkú cipőben fogadott. Kedvesen, mosolyogva bemutatkozott és bevezetett a tündérszobába. Az első randik visszafogottsága és távolságtartása lengte be az első perceket, amelyek azért nem teltek szótlanul. Megkaptam a törölközőt az higiéniai programhoz, melyet jó meleg vízzel abszolváltam, mert kissé át voltam fagyva. Damalihoz visszatérve az ágy mellett állva Ő hozzám bújt és tétova tapogatózások után immár egyre jobban belemelegedve simogattuk egymást és egy-két szájra puszi is megtörtént.
    Aztán megegyeztünk, hogy én szívesen megmasszírozom. Ledobta body-ját és hasra vágta magát és azon kuncogott, hogy voltaképp neki kellene engem kényeztetnie.
    Bekrémezve kezem, igyekeztem a tőlem telhető módon végig simogatni, gyömöszölni formás kis testét. Miután megcsodáltam kerek popóját felvetettem, hogy mi lenne ha a hátára fordulna és úgy folytatnánk...
    Aztán az történt ami ilyenkor szokott: kölcsönös kényeztetés amiben Damali talán jobban teljesített mint én, pedig igyekeztem. De egy ismerkedős randin talán ez megbocsájtható. Meg paci amiben meg egyenesen fenomális a csaj. Nagy lendülettel és keményem üli meg a szerszámot. Meg misszionárius, amiben azt hiszem megint csak elmaradtam az elképzelésemtől vagy legalább is nem úgy tűnt, hogy ez lesz a kedvenc pózunk Damalival. De a doggy mindent vitt: kerek, formás popsi, szűk kéjbarlang, ragyogó ütemérzék. Damali előbb zárt lábbal helyezkedett majd nagy terpeszben egyre nagyobb intenzitású mozgással, egyre kéjesebb hangokkal kísérve értük el a kirobbanó végjátékot. Huhh!
    A takarítás után összegeztük, hogy tök jó volt ez az ismerkedős randi és van perspektíva a további találkozókban. Meg aztán pár szót váltottunk róla is: mikor kezdte, mik a tervei. Többre nem maradt idő, így a viszontlátás reményében, a közelgő Karácsonyra tekintettel jókívánságok közepette kiléptem a szeles, hideg valóságba.
  • Elszámolás:

    Telefonban előre megbeszéltük a virágcsokor nagyságát, amelyet kérés nélkül előre, kis édesség kíséretében átadtam érkezésemkor. A "díjszabás" a legalább egyórás randikat preferálja, kevéssel több a félórásnál. Extrákat nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    A kissé döcögős indulás után egy első, ismerkedős randinak remek volt.
    Aranyos, kedves, odaadó lányt ismertem meg Damaliban.
    Kellemes élményekkel távoztam a hölgytől így esélyes, hogy visszatérek.
Happy Massage